رفتن به مطلب

دوستان سوالی دارم درباره تست از هارد دوستان با تجروبه خریدار هستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر تمامی عزیزان لیونی

دیدم دوستان همه برای تست هارداز این برنامه استفاده میکنند خواستم ازهمین استفاده کنم اسم برنامه HD Tune Pro v5.00 ازاین ادرس دان کردم http://ir-dl.com/software-section/hd-tune-pro-5-00/ برنامه را طبق دستور گفته شده درسایت نصب و رجستری کردم

وقتی اجرا کردم راحت تست بدسکتور را گرفتم اما هر کاری کردم که مشخصات هارد را که در صحفه Health نمایش بده که یکی از مهمترین مشخصات هارد ساعت کارکرد هست نشده که نشده تازه دمای هارد را در بالای صحفه هم نشون نداده و اگر اشتباه نکنم چندتا از تب های دیگه هم اجرا نمیشند که من اطاع ندارم برای چه کاری هستند

از دوستان با تجروبه خواستم سوال کنم که ایا تنظیماتی باید انجام داده تا درسته بشه یا اینکه برنامه ای که من دانلود کردم مشکل داره اگر که اینصور هست ممنون میشم ادرس برنامه ای که خودشون دانلود کردند و دیدن مشکلی نداره به من هم بدن که دانلود کنم اگر هم نه که تنظیمات داره بنده را راهنمایی کنند تا مشکلم با این برنامه حل بشه که بسیار سپاسگزار شما عزیزان میشم

راستی من با چندتاهارد تست کردم که به همین صورت بود یکی از تست های که گرفتم پایین صحفه قرار دادم مشاهده کنید دوستان

post-14196-0-09256400-1399622793_thumb.png

post-14196-0-76328200-1399623118_thumb.png

لینک به دیدگاه

دوست خوبم، آیا تو بایوس S.M.A.R.T در بخش کنترلر ساتا Enable هست؟؟

سلام رفتم نگاه کردم غیرفعال اماوقتی فعال کردم بازه همونطور بودهیچ تعقییری نکرد ازنوع رفتم تمام گزینها را فعال کردم ذخیره کردم ولی باز هم هیچ تعقیری نکرد یه دوعکس قرار دادم که فکر کنم با اینها خیلی بهتر بشه مشکل را پیدا کرد عکس اولی گفتم چندتا از تب ها هم غیره فعال هستند که من اطاع ندارم مربوط به چه کاری هستند وقتی میخوام استارت بزنم این ارور را میده بهم فکر کنم داره میگه یه چیزی خاموش هست

مشاهد کنید دوستان این هست

post-14196-0-88936700-1399761830_thumb.png

این یکی عکس هم مربوط هست به این برنامه که طبق این اسمارت غیره فعال هست در صورتی خودم فعال کردم حتی برای تست همه را هم فعال کردم اما توفیقی نکرد دوستان عزیز اگر کسی از این عکسها چیزی فهمید به ما هم بگه که مشکلم را حل کنم بسیار سپاسگزار میشم

عکس دوم هم این هست که مربوط به برنامه میشه

post-14196-0-37114700-1399761949_thumb.png

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نرم افزار CrystalDiskInfo رو امتحان کن ببین بازم Error میده

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نرم افزار CrystalDiskInfo رو امتحان کن ببین بازم Error میده

سلام باشه دانلود کنم تست کردم جواب بهتون میدم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...