رفتن به مطلب

سیستم گیمینگ

Recommended Posts

سلام دوستان به نظرتون اين سيستم براي گيمينگ خوبه؟فردا بس فردا برم بخرم؟

MB Gigabyte G1.Sniper Z87(rev.1.x) 760t

CPU Intel Core i5 4670K 3.40GHz Haswell 800t

RAM GSkill ripjaws 16G(2x8) 2400 690t

VGA Gigabyte GTX 780 OC WF 3X 3GB GDDR5 2030t

فروشنده بهم گفت به جای ssd یه SSHD بهت میدم 290تومان

ODD Asus 24X DRW-24D3ST 65t

CPU Cooler deepcool frostwin 165t

PSU corsair 800GS 590t

case Pango DeepCool 275t

قیمت کل 56650

لینک به دیدگاه

دوست عزیز منظورش از sshd   همان هارد فقط تفاوت اینکه در داخل این هارد به مقدار 8 گیگا بات حافظه    SSD وجود داره پیشنهاد من این که اگه  samsung pro ssd128 gb در کنارش بگیرین خیلی بهتره  

تو بازی باس رم تاثیری زیادی  نداره باس 1600 بگیری  به صرفه تره -- مادربرتم اگه اورکلاک میکنی اینو بردار اگه نمیکنی Gigabyte GA-Z87-HD3 LGA1150 Z87 MB یاASUS H87-Pro LGA1150 H87 MB مدل شما برای اونایی که اورکلاک میکنن ولی از لحاظ  کار و توی سیستم تاثیر خاصی نداره 

گرافیک این مدل ASUS GTX 780 OC DCII 3GB GDDR5  هم قیمت و خنک کنندگی به صرفه تره   پاور هم  Green GP750B-OC 

این قطعاتی که گفتم با سیستم شما که پیشنهاد دادین هیچ تفاوتی در کارایی سیسیتم در بازی  نداره بلکه هم 400 هزار تومان کمتر شده 

ASUS H87-Pro LGA1150 H87 MB 470t

ASUS GTX 780 OC DCII 3GB GDDR5 2000

Green GP750B-OC 450t

CPU Cooler Deepcool FORSTWIN 130t

case Pango DeepCool 275t

WD Blue 1 TB 7200Rpm 64MB SATA3 HDD 198t

50080t

اگه خواستی یه دونه          samsung pro ssd128 gb 480t 

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

سلام دوستان به نظرتون اين سيستم براي گيمينگ خوبه؟فردا بس فردا برم بخرم؟
MB Gigabyte G1.Sniper Z87(rev.1.x) 760t
VGA Gigabyte GTX 780 OC WF 3X 3GB GDDR5 2030t
فروشنده بهم گفت به جای ssd یه SSHD بهت میدم 290تومان
CPU Cooler deepcool frostwin 165t
PSU corsair 800GS 590t
case Pango DeepCool 275t
قیمت کل 56650

سیستم خوبیه فقط پاور 800 یکم زیاده

رم 16 گیگ هم زیاده باس هم 1600 باشه کافیه

هارد هم معمولی بگیرید بهتره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

SSD رو حتماً بگیرید و بیخیال SSHD بشید و اگه کمبود فضا داشتید هارد اکسترنال اضافه بگیرید

ضمناً کولر هم سعی کنید از برند ترمال لایت بگیرید اون فرست وین نسبت به قیمت زیاد جالب نیست و عملکرد خوبی نداره

مابقی سیستم قابل قبول هست

موفق باشید

لینک به دیدگاه

دوست من اگر اورکلاک نمیکنید سیستم زیر بازدهی بیشتری برای شما داره .

در ضمن حتما از SSD استفاده کن .

post-12460-0-13926500-1399729955_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سیستم هایی که دوستان معرفی کردن شدیدا تایید میشه و جای نظر نمیزاره .

لینک به دیدگاه

تو بازی sshd چه فرقی با دو تا ssd وhdd داره.500تومن میشه این دوتا.اگه واقعا اختلاف سرعتی تو بازی نیست خوب یه sshd میگیرم290 تومن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سیستم خوبیه فقط پاور 800 یکم زیاده

رم 16 گیگ هم زیاده باس هم 1600 باشه کافیه

هارد هم معمولی بگیرید بهتره

ببخشید با عرض پوزش از استادید گرامی -شرمنده

هم پاور 800 خوبه-هم رم 16 گیگ برای سیستم گیم عالیه -هم هارد معمولی برای گیم خوب ینست -اصلاح میکنم.

سه تا پیشنهادتون جای ویرایش داشتن با عرض پوزش از استادید

لینک به دیدگاه

تو بازی sshd چه فرقی با دو تا ssd وhdd داره.500تومن میشه این دوتا.اگه واقعا اختلاف سرعتی تو بازی نیست خوب یه sshd میگیرم290 تومن.

SSD توی بازی تاثیری انچنانی نداره

معمولا توی بالا اومدن ویندوز و اجرای بعضی از نرم افزارها تاثیر داره

پاور هم بیشتر دوستان اتفاق نظر دارن رو 700 یا 750 

رم هم گفتم زیاده واسه اینه که بنده 

Battle Filed 4

Call Of Duty Ghost

Bat Man

رو با 4 گیگ رم بازی کردم بدون مشکل روی گرافیک High البته بعضی چیزها رو پایین تر گذاشته بودم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

SSD توی بازی تاثیری انچنانی نداره

معمولا توی بالا اومدن ویندوز و اجرای بعضی از نرم افزارها تاثیر داره

پاور هم بیشتر دوستان اتفاق نظر دارن رو 700 یا 750 

رم هم گفتم زیاده واسه اینه که بنده 

Battle Filed 4

Call Of Duty Ghost

Bat Man

رو با 4 گیگ رم بازی کردم بدون مشکل روی گرافیک High البته بعضی چیزها رو پایین تر گذاشته بودم

,ssd تاثیرش توی همه بخش ها مشخصه و -پاور هم این سیستم چندان کم مصرف نیست شاید بخوان واتر کولری فن اضافی ایر کولری با فن های کاستوم یا قطعه ایی اضاف کنن -برای پاور نباید روی مرز حرکت کرد -یادتون باشه پاورها افت توان دارن -و پیک واقعیشون رو شاید نتونن ارائه بدن پس اضافه یک مقداری با اختلاف ناچیز می ارزه-رم هم به مرور برنامه ها و بازی هایی که توی رم های حجم بالا  خودشون رو اجرا میکنن زیاد میشه من خودم 16 گیگ هستم خیالم راحت پیج فایل رو بستم و در سنگین ترین شرایط میتونم حتی سنگین ترین فیلم های hd  رو با حجم 30 تا 40 گیگ رو د رحال  رایت دیسک و آنزیپ کردن های سنگین  اجرا کنم بدون مشکل خوب این بده؟نه این با کمک همون 16 گیگ عملی شده-اصلا توی خرید  رم نباید خصیص بود چون حتی یک مگ هم ازش تاثیر خودش رو نشان میده ،سیستم واکنش هاش سریعتره-کمتر هنگ میکنه-هر چند تا کار بخواهید انجام بدید راحتید پس درسته 16 گیگ برای خیلی از بازیها زیاده ولی کارایی کل سیستم رو بالامیبره و قطعا کسی از ارتقا به 16 گیگ ضرر نخواهد کرد.

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

,ssd تاثیرش توی همه بخش ها مشخصه و -پاور هم این سیستم چندان کم مصرف نیست شاید بخوان واتر کولری فن اضافی ایر کولری با فن های کاستوم یا قطعه ایی اضاف کنن -برای پاور نباید روی مرز حرکت کرد -یادتون باشه پاورها افت توان دارن -و پیک واقعیشون رو شاید نتونن ارائه بدن پس اضافه یک مقداری با اختلاف ناچیز می ارزه-رم هم به مرور برنامه ها و بازی هایی که توی رم های حجم بالا  خودشون رو اجرا میکنن زیاد میشه من خودم 16 گیگ هستم خیالم راحت پیج فایل رو بستم و در سنگین ترین شرایط میتونم حتی سنگین ترین فیلم های hd  رو با حجم 30 تا 40 گیگ رو د رحال  رایت دیسک و آنزیپ کردن های سنگین  اجرا کنم بدون مشکل خوب این بده؟نه این با کمک همون 16 گیگ عملی شده-رم اصلا توی خرید  رم نباید خصیص بود چون حتی یک مگ هم ازش تاثیر خودش رو شنون میده سیستم واکنش هاش سریعتره-کمتر هنگ میکنه-هر چند تا کار بخواهید انجام بدید راحتید پس درسته 16 گیگ برای خیلی از بازیها زیاده ولی کارایی کل سیستم رو بالامیبره و قطعا کسی از ارتقا به 16 گیگ ضرر نخواهد کرد.

آقا رضا باهات موافقم

لینک به دیدگاه

والا من با 4 گیگ رم دارم فیلمهای 25 گیگی میبینم و مشکلی ندارم الان ارباب حلقه ها و هابیت رو دارم هر کدوم نزدیکای 25 گیگ هستن

همشونم خودم دانلود و اکستراکت میکنم تا حالا سیستمم هم هنگ نکرده.....

بازم بنده پیشنهاد دادم و بعضی وقتها اسرار فایده نداره ...

لینک به دیدگاه

با توجه به بودجه ای که در نظر گرفتید بیشترین تمرکز رو برای کارایی بیشتر ابتدا روی گرافیک و سپس سی پی یو و در نهایت رم داشته باشید .
رم قابل ارتقا در آینده هست و همجنین باس 1600 به بالا برای این بودجه زیاد منطقی به نظر نمیرسه .
دوست من ذکر نکردید که آیا اورکلاک انجام میدید یا خیر ؟
همجنین پیشنهاد میکنم سراغ sshd نرید، طبق بررسی که خوندم این هارد ها نسبت به قیمتشون کارایی لازم رو ارائه نمیدن، اگه یبار با SSD سیستمتون رو روشن کنید دیگه هیچوقت بدون SSD حتی سیستمنون رو روشن نمیکنید .

لینک به دیدگاه

i7 بخر حتما واسه 200 تومان نگاه نكن دوست عزيز

دوست عزیز بینi7  و  i5 در بازی  اونم بعضی از بازی فقط 1تا2فریم فرق داره به نظر شما ارزش داره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز   در داخل بازی قطعات اصلی که درگیر میشن cpu و vga  ولی شما اگه میخوای این سیستمی که خریدین خودشو نشون بده خیلی ساده به شما بگم مثل دو خودرو یکی پیکان یکی پژو هردو شما رو به مقصد میرسونه ولی تفاوتش اینه که پژو شتاب و راحتی دیگه داره الان   ssd به کل سیستم سرعتی میده خودت حال میکنی دیگه بحث کارشناسی رو نمیکنیم   پول بیخودی دادن برای sshd  اول هم گفتم یک هاردWD Blue 1 TB 7200Rpm 64MB SATA3 HDD 198tوsamsung pro ssd128 gb 480 ببین سیستم چی میشه خودت میفهمی :)

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز منم یک سیستم پیشنهاد بدم 

MSI MB H87-G43 GAMING 435T     یا   G1.Sniper B5: 430,000 Gigabyte

CPU  4770 I7   :9,970,000

Kingston HyperX Blu 1600MHz 8GB DDR3  : 270

WD Blue 1 TB 7200Rpm 64MB SATA3 HDD : 198t

142 :  CPU Cooler Thermalright HR-02 Macho

ODD Asus 24X DRW-24D3ST : 65t

2,030,000 :Nvidia GeForce  GTX 780 OC WF 3X 3GB GDDR5 -

515 : CASE GREEN X9 PREDATOR

505 : Power Green GP850B-OC

5157  جمع کل 

یادتون باشه شما دارید 5 ملیون 600 پول با ارزش که بی ارزش شده در این مملکت پای این سیستم می دید

پس با این خرج هیچ وقت کیس پانگو برای این سیستم مناسب نیست این کیس در حد این سیستم نیست

پاور هم 850 بردارید خیالتون راحت باشه به مرور زمان هم اگه افت کارایی داشته باشه بازم سیستم شما ساپورت میکنه

در مورد مادربورد من نظرم

این مدل هست اما جدا پیشنهاد دادم 

سی پی هم I7 بردارید تا در اینده اگه خواستید بفروشید خوب ازتون بخرن مدل اورکلاک هم بد نیست اگه برداید همراه مادربورد که ذکر کردم

مشتریی پسند هستن 

درصورتی که قصد فروش ندارید همون پیشنهاد اول خوب هست

در مورد رم قطعه ایی هست که راحت میشه عوضش کرد تو بازی تاثثیر نداره زیاد باس بالا یا پایین 

در مورد کیس فول تاور هست سیستم بیمه میکنه از نظر خنک بودن و عمر بیشتر قطعات

مقدار پول که اضافه اومد خودتون در سیستم خرج کنید هرجا که باب میل خودتون هست

اگه رم کم اوردید اضافه کنید به سیستم 

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

سلام دوستان در نهایت این سیستمو با راهنمایی شما عزیزان خریدم 

mb gigabyte G1.Sniper Z87(rev.1.X)

Cpu intel Core i5 4670K 3.40GHz Haswell

Ram Gskill ripjaws 17G(2X8)2400

VGA Gigabyre GTX 780 OC WF 3X 3GB GDDR5

CPU coller Deepcool frostwin

PSU corsair RM850

Case pango Deepcoll

موقع بازی کردن battlefield 4تو حالت ultra و رزولیشین 1920 1080 بازی crash میکونه.دمای کارت گرافیکو چک کردم موقع بازی 80 درجه است .بره های خننده کارتم چک کردم میچرخن نمیدونم دیگه چیکار کنم هر بازیه دیگه ای رو عالی با فریم 60 با بالاترین جزییات میاره الا این battlefield

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

.........................................

ویرایش شده توسط SirJ
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...