رفتن به مطلب

مشکل در اتصال به اینترنت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز...من دو سه روز هستش با مشکلی عجیب واسه اتصال به نت برمیخورم که نمیدونم از مودم هستش از خطه یا از سرویس دهنده.....

مشکل اینجاست که من بعضی اوقات که دارم نت کار میکنم یکدفعه نت قطع میشه در حالی که چراغهای مودم قطعی نشون نمیده....

بعدش میرم توی تنظیمات کارت شبکه و تو قسمت DNS server...اینجا تو قسمت primary هر آیپی میدم فرقی نمیکنه ولی تو قسمت secondery آیپی 8.8.8.8 رو میدم اینترنت وصل میشه و کار میکنه....!

فقط با این دستگاه این مشکل رو ندارم و توی بقیه دستگاهها هم همینطوریه.....

فردا ممکنه مثلا درست بشه و بدون دادن آیپی دستی هم اینترنت وصل بشه...

لطفا راهنمایی کنین...خیلی ممنون

ویرایش شده توسط milad3d
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

منم مشکلم اینکه دارم رو تبلت یا گوشی تو نت میچرخم یا دانلود میکنم که اینترنت میره و پیغام " صفحه مورد نظر نمی تونه از پ/.... رو.... ک.......سی تعریف شده استفاده کنه مواجه میشم "  بعدش میرم تنظیمات که میبینم خودش  آی پی 127.0.0.1 رو براش ست کرده ، پاکش میکنم اوکی میشه/

شاید ماله شما هم اینطوری میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

کانکشن رو پاک کن و از نو بساز

تست کن ببین درست میشه

لینک به دیدگاه

سلام

منم مشکلم اینکه دارم رو تبلت یا گوشی تو نت میچرخم یا دانلود میکنم که اینترنت میره و پیغام " صفحه مورد نظر نمی تونه از پ/.... رو.... ک.......سی تعریف شده استفاده کنه مواجه میشم "  بعدش میرم تنظیمات که میبینم خودش  آی پی 127.0.0.1 رو براش ست کرده ، پاکش میکنم اوکی میشه/

شاید ماله شما هم اینطوری میشه

ممنون..اینجا من خودم ست میکنم چیزی خود به خود ست نمیشه...

سلام

کانکشن رو پاک کن و از نو بساز

تست کن ببین درست میشه

مودم خودش به نت وصل میشه اونجوری تنظیمش کردم....ریست هم ده بار کردم از نو تنظیم کردم فایده نداشت....

نکته دیگه اینکه تو اطلاعات کلی مودم میبینم که برای secondry dns زده 8.8.8.8 ولی تا به صورت دستی رو کارت شبکه تنظیم نکنم تو نت نمیره...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...