رفتن به مطلب

مشکل با internet download manager

mina2
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بچه ها من روی سیستمم اینترنت دانلود منیجر دارم که الان دیگه از من license میخواد و نمیتونم چیزی رو دانلود کنم. اگه نخوام نرم افزارم رو uninstall کنم چیکار می تونم کنم که بشه بازم دانلود رو انجام داد؟

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

اين Patch رو چند ماه پيش براي دانلود منيجر درست کردم هنوز هم کار ميکنه  :clapping:

برنامه دانلود منيجر رو از کنار ساعت ويندوز ببند بعد Patch رو در محل نصب کپي کن و اجرا کن و برنامه رو Patch کن کار تمومه / يا حق

سلام

بچه ها من روی سیستمم اینترنت دانلود منیجر دارم که الان دیگه از من license میخواد و نمیتونم چیزی رو دانلود کنم. اگه نخوام نرم افزارم رو uninstall کنم چیکار می تونم کنم که بشه بازم دانلود رو انجام داد؟

ممنون

internet.download.manager.6.xx-patch.rar

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ک .ر  ک  جدید بگیر واسش 

سلام

منم دوباره پچ میکنم یا کرک رو دوباره میزنم براش /

البته برا من موقعی که آپدیت میکنم از لایسنسش در میاد / شاید شما هم آپدیت زدین براش

لینک به دیدگاه

سلام

آخرین نسخه نرم افزار رو همراه با کرک تست شده وطنی! از این لینک دریافت کنید. برنامه رو پاک بکنید هم مشکلی پیش نمیاد. ابتدا برنامه رو پاک کنید (موقع پاک کردن مطمئن بشید گزینه Default فعال هست و نه Full Uninstall). نسخه بالا رو نصب کنید. مطمئن بشید که برنامه اجرا نشده و بسته هست (آیکونش کنار ساعت نیست؛ اگه بود رایت کلیک و سپس خروج رو بزنید)  فایل کرک رو به پوشه برنامه کپی کنید و اجرا کنید و روی دکمه Patch کلیک کنید.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

من این برنامه رو اورجینال کردم چون خیلی باش کار میکنم و خیلی از مرام شرکت سازندش خوشم اومد!!

سازنده محترم این برنامه  انقده به کاربراش احترام میزاره که تا کاربر اجازه اپ دیت جدید نده متوجح کرکی بونش نمیشه!

پیشنهاد میکنم دوستانی که با این برنامه زیاد کار میکنن به خاطر دینتون و احترام به سازنده این شرکت اورجینالشو تهیه کنید(یک بار برای همیشه قیمتی هم نداره)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...