رفتن به مطلب

امنیت ویندوز اکس پی بیشتر از ویندوز سون؟

Recommended Posts

در تصور همگان ویندوز اکس پی باید بیشترین آسیب‌پذیری را در بین ویندوزهای موجود داشته باشد، اما گزارشی که بخش امنیتی مایکروسافت تهیه کرده، خلاف این را نشان می‌دهد.

05230957271926399330.jpg

جدیدترین گزارش تیم تحقیقات امنیتی مایکروسافت SIR از سه ماهه پایانی سال 2013 نشان می‌دهد که علی رغم تصور همگان، ویندوز اکس پی یکی از ویندوزهای با امنیت بالا -حداقل در این مدت زمان- بوده است.
نتیجه این گزارش حاصل آنالیز حمله‌ها و نرم‌افزارهای مخرب امنیتی است که از بیش از 600 میلیون کامپیوتر دنیا و در بازه زمانی 6 ماهه دوم سال 2013 جمع‌آوری شده است (زمانی که مایکروسافت هنوز ویندوز اکس پی را پشتیبانی می‌کرد).
طبق این گزارش در سه ماهه پایانی سال 2013، ویندوز ویستا (SP2) با میزان 32.4 آلودگی در هر هزار کامپیوتر (یا 3.24 درصد) رتبه نخست آسیب‌پذیری را کسب کرده و ویندوز سون (SP1) با 25.9، ویندوز اکس پی با 24.2 و در نهایت ویندوز 8 با 17.3 آلودگی در هر هزار کامپیوتر رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص داده اند.
مایکروسافت در این گزارش به طور کلی سیستم‌عامل‌های جدید را از لحاظ امنیت بهتر از سیستم‌عامل‌های قدیمی می‌داند اما در این مورد خاص دلیل اصلی چنین تغییر الگویی برنامه Rotbrow عنوان شده است. Rotbrow یک برنامه خرابکار است که هدف اصلی خود را محافظت از کاربران در برابر افزونه‌های مرورگرها بیان کرده، اما در واقعیت تعداد زیادی برنامه دیگر نصب می‌کند که سبب افزایش آسیب‌پذیری ویندوز می‌شود.
اما از طرف دیگر میزان آلودگی نسخه‌های Server بسیار پایین‌تر است. آسیب‌پذیرترین نسخه سرور در این گزارش SP2 ویندوز سرور 2008 عنوان شده که میزان 3.9 آلودگی در هزار کامپیوتر را برای سه ماهه چهارم 2013 به نام خود ثبت کرده است. از طرف دیگر نسخه 2012 سرور با تنها 0.9 آلودگی در هزار کامپیوتر بهترین امنیت را بین نسخه‌های سرور ویندوز دارا می‌باشد.
توصیه‌های مایکروسافت برای جلوگیری از آلودگی تازگی ندارد و همان توصیه همیشگی «نصب آخرین نسخه و آپدیت نرم‌افزارها» به عنوان راه‌حل بیان شده است.

منبع:itproportal

ویرایش شده توسط mehran_nVIDIA
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود مهران جان

البته دلیل آلودگی بیشترسیستم عامل های جدید-  میزان کاربر های بیشترهم هست!من که خودم به شخصه بعد از نزدیک به سه سال کامل روی تنها 3 نسخه 7 (چون کم ویندوز عوض میکنم)آلودگیم 0 بود!!8.1 هم تا الان نه مشکل فایر وال داشتم نه ویروس یه هر برنامه مخرب دیگه ایی-جالبه میزان اتصال به  اینترنتم دائم و بیشتر از 10 ساعت در روزه!برنامه امنیتی هم از مایکروسافت اسنشال استفاده میکنم-البته ویندوز هام همیشه آپدیت هستن -

لینک به دیدگاه

خیلی ام عالی رضا جان نشون میده خوب از ویندوز مراقبت میکنی :D

ویرایش شده توسط mehran_nVIDIA
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من فکر کنم در حال حاضر ویندوز xp بین ویندوزها بیشترین کاربر رو داره 

هر چند تو کشور ما بخاطر صلواتی بودن نرم افزارها دوستان بلافاصله جدیدترین ویندوز ها رو نصب میکنن  =))

لینک به دیدگاه

من تا چند وقت پیش یه سیستم زغالی داشتم رو ویندوز 7 وقتی مثلا کالاف 8 رو بازی میکردم لگ میزد یا خیلی افت فریم داشتم

ولی بعد ویندوز xp نصب کردم بازی ها 20تا25% بهتر و روان تر شده بودن -(خیلی خیلی هم ویندوز سبکیه)

لینک به دیدگاه

درود مهران جان

البته دلیل آلودگی بیشترسیستم عامل های جدید-  میزان کاربر های بیشترهم هست!من که خودم به شخصه بعد از نزدیک به سه سال کامل روی تنها 3 نسخه 7 (چون کم ویندوز عوض میکنم)آلودگیم 0 بود!!8.1 هم تا الان نه مشکل فایر وال داشتم نه ویروس یه هر برنامه مخرب دیگه ایی-جالبه میزان اتصال به  اینترنتم دائم و بیشتر از 10 ساعت در روزه!برنامه امنیتی هم از مایکروسافت اسنشال استفاده میکنم-البته ویندوز هام همیشه آپدیت هستن -

رضا جان،

کاملا" قبول دارم، ضمن اینکه هر چه یک نسخه ویندوز محبوبتر باشه، برنامه نویسان خرابکار بیشتر روی نوشتن برنامه های مخرب روی اون نسخه از ویندوز کار میکنند تا کاربران بیشتری رو آلوده کنند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من تا چند وقت پیش یه سیستم زغالی داشتم رو ویندوز 7 وقتی مثلا کالاف 8 رو بازی میکردم لگ میزد یا خیلی افت فریم داشتم

ولی بعد ویندوز xp نصب کردم بازی ها 20تا25% بهتر و روان تر شده بودن -(خیلی خیلی هم ویندوز سبکیه)

به خاطر اینکه با dx9  داشتی اجرا میکردی

واسه همیه افزایش فریم داشتی 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تغییر از dx10 یا dx11 به 9 خیلی افزایش کارایی به همراه داره اینکه مشخصه کاملا-منتها افزایش کارایی با کاهش کیفیت همراهه!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...