رفتن به مطلب

باز هم اینترنت مخابرات و کارشکنی (حذف تعرفه نامحدود)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

مخابرات بروجرد هم دانلود نامحدود برداشته ولی سرعت دانلود رو هم کم کرده :crying:  ولی بقیه شرکت ها مثل نواوران سرعت 128 میگیری 2 گیگ اونوقت 700 کیلوبایت در ثانیه هم دانلود میکنی به گمونم کوسه های خلیج فارس نه تنها کابل هارو گاز میگیرند بلکه هکرهم شدند و دزدکی از اینترنت ملی میدزدن  =))  =))

ویرایش شده توسط mamal.commander
لینک به دیدگاه

• ارسال 279
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

برای مازندران هم طرح نامحدود رو برداشتند :mad:

یک سوال الان من که کارم دانلود هست باید چه کنم؟ ایا راهی روش خاصی هست برای درخواست اینترنت نامحدود؟ !

شما پول بده بهت حجم نامحدود که سهله سرعت نا محدود هم میدن!! فقط ماهی چند میلیون هزینش میشه...  =))

لینک به دیدگاه

شما پول بده بهت حجم نامحدود که سهله سرعت نا محدود هم میدن!! فقط ماهی چند میلیون هزینش میشه...  =))

:wacko:  =)) =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

منظور چند ملیون ریال هستش دیگ؟

چون وجه رایج مملکت اینه :D

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

عزیزان  و سروران

یک سوال داشتم من دیشب حجم داشتم از ترس مودم رو خاموش کردم صبح روشن کردم دیدم حجم ندارم

امروز صبح هم با 2020 صحبت کردیم از اونا گفتن که شما مصرف کردید از ما گفتن که مودم خاموش بود!

می خاستم بدونم ایا مرکز خاصی یا جای خاصی یا شماره مستقیم خاصی برای مدیر این سیستم اینترنت مخابرات کسی داره ؟ اگر هست پخ کنه یا اینجا قرار بده 

دوست دارم حضوری پیگیر بشم

فقط اینترنت مخابرات مازندران باشه

لینک به دیدگاه

فعلا ما رفتیم روی آسیا تک. سرعت دانلود 270 تا 300 ماهی 61 تومن نامحدود. اینترانت

لینک به دیدگاه

من نمیدونم این حجم اینترنت چطوری کم میشه کیلویی لیتری خلاصه یه گیگ شارژ میکنیم فرداش تمومه من برم تو افق محو بشم

لینک به دیدگاه

فعلا ما رفتیم روی آسیا تک. سرعت دانلود 270 تا 300 ماهی 61 تومن نامحدود. اینترانت

اگر همینجوری پیش بره من تا پایان این طرح یک ماه همون میزان 61 هزار تومن شما پول میدم !

من طرح یک ماه 1مگ 8گیگ دانلود رو 30 توم گرفتم تا الان که حدودا 15 روز از طرح میگذره 5 گیگ حجم اضافه خریدم در نتیجه 18تومن هم هزینه حجم دادم که باهم میشه

48 نومن اگر 15 روز دیگ هم همین 18 تومن بدم 66 تومن در حقیقت دادم !

ادم دیوانه میشه از دست مخابرات  واقعا

اسیاتک شما سرعت چند گرفتید که دانلود این میزان میده؟؟

لینک به دیدگاه

من نمیدونم این حجم اینترنت چطوری کم میشه کیلویی لیتری خلاصه یه گیگ شارژ میکنیم فرداش تمومه من برم تو افق محو بشم

به قول اون حاج خانوم

حجم تموم نمیشه که عزیزم شما مصرف میکنید :)

لینک به دیدگاه

اگر همینجوری پیش بره من تا پایان این طرح یک ماه همون میزان 61 هزار تومن شما پول میدم !

من طرح یک ماه 1مگ 8گیگ دانلود رو 30 توم گرفتم تا الان که حدودا 15 روز از طرح میگذره 5 گیگ حجم اضافه خریدم در نتیجه 18تومن هم هزینه حجم دادم که باهم میشه

48 نومن اگر 15 روز دیگ هم همین 18 تومن بدم 66 تومن در حقیقت دادم !

ادم دیوانه میشه از دست مخابرات  واقعا

اسیاتک شما سرعت چند گرفتید که دانلود این میزان میده؟؟

2 مگ نا محدود. بله من سال 91 به نتیجه یی که الان رسیدید رسیدم.

لینک به دیدگاه

2 مگ نا محدود. بله من سال 91 به نتیجه یی که الان رسیدید رسیدم.

http://www.asiatech.ir/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-ADSL-2

میبخشید اما من هرچه دنبال طرح 61 تومنی گشتم پیدا نکردم

40 خورده ایی بود با 70 خورده ایی

یک سوال دیگ تو قسمت حجم نوشته شده حداقل میزان دانلود

اون داستانش چی هست؟یعنی مثل شاتل بعد از اون میزان حجم سرعت دانلود به شدت افت می کنه>؟

لینک به دیدگاه

http://www.asiatech.ir/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-ADSL-2

میبخشید اما من هرچه دنبال طرح 61 تومنی گشتم پیدا نکردم

40 خورده ایی بود با 70 خورده ایی

یک سوال دیگ تو قسمت حجم نوشته شده حداقل میزان دانلود

اون داستانش چی هست؟یعنی مثل شاتل بعد از اون میزان حجم سرعت دانلود به شدت افت می کنه>؟

قیمت خام سرویس اینترانت 2048 با حداقل تبادل 160 گیگ 55000 تومن + مالیات = 61000 تومن.

به دقت نوشته رو بخونید.

سرعتت بعد از این مقدار واقعی می شه .1/4

حداقل می شه ماهی 200 گیگ دانلود داشت.

لینک به دیدگاه

قیمت خام سرویس اینترانت 2048 با حداقل تبادل 160 گیگ 55000 تومن + مالیات = 61000 تومن.

به دقت نوشته رو بخونید.

سرعتت بعد از این مقدار واقعی می شه .1/4

حداقل می شه ماهی 200 گیگ دانلود داشت.

اوه...اوه

اینترانت؟

یعنی وارد سایت های که سرورشون خارج از ایران هست نمیشه شد دیگ؟

اها ینی اگر 200 گیگ مثلا بشه 205 گیگ بعدا سرعت افت می کنه دیگ ؟ درسته؟

لینک به دیدگاه

عزیزان یک خبر خوب :D

مشــــــکل دزدی حجم که تو اینترنت مخابرات بود واس من حـــــل شد خدارو شکــــر :cool:

منتها هنوز هم طرح های جالبی نداره :( !

لینک به دیدگاه

مشــــــکل دزدی حجم که تو اینترنت مخابرات بود واس من حـــــل شد خدارو شکــــر :cool:

اوضاعش خیلی بیریخته٬ضایع دزدی میکنن!من ماه پیش گرفتم یارو بیست و چهارم برج پیش اومد نصب کرد بعد رفتم تو سایت مخابرات دیدم از بیست و دوم تا بیست و چهارم نزدیک ۲ گیگ حجم مصرف شده بود!در حالی ۲۴ ام فعال شد!

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2

لینک به دیدگاه

اقا نگیر از این اسیاتک نگیرید من تازه دارم تخلیه میکنم خیلی بی موقع قطعی داره اون تعرفه ها که گفته حداقل تبادل ماهیانه n گیگ 12 گیگ رو تقسیم به 30 کنید میشه 400مگ یعنی هرروز بعد از دانلود 400مگ سرعت نصف میشه یادش بخیر وقتی اسیاتک حداقل تبادل و ایجور سوسول بازیا راه نینداخته بود من با نامحدود 512 90گیگ دانلود کردم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا نگیر از این اسیاتک نگیرید من تازه دارم تخلیه میکنم خیلی بی موقع قطعی داره اون تعرفه ها که گفته حداقل تبادل ماهیانه n گیگ 12 گیگ رو تقسیم به 30 کنید میشه 400مگ یعنی هرروز بعد از دانلود 400مگ سرعت نصف میشه یادش بخیر وقتی اسیاتک حداقل تبادل و ایجور سوسول بازیا راه نینداخته بود من با نامحدود 512 90گیگ دانلود کردم

پس نگیرم من از آسیاتک ؟؟؟ شاتل چی ؟؟ بگیرم ؟؟

الان 2 هفته هستش برا مخابرات درخواست سرویس 5 مگ دادیم خبری نیست !!!

3 روز دیگه هم تموم میشه اکانتم

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

لطف می کنی بگی چطوری حل شد

لینک به دیدگاه

اوضاعش خیلی بیریخته٬ضایع دزدی میکنن!من ماه پیش گرفتم یارو بیست و چهارم برج پیش اومد نصب کرد بعد رفتم تو سایت مخابرات دیدم از بیست و دوم تا بیست و چهارم نزدیک ۲ گیگ حجم مصرف شده بود!در حالی ۲۴ ام فعال شد!

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2

باز واس شما که خوبه من شب می خوابیدم صبح پا میشدم میدیم حجم تموم کردم

ای بابا #-oتمام طرح ها اینطوری هست یا فقط برای اشخاص حقیقیش؟

شاتل چطور؟ سرویس ارت و لایت ارت؟

لطف می کنی بگی چطوری حل شد

والا اول که با 2020 شروع شد و چند روز بعدش رفتم پیش ریس اداره مخابرات شهرستان و ابتدا احوال پرسیه گرمی کردیم و سپس کمی با ارامش (کمی جو دادن) از ناراحتیم بابت خدمات و نحوه خدماتی که جدیدا میده اینترنت مخابرات اینا گفتن و کمی هم هندونه زیر بغل گذاشتن از خدماتی  و اینترنتی که قبلا میداد گفتیم در اخر هم بعد از کمی فرمایش های جناب ریس و تایید حرف های من زدیم به سیم اخر و جو دادن ( اون هم جو منفـــــی) :D

سپس خودش دستور بررسی رو به معاونش داد و فردا اون روز که میشه دیروز امروز اگر اشتباه نکنم رفتم واس پیگیری ظاهرا مشکل از سیستم تایین میزان حجم دریافتی و ارسالی بود

خدارو شکر تا الان مشکلی نداشتم :)

لینک به دیدگاه

چیزی که رئیس مخابرات اونجا داشته ولی واسه ما نداره یکی سواده و دوم .....

لینک به دیدگاه

چیزی که رئیس مخابرات اونجا داشته ولی واسه ما نداره یکی سواده و دوم .....

خودمونیم ولی

همچین هم مالی نیست :D

لینک به دیدگاه

پس نگیرم من از آسیاتک ؟؟؟ شاتل چی ؟؟ بگیرم ؟؟

الان 2 هفته هستش برا مخابرات درخواست سرویس 5 مگ دادیم خبری نیست !!!

3 روز دیگه هم تموم میشه اکانتم

من از روز اول که اسیاتک گرفتم فقط هفته اولش راضی بودم بعد سرعت افت کرد رفت پایین قطعی زیاد داشت پینگ هم ک افتضاحه! شبانش هنوز ی هفته نگذشته بود اومد رو40 هنوز بعد از 5ماه !!سرعتش تغییر نکرده ولی روزا با نهایت سرعت دانلود میکنه و سریع حجمتو خالی میکنه

باز واس شما که خوبه من شب می خوابیدم صبح پا میشدم میدیم حجم تموم کردم

ای بابا #-oتمام طرح ها اینطوری هست یا فقط برای اشخاص حقیقیش؟

شاتل چطور؟ سرویس ارت و لایت ارت؟

طرح های نامحدود اینطوریه

طرح های محدود مشکلات خودشونو دارن مثلن سرعت دانلود از سایتهای خارجی خیلی کمتر از سایتهای داخلی هست که جدیدا وضع شده و میبینم که بعضی ها با این وضع میخوان اسیاتک بگیرن بابا نگیرید تا حساب دستش بیاد پشتیبانیش ک کلن ی صدای ضبط شدس و جز هزینه مکالمه هیچی گیرت نمیاد باید به نمایندگی زنگ بزنی

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

امروز یک ضرب جمع زدم هزینه یک ماه اینترنت مخابرات با سرعت 1 مگ و 8 گیگ !

حجم مصرفیم 28گیگ(بدون دانلود فقط سایت !)

28-8=20

20*3800=7600 هزار تومان وجه رایج مملکت !

قبلا نامحدود 1 مگ 40 خورده ایی بود اگر اشتباه نکنم و سرعت 512 29تومان!

به شخصه بعد از محاسباتم این قیافه رو فرض محال گرفتم که عزیزان مخابرات و پیمانکار من رو میبینند >> :Bug: 

لینک به دیدگاه

مخابرات کرج که توپپه  :D  خداییش راضیم من تو 5 ماهی که گرفتمش فقط 2 روز قطع بوده و سرعت دانلود اصلا پایین نمیاد- یعنی هر چی بگیری استاندارد و فیکسه مثلا 512 با سرعت حداقل 64 تا 70 دانلود میکنی ( نامحدودا) ولی خب 2 مگش عالیه که گرونه 74 تومن  :eek: اینجا اتفاقا نامحدودو راحتتر از محدود میدن  :eek:  =))

لینک به دیدگاه

دوستان این ترافیک رایگان شبانه مخابرات جمعش کردن؟؟ من 2بار هست اکانتمو شارز میکنم حجم ترافیک رایگان شبانه بهم نمیده!!!

قبلا دو سه ماه بیش مثلا 5گیگ حجم میخریدی 10 گیگ هم ترافیک رایگانه شبانه بهت میداد. الان من امروز حجم خریدم هیچی واسه ترافیک شبانه اضافه نشده!

واسه حجم ترافیک شبانه زده

ترافيک شبانه باقيمانده-11 مگابايت

از ساعت یک شب به بعد هم که تایم رایگان شبانه شروع میشه -11اصلا تغیری نمیکنه چیزی دانلود کنم از ترافیک خودم کم میشه :|

ویرایش شده توسط BlackSound
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...