رفتن به مطلب

باز هم اینترنت مخابرات و کارشکنی (حذف تعرفه نامحدود)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

متاسفانه قانون درستی بر فروش اینترنت در مخابرات حاکم نیست و مخابرات شده جولانگاه چند سو استفاده چی البته بخش خصوصی منظورم است 

از زیر ساخت تا کنترل دیتای هوایی دست یک نهاد است و بس .

اینترنت حجمی معنی نداره .اگر شما از سرویس IPTV در اروپا بخوای استفاده کنی و اینترنت شما حجمی باشه باید سر ماه کل زندگیتو بدی بره 

اینترنت حجمی یعنی دزدی از ملت در روز روشن

لینک به دیدگاه

• ارسال 279
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام

دوستان از صبح یک اتفاق جالب برای من افتاده

امروز صبح که زدم رو دانلود دیدم سرعت دانلودم 18 کیلوبایته بعد رفتم تو مودمم دیدم بدون هماهنگی مخابرات اینترنت 256 من رو کرده 128 بعد وقتی از طریق سایت مخابرات رفتم اونجا اینترنت رو زده بود 256 زنگ زدم 2020 گفتن اینجا همه چیز دورسته مشکل از مخابرات محلتون است بعد زنگ زدم مخابرات محلمون گفتن اینجا همه چیز دورسته زنگ بزنید 2020 حالا من این وسط گیر کردم به کی زنگ بزنم بعد دوستانی که استان تهرانی همچین اتفاقی براشون پیش نیوده ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

دوستان از صبح یک اتفاق جالب برای من افتاده

امروز صبح که زدم رو دانلود دیدم سرعت دانلودم 18 کیلوبایته بعد رفتم تو مودمم دیدم بدون هماهنگی مخابرات اینترنت 256 من رو کرده 128 بعد وقتی از طریق سایت مخابرات رفتم اونجا اینترنت رو زده بود 256 زنگ زدم 2020 گفتن اینجا همه چیز دورسته مشکل از مخابرات محلتون است بعد زنگ زدم مخابرات محلمون گفتن اینجا همه چیز دورسته زنگ بزنید 2020 حالا من این وسط گیر کردم به کی زنگ بزنم بعد دوستانی که استان تهرانی همچین اتفاقی براشون پیش نیوده ؟

از این اتفاقات جالب خیلی می افته! مثلا من الان اینترنت 2 مگابیت دارم و هزینش رو 1.5 برابر کردن و جالب تر این که همزمان سرعتش هم کردن 1.5 مگابیت  :clapping:  یعنی لطف کردن  و پول 3 مگابیت رو ازم میگیرن و سرعت 1.5 بهم دادن

لینک به دیدگاه

اقا کسی حاضره با هم بریم خودکشی؟؟؟ :clapping:

من امادم

اینجا دیگه جای زندگی نیست :crying:

صبح که از خواب بیدار میشم میترسم واسه نفس کشیدنم قبض فرستاده باشن!!!!!!!!! =))

لینک به دیدگاه

وای یعنی حرف دل این چند ماه منو میزنین. مشکل از ملتیه که میرن سمت این سرویسا. منو بکشین حاضر نیستم واسه 1گیگ ناقابل 4تومن پول بدم.

نامحدود اسیا تک دارم 512 ولی رسما 256 هم نیست ولی مجبورم

شاید برم های وب بگیرم طرح فشفشش 40 گیگ میده 30 تومن باز بصرفه تره از بقیه حجمی دهنده های دزد

هرچی میگذره داره بدتر میشه همه چی تو این خراب شده

ویرایش شده توسط Reza Razor
لینک به دیدگاه

کرمانشاه 8 گیگ میگیرم 1 ماهه سرعت 1024 سرعت دانلودس تو دانلود منیجر 120 هست و دانلود رایگان شبانه از 1 شب الی 7 صبح داره همین سرویس من 31 تومن ماهی پول میدم البته 8 گیگ به زور من رو 20 روز میبره باید برم گیگ بریزم روش دوباره حجم گیگ ریختن روی سرویس هم به این شرح است

5 گیگ بریزی رو سرویست 13 تومن

10 گیگ بریزی 26 تومن

کلا خدا رو شکر بدک نیست من که راضی نیستم.

لینک به دیدگاه

2 روز اینترنتم قطع بوده  :wacko:  تازه وصل شد... اگر دوباره قطع نشه  :mad:

زنگ بزنم واحد فروش ببینم این دو روز رو اضافه میکنن؟  :-?

لینک به دیدگاه

امروز قبض 370 تومنی اومد در خونه سرعت 10 مگ دانلود شبانه نداره هرصفحه ای هم که باز میکنی حجم میندازه

سایت 2020 هم اکثر مواقع درست بالا نمیاد .

این اینترنت توی این کشور بجای اینکه باعث رفاه مردم بشه شده بلای جون و مال مردم

هر چی درمیاری باید دو دستی تقدیم مخابرات بکنی

اسمش 10 مگ هست ولی توی یوتیوب و فیس بوک جون میده فقط سایتهای وابسته خودشون مثل سافت 98 رو خوب میاره بالا

وزیر مخابرات اولش اومده بود شعارهای قشنگ میداد اینترنت 2 گیگ در ثانیه با فیبر دم در خونه میاریم با هزینه پایین

من دقیقا یادمه سال اول دولت بود با زنش توی برنامه شبکه 1 اومد و این حرفها رو میزد

حالا تعرفه ها شده 1000 برابر سرعت شبانه برداشته میشه و...اینترنت بی خاصیت ملی شروع به کار میکنه

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

امروز قبض 370 تومنی اومد در خونه سرعت 10 مگ دانلود شبانه نداره هرصفحه ای هم که باز میکنی حجم میندازه

سایت 2020 هم اکثر مواقع درست بالا نمیاد .

این اینترنت توی این کشور بجای اینکه باعث رفاه مردم بشه شده بلای جون و مال مردم

هر چی درمیاری باید دو دستی تقدیم مخابرات بکنی

اسمش 10 مگ هست ولی توی یوتیوب و فیس بوک جون میده فقط سایتهای وابسته خودشون مثل سافت 98 رو خوب میاره بالا

وزیر مخابرات اولش اومده بود شعارهای قشنگ میداد اینترنت 2 گیگ در ثانیه با فیبر دم در خونه میاریم با هزینه پایین

من دقیقا یادمه سال اول دولت بود با زنش توی برنامه شبکه 1 اومد و این حرفها رو میزد

حالا تعرفه ها شده 1000 برابر سرعت شبانه برداشته میشه و...اینترنت بی خاصیت ملی شروع به کار میکنه

شاید بحث سیاسی باشه... ولی عملا دیده میشه که وزیر فعلی داره میگه: "اینترنت به به، چه چه و خوب است" ولی داره روز به روز بدترش میکنه...

در صورتی که وزیر دولت قبلی هی میزد تو سر اینترنت ولی عملا دیده شد که سرعت اینترنت بهتر شد و ارزونتر شد... حتی نامحدودها هم ارزون شدن...

لینک به دیدگاه

حدود 2 ساله اینترنت مخابرات دارم طرح 256 هشت گیگ با قیمت 13تومن.ولی سرعتش 512 هست و تا 80کیلو بایت میره.یه خوبیش هم اینه که دانلود شبانه داره که تو این 2 سال 90%شبا  دانلود کردم باهاش.میخوام یه طرح پرسرعت تر و نامحدود بگیرم ولی کلا نامحدود نمونده و نمیدن.اگه این طرحو عوض کنم دیگه مثل این گیرم نمیاد.سرعت های 5 و 10مگ میدن ولی نهایت حجمی که میدن 8گیگه برای هر ماه و حدود 40تومن میشه هر ماه که اصلا به صرفه نیست

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

بدون شرح!!!

به قول معروف این کجا و ان کجا

توزیع رایگان دستگاه‌های اتصال به اینترنت بین کم‌درآمدهای نیویورکی/چندمیلیون نیویورکی اینترنت ندارند؟
مسئولان کتابخانه نیویورک در برنامه‌ای جدید تصمیم گرفتند تا به صورت رایگان به خانواده‌های کم‌درآمد دستگاه‌های هات اسپات مجهز به اینترنت بی‌سیم به صورت امانی بدهند.

گوگل با یک‌میلیون دلارکمک بلاعوض و نایت نیوز نیز با اهدای 500 هزار دلار در برنامه توزیع هات اسپات بین خانواده‌های کم‌درآمد مشارکت دارند.

تابستان گذشته کتابخانه عمومی نیویورک برنامه مشابهی را با موفقیت اجرا کرد و خانواده‌های ساکن در منطقه برانکس و استاتن آیلند را اینترنت دار کرد و حالا با توسعه این برنامه قرار است مناطق منهاتان، بروکلین و کوئینز تحت پوشش قرار گیرند.

هدف نهایی این طرح پوشش آنلاین 10 هزار خانواده است.

کارشناسان می‌گویند 30 درصد از ساکنان نیویورک دسترسی به باند پهن/ Broadband ندارند و با در نظر گرفتن جمعیت 8 میلیونی نیویورک تقریباً 3 میلیون نیویورکی بدون اینترنت هستند.

آنچه می‌بینید هات اسپاتی است که بین خانواده های مذکور توزیع می‌شود:

24422_1050037793_mtn_14-12-7-233232zing.

منبع خبر: خبر آنلاین

فقط نفرین کنید آنهم موقع اذان که بد میگیره 

لینک به دیدگاه

دوستان هرکاری میکنید فقط از مخابرات نگیرید :

من پارسال سرویس 1 مگ گرفتم و هزینش ماهیانه رو قبض تلفن می یومد ماهه اول 30 دوم 45 سوم 43 چهارم 80 پنجم 98 ششم 320 تومان 

بله درست فهمیدید 320 هزارتومان برای یک ماه اینترنت محدود گیگ هم ازاد بود هر گیگی فک کنم 3600 تومان ( توی این ماه اصلا دانلود نکردم و 20 روزش کلا نتم قط بود بخاطر عروسی داداشم وقتی هم رفتم و پیگیر شدم همه منو میپیچوندن هی میگفتم اقا ساعت هایی که تو این ماه به نت وصل بودم رو در بیارین خلاصه اخر کار یکی از کارمنداشون که یه خانوم بود منوکشید کنار و ساعت هام رو در اورد 15 ساعت استفاده کرده بودم خلاصه بهم گفت اشکال از سیستم بوده و نمیشه کاریش کرد ولی از این به بعد واست درستش میکنم که خودش اینجا جای بحث داره و ... منم گفتم دیگه نمیخام گفتم حالا این قبض رو پیکار کنم گفت هیچی دیگه مجبوری پرداخت کنید دوستان از چشمام داشت خون میزد بیرون ~x( ) راستی کیفیت نت هم که دیگه نگو و نپرس که اگه بخام بگم دوباره باد 100 خط تایپ کنم.

تو این مدت فهمیدم که مخابرات کلا منو زیر نظر داشته به صورت کامل کامل پسر خالم مالزی درس خونده و فوق لیسانس نرم افزار داره اومد خونم و یه نرم افزار فوق حرفه ای ضد جاسوسی نصب کرد [-X  [-X  :-t  @-)

دوستان بیخودی زور نزنید هیچ کاریش نمیشه کرد از وقتی که کل مخابرات اف تاده دست @};- @};- @};- @};- @};- اینطوری شده و خون مردم رو شیشه میکنن اون شرکت های خوصوصی هم چاره ای ندارن بدبخت ها مجبورن از قوانین مخابرات تبعیت کنن من یکی از دوستام تو شرکت پیشگامان هست اون بهم گفت مخابرات نمیزاره هیچ کاری بکنیم .

خلاصه از مخابرررررات نگیرید حتی اگه مجبور بشید پول بیشتر بدید

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

دوستان هرکاری میکنید فقط از مخابرات نگیرید :

من پارسال سرویس 1 مگ گرفتم و هزینش ماهیانه رو قبض تلفن می یومد ماهه اول 30 دوم 45 سوم 43 چهارم 80 پنجم 98 ششم 320 تومان 

بله درست فهمیدید 320 هزارتومان برای یک ماه اینترنت محدود گیگ هم ازاد بود هر گیگی فک کنم 3600 تومان ( توی این ماه اصلا دانلود نکردم و 20 روزش کلا نتم قط بود بخاطر عروسی داداشم وقتی هم رفتم و پیگیر شدم همه منو میپیچوندن هی میگفتم اقا ساعت هایی که تو این ماه به نت وصل بودم رو در بیارین خلاصه اخر کار یکی از کارمنداشون که یه خانوم بود منوکشید کنار و ساعت هام رو در اورد 15 ساعت استفاده کرده بودم خلاصه بهم گفت اشکال از سیستم بوده و نمیشه کاریش کرد ولی از این به بعد واست درستش میکنم که خودش اینجا جای بحث داره و ... منم گفتم دیگه نمیخام گفتم حالا این قبض رو پیکار کنم گفت هیچی دیگه مجبوری پرداخت کنید دوستان از چشمام داشت خون میزد بیرون ~x( ) راستی کیفیت نت هم که دیگه نگو و نپرس که اگه بخام بگم دوباره باد 100 خط تایپ کنم.

تو این مدت فهمیدم که مخابرات کلا منو زیر نظر داشته به صورت کامل کامل پسر خالم مالزی درس خونده و فوق لیسانس نرم افزار داره اومد خونم و یه نرم افزار فوق حرفه ای ضد جاسوسی نصب کرد دیدیم [-X  [-X  :-t  :-t  @-)

دوستان بیخودی زور نزنید هیچ کاریش نمیشه کرد از وقتی که کل مخابرات اف تاده دست @};- @};- @};- @};- @};- اینطوری شده و خون مردم رو شیشه میکنن اون شرکت های خوصوصی هم چاره ای ندارن بدبخت ها مجبورن از قوانین مخابرات تبعیت کنن من یکی از دوستام تو شرکت پیشگامان هست اون بهم گفت مخابرات نمیزاره هیچ کاری بکنیم .

خلاصه از مخابرررررات نگیرید حتی اگه مجبور بشید پول بیشتر بدید

دوست عزیز ببخشید ولی اون جملتون واقعا خنده داره. مخابرات چجوری میتونه یه برنامه رو روی کامپیوتر شما نصب کنه؟ بعد شما از کجا فهمدید مخابرات نصب کرده؟ یعنی کامپیوتر هر کسی ویروسی بشه مقصر مخابراته؟

مخابرات تنها کاری که ازش بر بیاد اینه که اطلاعات ورودی خروجی شما رو رصد کنه همین و بس.و این کارو هم میکنه و باید کنه نه تنها مخابرات بلکه همه ی isp ها از کاربرانشون لاگ دارند که اگه یه وقت کسی جرمی مرتکب شد قابل ردگیری باشه.

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز ببخشید ولی اون جملتون واقعا خنده داره. مخابرات چجوری میتونه یه برنامه رو روی کامپیوتر شما نصب کنه؟ بعد شما از کجا فهمدید مخابرات نصب کرده؟ یعنی کامپیوتر هر کسی ویروسی بشه مقصر مخابراته؟

مخابرات تنها کاری که ازش بر بیاد اینه که اطلاعات ورودی خروجی شما رو رصد کنه همین و بس.و این کارو هم میکنه و باید کنه نه تنها مخابرات بلکه همه ی isp ها از کاربرانشون لاگ دارند که اگه یه وقت کسی جرمی مرتکب شد قابل ردگیری باشه.

موافقم. اینجا یه فروم حرفه ای هستش لطفا جو الکی ندید  :D

@};- @};- با اجازه بهمن عزیزم که پست رو ویرایش کردم چون نخواستم تاپیک منحرف بشه همینجا زدم @};- @};-

فقط اشاره ای کوچیک میکنم ::  از طریق لینوکس میشه به جای آتینتیکیشن ارسالی یه اپلیکشن رو به صورت ایستیرنگ به قربانی ارسال کرد :smug:  :: خیلی سخت تر از اون چیزی هست که فکرش رو بکنین :: و خواهشاً هم در این مورد سوالی نفرمایین و بحث تاپیک رو منحرف نکنین چون قبلاً به خاطر معرفی ضعف سیستم های پرداخت آنلاین در همین انجمن تاپیکم حذف شد و پیامی هم مبنی بر اینکه ادامه ندم و خطرناک هست از مدیریت گرفتم :batting eyelashes:

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

دوستان رنج آی پی من تو خوزستان

از 

2.185.0.0

پریده به

37.221.0.0

من از کیش اوآسیس دارم. برای بقیه همون قبلیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وقتی اینترنت 512 که دارم و دانلودش همیشه رو 65 کیلو بایت هست قاط میزنه 

post-12892-0-14374300-1418648656_thumb.jpg

اون لحظه پیش خودم گفتم دنیا سرعتشون داره به 1 گیگ میرسه ولی خدایا همین 1 مگ رو نصیب ما بکن

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

وقتی اینترنت 512 که دارم و دانلودش همیشه رو 65 کیلو بایت هست قاط میزنه 

attachicon.gif1.JPG

اون لحظه پیش خودم گفتم دنیا سرعتشون داره به 1 گیگ میرسه ولی خدایا همین 1 مگ رو نصیب ما بکن

من 1024 مخابرات دارم سرعتش 120 هست شبها از ساعت 1 الی 7 صبح چون دانلود رایگانه سرعت به 70 میرسه :D  :wacko:  :crying:

لینک به دیدگاه

مخابرات باز سرعت دانلود شبانه رو اورده دپاییین  :|

تا یه ماه پیش سرعت دانلود شبانه همون سرعتی بود که تو روز دانلود میکردی مثلا 250kb/sec

اما 2-3 شبه سرعت دانلود شبانه 15kb شده :|

مسخره کردن ملتو از ساعت 1تا 7 صبح یه فایل 200 مگی رو بزور دانلود میکنه

ویرایش شده توسط BlackSound
لینک به دیدگاه

مخابرات باز سرعت دانلود شبانه رو اورده دپاییین  :|

تا یه ماه پیش سرعت دانلود شبانه همون سرعتی بود که تو روز دانلود میکردی مثلا 250kb/sec

اما 2-3 شبه سرعت دانلود شبانه 15kb شده :|

مسخره کردن ملتو از ساعت 1تا 7 صبح یه فایل 200 مگی رو بزور دانلود میکنه

دوست عزیز کافیه فقط یک یا 2 بار مودمتو خاموش روشن کنی یهویی سرعتت میره بالا مثل روز باید فنشو بلد باشی من از 1 شب الی 7 صبح به راحت با سرعت 70 الی 80 حدود 1 گیگ و 350 دانلود میکنم.موفق باشید. @};-  :)

لینک به دیدگاه

درود من فقط یه چیزی خیلی واسم جالبه یا بهتر بگم عجیبه!!!!

مگه مخابرات یک شرکت واحد نیست؟ پس چرا سرویسهای اینترنتش حتی در شهرهای حتی یک استان با هم یکی نیست؟

مثلا همین شهر ما، تا چند وقت قبل با ماهیانه 14 هزار تومن اینرتنت نامحدود 256 میدادن اما با همینقدر پول تو

بندرعباس که تنها 100 کیلومتر با ما فاصله داره اینترنت 256 با حجم فقط 8 گیگ میدادن، این چه عدالتیه؟

اون بنده خدا هم همونقدر پول میده، الان اینجا دوستان از شهرهای مختلف نوع طر حهای اینترنتشونو

میگن اصلا آدم هنگ میکنه!!! یکی 1 مگ نامحدود داره مثلا ماهی 30 تومن یکی 256 محدود داره ماه 40 تومن و....

یا اینکه من اشتباه میکنم یا اینکه ارزش پول تو جاها مختلف فرق داره :mad:

ویرایش شده توسط NaeemSameti
لینک به دیدگاه

مخابرات شهرستانها خودش مستقیم سرویس نمیده، سرویس های شهرستانها توسط پیمانکارهای متفاوتی عرضه میشه و به همین دلیل بسته ها و کیفیت و قیمت های متفاوتی داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مخابرات شهرستانها خودش مستقیم سرویس نمیده، سرویس های شهرستانها توسط پیمانکارهای متفاوتی عرضه میشه و به همین دلیل بسته ها و کیفیت و قیمت های متفاوتی داره

پیمانکار !! چه پیمانکاری ؟؟ یه مثال میزنین از کجا مخابرات اینترنت تهیه میکنه و میده دست مشتری و آی اس پی ها ؟؟؟ و ان پیمانکار خودش از کجا وارد مملکت میکنه ؟؟؟

لینک به دیدگاه

درود من فقط یه چیزی خیلی واسم جالبه یا بهتر بگم عجیبه!!!!

مگه مخابرات یک شرکت واحد نیست؟ پس چرا سرویسهای اینترنتش حتی در شهرهای حتی یک استان با هم یکی نیست؟

مثلا همین شهر ما، تا چند وقت قبل با ماهیانه 14 هزار تومن اینرتنت نامحدود 256 میدادن اما با همینقدر پول تو

بندرعباس که تنها 100 کیلومتر با ما فاصله داره اینترنت 256 با حجم فقط 8 گیگ میدادن، این چه عدالتیه؟

اون بنده خدا هم همونقدر پول میده، الان اینجا دوستان از شهرهای مختلف نوع طر حهای اینترنتشونو

میگن اصلا آدم هنگ میکنه!!! یکی 1 مگ نامحدود داره مثلا ماهی 30 تومن یکی 256 محدود داره ماه 40 تومن و....

یا اینکه من اشتباه میکنم یا اینکه ارزش پول تو جاها مختلف فرق داره :mad:

از نظر مخابرات ارزش پولها یکسانه ولی ارزش آدم ها متفاوته...

برادرم تهران دانشجو هست، تو خونه ای که هستن، 512 نامحدود ماهی 24 تومن...

من اینجا آخرین بار که بود، 512 نامحدود گرفتم ماهی 60 تومن... 2 و نیم برابر  :wacko:

لینک به دیدگاه

پیمانکار !! چه پیمانکاری ؟؟ یه مثال میزنین از کجا مخابرات اینترنت تهیه میکنه و میده دست مشتری و آی اس پی ها ؟؟؟ و ان پیمانکار خودش از کجا وارد مملکت میکنه ؟؟؟

دوست عزیز پرسش شما شامل مولفه هایست که حقیر آگاهی کاملی در رابطه با آنها ندارم. با دوستان مکاتبه کرده ایشان مرحمت فرموده و چنین نگاشتند

1- پهنای باند خارجی -> شرکت های فروشنده پهنای باند خارجی و همجوار ایران طی قرارداد و پس از بوجود آوردن بستر های مورد نیاز پهنای باند را تا مرز ایران هدایت میکنند.

2- انتقال پهنای باند بین الملل -> شرکت های داخلی (نظیر پیشگامان) که قرارداد خریداری پهنای باند را با شرکت های فروشنده پهنای باند خارجی به امضاء رسانده اند، بستر ورودی و هدایت پهنای باند را به داخل کشور مهیا میسازند.

3- انتقال پهنای باند داخلی -> شرکت زیرساخت که انحصار خطوط انتقال داخل کشور را در دست دارد و تقاضای خرید پهنای باند خارجی را داده است این پهنای باند را در داخل کشور به مسیر های مورد نیاز انتقال میدهد.

4- انتقال پهنای باند شهری/استانی و مراکز -> شرکت های فروشنده پهنای باند داخلی، پهنای باند مورد نیاز را از زیرساخت دریافت میکنند و آن را بنا با نیاز، به سمت مخابرات و یا دکل های انتقال و بسترهای دیگر منتقل میسازند. (بعضی از PAP ها مستقیماً از خود زیرساخت خریداری میکنند)

5- انتقال پهنای باند به DSLAM جهت ارائه به مشترک -> PAP هایی که پهنای باند را بر بستر ADSL ارائه میسازند، پهنای باند خود را به مرکز مخابراتی انتقال میدهند (بر روی بستر بی سیم رادیویی و یا بستر کابلیِ زیرساخت).

6- انتقال پهنای باند به مشترک -> مخابرات پهنای باند رو به منزل شما انتقال میده. حالا در هر کدوم از این مراحل، بخشی و یا کل مراحل خرید/فروش/انتقال/بستر سازی/... توسط یک یا چند پیمانکار و واسطه های متفاوتی انجام میشه. برای مثال بزرگترین شرکت وارد کننده پهنای باند و خریدار و طرف قرارداد پهنای باند بین الملل در حال حاضر شرکت پیشگامان است، ولی تنها شرکتی نیست که طرف قرارداد شرکت زیر ساخت است. پس از انتقال پهنای باند از مرزهای کشور، انحصار انتقال این پهنای باند صرفاً در دست زیرساخت است و این تنها مرحله ای است که هیچ شرکت دیگری اجازه کار ندارد. و اما سوال شما که مخابرات از کجا پهنای باند میخره، اون رو باید از خود مخابرات بپرسید، در تهران از زیرساخت میخره. در استانهایی که خودش مستقیم اینترنت نمیفروشه، خرید پهنای باند ممکنه کلاً دستِ پیمانکار فروشش باشه. برای مثال اینترنت مخابرات قزوین توسط شرکت های سپنتا و پارتاک به فروش میرسه. در ضمن ما تو ایران اصلاً ISP نداریم، PAP داریم. یک ISP باید نظارت و کنترل کامل و مسقیم روی مسیر داده خودش داشته باشه که هیچ کدوم از سرویس دهنده های ایرانی ندارند به دلیل اینکه این شرکت ها ارتباط کاربر را با مسیر داده زیرساخت برقرار میسازند و نه اینترنت.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز پرسش شما شامل مولفه هایست که حقیر آگاهی کاملی در رابطه با آنها ندارم. با دوستان مکاتبه کرده ایشان مرحمت فرموده و چنین نگاشتند

1- پهنای باند خارجی -> شرکت های فروشنده پهنای باند خارجی و همجوار ایران طی قرارداد و پس از بوجود آوردن بستر های مورد نیاز پهنای باند را تا مرز ایران هدایت میکنند.

2- انتقال پهنای باند بین الملل -> شرکت های داخلی (نظیر پیشگامان) که قرارداد خریداری پهنای باند را با شرکت های فروشنده پهنای باند خارجی به امضاء رسانده اند، بستر ورودی و هدایت پهنای باند را به داخل کشور مهیا میسازند.

3- انتقال پهنای باند داخلی -> شرکت زیرساخت که انحصار خطوط انتقال داخل کشور را در دست دارد و تقاضای خرید پهنای باند خارجی را داده است این پهنای باند را در داخل کشور به مسیر های مورد نیاز انتقال میدهد.

4- انتقال پهنای باند شهری/استانی و مراکز -> شرکت های فروشنده پهنای باند داخلی، پهنای باند مورد نیاز را از زیرساخت دریافت میکنند و آن را بنا با نیاز، به سمت مخابرات و یا دکل های انتقال و بسترهای دیگر منتقل میسازند. (بعضی از PAP ها مستقیماً از خود زیرساخت خریداری میکنند)

5- انتقال پهنای باند به DSLAM جهت ارائه به مشترک -> PAP هایی که پهنای باند را بر بستر ADSL ارائه میسازند، پهنای باند خود را به مرکز مخابراتی انتقال میدهند (بر روی بستر بی سیم رادیویی و یا بستر کابلیِ زیرساخت).

6- انتقال پهنای باند به مشترک -> مخابرات پهنای باند رو به منزل شما انتقال میده. حالا در هر کدوم از این مراحل، بخشی و یا کل مراحل خرید/فروش/انتقال/بستر سازی/... توسط یک یا چند پیمانکار و واسطه های متفاوتی انجام میشه. برای مثال بزرگترین شرکت وارد کننده پهنای باند و خریدار و طرف قرارداد پهنای باند بین الملل در حال حاضر شرکت پیشگامان است، ولی تنها شرکتی نیست که طرف قرارداد شرکت زیر ساخت است. پس از انتقال پهنای باند از مرزهای کشور، انحصار انتقال این پهنای باند صرفاً در دست زیرساخت است و این تنها مرحله ای است که هیچ شرکت دیگری اجازه کار ندارد. و اما سوال شما که مخابرات از کجا پهنای باند میخره، اون رو باید از خود مخابرات بپرسید، در تهران از زیرساخت میخره. در استانهایی که خودش مستقیم اینترنت نمیفروشه، خرید پهنای باند ممکنه کلاً دستِ پیمانکار فروشش باشه. برای مثال اینترنت مخابرات قزوین توسط شرکت های سپنتا و پارتاک به فروش میرسه. در ضمن ما تو ایران اصلاً ISP نداریم، PAP داریم. یک ISP باید نظارت و کنترل کامل و مسقیم روی مسیر داده خودش داشته باشه که هیچ کدوم از سرویس دهنده های ایرانی ندارند به دلیل اینکه این شرکت ها ارتباط کاربر را با مسیر داده زیرساخت برقرار میسازند و نه اینترنت.

جداً اینطوری هستش ؟ !! نمیدونستم

بازم من پیگیر میشم

ممنونم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...