رفتن به مطلب

باز هم اینترنت مخابرات و کارشکنی (حذف تعرفه نامحدود)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

نه معین جان متاسفانه فعلا معقول ترین گزینه به اجبار همین مخابرات هستش و باید یه طوری باهاش سر کنم. کلا داره گند اینترنت تو همه جا در میاد. عاقبتش چی بشه خدا میدونه! اگر به اینا باشه دوست دارن کلا جمعش بکنن و خلاص!!!

دقيقا همين هست ! من از چند سال پيش مي گفتم حلقه محاصره اينترنت داره تنگ و تنگ تر ميشه ! معلوم نيست دارن چي کار مي کنن ! کيفيت و تنوع خدمات هر روز داره افت مي کنه و قيمت هم بالا و بالاتر ميره ! 

الان مشکل ديگه اي که وجود داره رو ISP هايي که سرويس اينترانت اضاف کردن اين هست که مثلا بعضي وقتا سايت هايي که روي سرور هاي خارجي هستن باز نميشه ! مثلا من با باز کردن tomshardware يا Accuwheatr يا newegg به مشکل مي خورم !

لینک به دیدگاه

• ارسال 279
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

میتونی پوینت تو پوینت بگیری چون اگه پهنای باند رو چه ارزان و چه زیاد کنند بازهم adsl رونمیشه بیشتر از 12 تا 16 مگ کرد باید رفت سمت ارتباط بیسیم مثل پوینت تو پوینت یک انتن میزارید رو پشتبون حدود قیمت 200 تا 400 بستگی به دکلی داره که میخوای ازش اینترنت بگیری

قیمت هم همون قیمت Adsl هست حتی بعضی شرکت ها ارزان تر هم میدند و کیفیت خیلی بهتری دارند چون مشتری کمتری نسبت به شرکت های Adsl دارند 

متاسفانه مشکلي که وجود داره نقطه به نقطه تو شهرستان ها همه جا پوشش نداره ! الان يکي از دوستام که نزديک ما هست نقطه به نقطه گرفته !  با پايه دکل 9-8 متر ميله رو از طبقه دوم برده بالا که بتونه امواج رو دريافت کنه !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متاسفانه مشکلي که وجود داره نقطه به نقطه تو شهرستان ها همه جا پوشش نداره ! الان يکي از دوستام که نزديک ما هست نقطه به نقطه گرفته !  با پايه دکل 9-8 متر ميله رو از طبقه دوم برده بالا که بتونه امواج رو دريافت کنه !

درسته تو شهرستان ها زیاد پوینت تو پوینت به صرفه نیست باید یک دکل تقویت کننده بهمراه برق خورشیدی اونجا قرارداد مثل این 

http://printerfair.hu/link/cs/a4.jpg

البته دوست شما میتونه 300 هزینه کنند یک دکل مهاری ارزون بگیره ببنده رو پشت بون بعد اگه اونجا اینترنت نیست میتونه نمایندگی بگیره و به افراد اون شهرستان اینترنت بده هزینه سرویس اینترنت میشه برای شرکت و هزینه هرگیگ اضافه با یک درصدی برای خودش سود میشه 

لینک به دیدگاه

:)

من خودم عرضه کننده پهنای باند هستم بعد شما واسه من این چیزارو مینویسه ؟

شما مفهوم ترانزیت میدونی چیه ؟ این خبر ها فقط با تیتر جعلی میخوان رتبه سایتشون تو گوگل بره بالا تا مطلب رو دیدی بری بخونی !

من دیگه حرفی ندارم :laughing:

شما برای ما منبع نیستید منم ادعا میکنم ریس جمهور آمریکا هستم اوباما

داش من اطلاعات غلط به خورد بقیه نده اومدی سایتای خبری رو رد کردی گفتی من عرضه کننده ی پهنای باند هستم تا یه پست قبلی فقط شرکت ADSLداشتی کم کم پیش بریم.......... :laughing: بی خیال

لینک به دیدگاه

داداش واقعا این اراجیف رو خودت نوشتی یا از جایی کپی کردی؟؟؟ 

اون اراجف منبع و دلیل مستند هست

اراجیف چیز های من درآوردی است که در برخی پست ها قابل مشاهده است

ویرایش شده توسط Lord_Crusader
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...