رفتن به مطلب

باز هم اینترنت مخابرات و کارشکنی (حذف تعرفه نامحدود)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من امروز 512 نامحدود گرفتم مخابرات 21 تومن دادم سرعت 65 تا 70 هست بد نیست حداقل نامحدود هست 1 مگ هم بود نامحدود

شهر خودتون رو هم ذکر بفرمایید.

لینک به دیدگاه

• ارسال 279
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

امروز تو سایت مخابرات زنجان تعرفه های نامحدود (که قبلا اصلا تو لیستشون نامحدود وجود نداشت ولی میدادن) به این صورت نوشته شده :

post-6808-0-25833600-1401630986_thumb.jpg

جالبه! اولش میگن دیگه نامحدود نمیدیم! بعدش معلوم میشه که همه قضیه سر پول بوده و الان مثلا 2 مگ که 75 تومن بود رو کردن 300 تومن! یعنی دقیقا 4 برابر!!

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

امروز تو سایت مخابرات زنجان تعرفه های نامحدود (که قبلا اصلا تو لیستشون نامحدود وجود نداشت ولی میدادن) به این صورت نوشته شده :

attachicon.gifmokhaberat.jpg

جالبه! اولش میگن دیگه نامحدود نمیدیم! بعدش معلوم میشه که همه قضیه سر پول بوده و الان مثلا 2 مگ که 75 تومن بود رو کردن 300 تومن! یعنی دقیقا 4 برابر!!

با تشکر از بهمن جان.

به به گندش در اومد....

بفرما. این طوری باشه که شاتل تعرفه هاش بهتره...!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از بهمن جان.

به به گندش در اومد....

بفرما. این طوری باشه که شاتل تعرفه هاش بهتره...!

تنها مزیتی که مخابرات داره اینه که سرعت دانلودش ثابته و نامحدودش واقعا نامحدوده. نه مثل خیلی از شرکتها که نامحدودشون هم بعد از یه میزان مشخص دانلود مثلا سرعتش 10 برابر کم میشه! ولی دیگه با این قیمتها اصلا باید فاتحه دانلود رو بخونیم....

لینک به دیدگاه

بله ما هم دنبال جواب این سوال هستیم ولی انگار کسی نمی خواد لو بده ممکنه فردا روز به علت ازدیاد یوزر ها باز هم سرویس ها رو بردارند.!

درسته؟؟؟

اکثر اوقات ای پی های من با 2 شروع می شه اگر هم با 5 شروع بشه خودش بعد از 5 دقیقه قطع می شه و از دوباره یک آی پی می ده که با 2 شروع می شه.

فکر کنم شهرستان های غیر از اهواز چون یوزر کم دارند دیرتر محدود می کنند ولی به زودی شما هم مثل بنده درخواست تخلیه ی رانژه رو امضا می کنید =))

حالا ببین چی میگم، مگه نمیگی آی پی هات با 2 شروع میشه؟

چند نوع داره، 2.185 و 2.183 و 2.160 ، این گیت وی ها از 2.185 پینگ خوبی دارن:

2.185.88.1

2.185.89.1

2.185.1.1

تا

2.185.9.1

گیت وی هم منظورم همون Default Gateway هست. من اینقدر قطع و وصل میکنم تا روی این گیت وی ها بیفتم. امتحان کن ببین تفاوت پینگ و ثبات کانکشن رو.

این گیت وی ها بهترین سرعت تک کانکشن رو هم دارن. مسیر اینترنتشون فرق میکنه.

میگن پینگ های وب بهتر از مخابراته، اونم تو دزفول ارائه نمیشه  :mad:  بنابراین موندم مخابرات فعلا  :(

لینک به دیدگاه

اقاق حالا واقعا دانلود شبانه همه جا برداشت هشده؟؟؟؟

دیگه هیچ شرکتی نیست که دانلود شبانه داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

شیطونه میگه... :mad:  =))

ویرایش شده توسط mostafa3123
لینک به دیدگاه

تنها مزیتی که مخابرات داره اینه که سرعت دانلودش ثابته و نامحدودش واقعا نامحدوده. نه مثل خیلی از شرکتها که نامحدودشون هم بعد از یه میزان مشخص دانلود مثلا سرعتش 10 برابر کم میشه! ولی دیگه با این قیمتها اصلا باید فاتحه دانلود رو بخونیم....

بهمن جان من تحقیق کردم. مثلا آسیا تک قیمت 1024 نامحدودش 220 تومن هست اگر اشتباه نکنم تا 50 گیگ اول سرعت 8 مگ بهت می ده بعدش همون 1 مگا بیت خودت هست نه کمتر نه بیشتر.

شاتل هم همین طوره فقط 1024 نامحدودش 167 تومن هست. ولی اون از 5 مگ شروع می شه روی 25 گیگ سرعتت رو یک پله کم می کنه تا حداقل 1 مگا بیت.

سرویس های ارزونتر هم هست مثلا اسمش نامحدود هست (در لیست تعرفه های همین 2 تا شرکت هم موجوده) ولی برای محتوای داخلی. با حجم محدود!!!! و ارزون تر از تعرفه ی قبلی که گفتم.

یک نوع دیگه هم هست نامحدود هست که روی حجم پایین تر محدوده! اون از این 2 تا ارزونتره. ولی ارزونترینش هم گرونتر 1024 نامحدود مخابراته.(بود الان که قیمتاشون برابر شده)

حالا ببین چی میگم، مگه نمیگی آی پی هات با 2 شروع میشه؟

چند نوع داره، 2.185 و 2.183 و 2.160 ، این گیت وی ها از 2.185 پینگ خوبی دارن:

2.185.88.1

2.185.89.1

2.185.1.1

تا

2.185.9.1

گیت وی هم منظورم همون Default Gateway هست. من اینقدر قطع و وصل میکنم تا روی این گیت وی ها بیفتم. امتحان کن ببین تفاوت پینگ و ثبات کانکشن رو.

این گیت وی ها بهترین سرعت تک کانکشن رو هم دارن. مسیر اینترنتشون فرق میکنه.

میگن پینگ های وب بهتر از مخابراته، اونم تو دزفول ارائه نمیشه  :mad:  بنابراین موندم مخابرات فعلا  :(

بله اون زمان که بازی می کردم خیلی توجه داشتم الان نه. تازه درخواست تخیله خط رو دادم رفت. دیگه برام مهم نیست.

های وب هم روی هر مرکز مخابراتی جواب نمی ده.

مثلا برای منطقه ی ما اولا رانژه می کردند ولی می گفتند تا 2 مگ بیشتر نمی دیم(تا 8 مگ هم توی لیست داشتند).الان دیگه کلا مرکز مخابراتی ما رانژه نمی کنند. بد بختی اینه هر چی گمرک و دادگستری و دادگاه اطلاعات و فرمانداری هست برای مرکز مخابراتی ماهستش . به خاطر همین خیلی سخت مجوز بهشون می دند.

اقاق حالا واقعا دانلود شبانه همه جا برداشت هشده؟؟؟؟

دیگه هیچ شرکتی نیست که دانلود شبانه داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

شیطونه میگه... :mad:  =))

فکر کنم فقط مخابرات این طوری هست.

شاتل که کماکان هست. 1 تا 8 صبح.

ویرایش شده توسط saeed0c
لینک به دیدگاه

شهر خودتون رو هم ذکر بفرمایید.

سلام

تهران / شهرستان شهریار

لینک به دیدگاه

دوستان از کجا میشه فهمید نامحدود هست ؟  :D این مخابرات نمیشه بهش اعتماد کرد  :(

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

دوستان از کجا میشه فهمید نامحدود هست ؟  :D این مخابرات نمیشه بهش اعتماد کرد  :(

ببین برادر سیستم مخابرات جوریه که نامحدودش واقعا نامحدوده یعنی مث شاتلو بقیه نیست که بعد از یه حجم مشخصی سرعت صفر بشه بلکه سرعت درطول ماه ثابته و هرچقدر میخوای میتونی دانلود کنی مثلا من ماه قبل نزدیگ 120 گیگ دانلود کردم سرعتشم ب بود 1 مگ نامحدود سرعت دانلود حدودا 130 تا 150 ولی الان خب حتی دانلود شبانه رو هم برداشتن

لینک به دیدگاه

دیگه چیزی به اسم نامحدود نداریم اخه چرا کسی هست که صدامونو بشنوه :crying:

لینک به دیدگاه

سلام بچه ها خبری از اینترنت نامحدود مخابرات نشد؟؟؟؟؟

بابا والا دیگه میترسم برم گوگل نکنه حجمم تموم بشه!!!!!!

لینک به دیدگاه

دوستان اصلا چیزی به نام نامحدود وجود نداره این رو خود وزیر گفت ! که حرفش هم منطقیه . توی شرکتها بعد از یه مقدارمشخصی سرعت پایین میاد تا نتونی دانلود زیادی بکنی تهش که حساب کنی همون پولی رو که باید به نسبت حجم میدادی رو داری میدی با این تفاوت که میخوای دانلود کن مبخوای نکن !!!!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

مخابرات بوشهر هم همین کار رو کرده و 512 رو فقط میتونیم نامحدود بخریم و 1 مگ و 2 مگ نامحدود نمیشه بخری و بعضی اوقات هم بدون دلیل قطعی داره. واقعا ایران عرضه ی ارائه سرعت 512 کیلوبایت رو هم نداره

لینک به دیدگاه

من اینترنت مخابرات حجمی داشتم کردمش نامحدود اینم تعرفه نامحدود مخابرات 

http://www.bistnet.ir/ADSL/Tarrifs

ویرایش شده توسط pc gamer69
لینک به دیدگاه

مخابرات بوشهر هم همین کار رو کرده و 512 رو فقط میتونیم نامحدود بخریم و 1 مگ و 2 مگ نامحدود نمیشه بخری و بعضی اوقات هم بدون دلیل قطعی داره. واقعا ایران عرضه ی ارائه سرعت 512 کیلوبایت رو هم نداره

داداش ایران میتونه تا اینترنت 2 مگ هم ارائه بده اما نمیخوان چون ممکنه اقایون جیبشون یه ذره(به اندازه یه اتم)از پول خالی بشه!!!!!!!!!!

من خودم روزای اول که مخابرات اومد سرویس 128 گرفتم سرعت دانلودم 150 بود یکی از رفقام سرویس 512 داشت سرعت دانلود 3 مگ بود!!!

چند روز پیش هم خبری خوندم که گفته بود:شرکت ارتباطات زیرساخت(تنها وارد کننده پهنای باند)اینترنت رو با قیمت 9 میلیون وارد میکنه و با قیمت 235 میلیون میفروشه!!!

دیگه خودت حساب کن دولت چقدر از این سود میبره کهتا حالا در مقابل این شرکت هیچ حرفی نزده

داداش خوش بحالت البته ممکنه تعرفه نامحدود شمارو هم به زودی بردارن :D  :(

لینک به دیدگاه

داداش خوش بحالت البته ممکنه تعرفه نامحدود شمارو هم به زودی بردارن  :D   :(

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من که خریدم نامحدود یک مبش سرعتش خوبه ولی توی هفته نمیشه قطع نشه 

لینک به دیدگاه

من اینترنت 128 نامحدود مخابرات دارم . جالبه که سرعت اپلودم 120 کیلوبایت بر ثانیه هست  تقریبا 4 برابر سرعت دانلودم هست. 30 کیلوبایت بر ثانیه دارم دانلود میکنم . معلوم نیست چه خبره ! اینترنت تو این مملکت معنا نداره . مجبورا اینترنت و وارد مملکت کردن و الا اصلا این کارو نمیکردن . یه دفعه قطش کن تا خیال همه راحت بشه .  سرعت اینترنت ما با سرعت روزای اولی که اینترنت متولد شد برابری میکنه  شایدم از اونم کمتر. جا تاسف داره . دیگه هیچی نگم بهتره  ~x(

لینک به دیدگاه

وایمکس ایرانسل برای اهواز زیاد جالب نیست قبلا در موردش شنیدم

خود ایرانسلم زیاد دانلود کنی نامحدودشو از خط مشی شون رد میشی و سرویستو به ضریب بالاتر 1 به 10 انتقال میدن مثلا با 1 مگابایت دانلود کنی به 40 50 گیگ که رسیدی پشت سر هم ایمیل اس ام اس میاد و سرویست به 128 کیلو تبدیل میشه و هیچ کاریشم نمیتونی بکنی از قوانین اونهاست ولی خوب کیفیت خوبی داره مثل adsl نیست که هر روز دم به دقیقه قطع بشه یا سرعت افت کنه و همین کارش کاملا درست و صحیح است چون ایرانسل نمیخواد اعتبارشو زیر سوال ببره یک شرکت خصوصی و قدرتمنده

ویرایش شده توسط Novin-System
لینک به دیدگاه

اقا بدبختی اینجاس که وقتی زنگ میزنی پشتیبانی و بهشون میگی اقا سرعتم کمه بت میگن سرعتت خیلی زیاده بالاتر از سرویست بت دادیم خدایا ما کجای دنیاییم؟؟گیر چندتا خنگ که اسمشونو گذاشتن مسول افتادیم

لینک به دیدگاه

داداش ایران میتونه تا اینترنت 2 مگ هم ارائه بده اما نمیخوان چون ممکنه اقایون جیبشون یه ذره(به اندازه یه اتم)از پول خالی بشه!!!!!!!!!!

من خودم روزای اول که مخابرات اومد سرویس 128 گرفتم سرعت دانلودم 150 بود یکی از رفقام سرویس 512 داشت سرعت دانلود 3 مگ بود!!!

چند روز پیش هم خبری خوندم که گفته بود:شرکت ارتباطات زیرساخت(تنها وارد کننده پهنای باند)اینترنت رو با قیمت 9 میلیون وارد میکنه و با قیمت 235 میلیون میفروشه!!!

دیگه خودت حساب کن دولت چقدر از این سود میبره کهتا حالا در مقابل این شرکت هیچ حرفی نزده

داداش خوش بحالت البته ممکنه تعرفه نامحدود شمارو هم به زودی بردارن :D  :(

دقت کردم نامحدودش نوشته تعرفه اینترانت نامحدود  این اینترانت شبکه بیرون کشور دسترسی داره ؟

لینک به دیدگاه

از سرعت و .... راضی هستید ؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

از سرعت و .... راضی هستید ؟؟؟؟؟؟؟؟

اره خیلی خوب شده الان سرعت دانلود زیر 60 نمیاد میره رو 80 90 بعضی وقتا به 100 هم برای چند لحظه میره.قبلا وقتی میرفتم توی سایت یوتیوب برای تماشای فیلم هی قطع می شد تا دانلود بشه الان مثل سینما نگاه میکنم.ازش رازی هستم 

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز چند وقت پیش که مخابرات بودم طی گفته مسئولش فعلا برنامه ای مبنی بر برداشتن سرویس نامحدود در تهران ندارند،گفت حتی می خوان سرویس های حجمی رو هم کلا بردارند و فقط سرویس نامحدود ارائه بدهند.

از شهرهای دیگر هم اطلاعی نداشت.

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز چند وقت پیش که مخابرات بودم طی گفته مسئولش فعلا برنامه ای مبنی بر برداشتن سرویس نامحدود در تهران ندارند،گفت حتی می خوان سرویس های حجمی رو هم کلا بردارند و فقط سرویس نامحدود ارائه بدهند.

از شهرهای دیگر هم اطلاعی نداشت.

اره خب از ما شهرستانیای بدبخت چهار برابر پول محدود میگیرن با سرعت 10- بعدش میان واسه تهران فقط نامحدود میذارن

خدایا قربونت اینطور آدمایی چرا زنده میمونن!!!!!!!!!!! :mad:  :mad:

اینجا تو خوزستان هرجا زنگ بزنی میگن اره حتما پیگیری میکنیم نزدیک 3 ساله در حال پیگیری هستن!!!!!!

اقا انصافا عکس توی امضامو نگاه کنید

وجدانا این دزدی تو روز روشن نیست؟!!!!!!!!! :eek:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...