رفتن به مطلب

تعویض هارد لپ تاپ

Recommended Posts

درود

یک هفته میشه که یه لپ تاپ Lenovo Z510 خریدم. یه هارد ssd دارم که میخام بزارمش رو لپ تاپ. حالا سوال اینجاس که این لپ تاپ 3سال گارانتی داره. اگه بازش کنم و هاردو جابجا کنم گارانتی باطل میشه؟ ( در صورت مثبت بودن جواب آیا راهی هست که بشه هاردو عوض کرد بدون اینکه گارانتی لطمه ببینه؟) و سوال دوم اینکه دوستانی که در جریان هستن میدونن که این مدل لپ تاپ در واقع در 2 مدل جدا تولید و عرضه شده. یه مدلش همینه که من دارم و هاردش 1ترابیتی هست و مدل دوم یه هارد ssd 8گیگ برا کش سیستم هم داره. سوال من اینه که اگه یه ssd رو این مدل دومیه هست یعنی جای یه هارد اضافه داره لپ تاپ؟ که من هم ssd خودمو بزارم توش هم هارد 1 ترابایتی خودش به جای خود بمونه؟؟؟ ممنون میشم کسانی که اطلاع دقیق دارن راهنماییم کنن.

ویرایش شده توسط RA!N
لینک به دیدگاه

درود

یک هفته میشه که یه لپ تاپ Lenovo Z510 خریدم. یه هارد ssd دارم که میخام بزارمش رو لپ تاپ. حالا سوال اینجاس که این لپ تاپ 3سال گارانتی داره. اگه بازش کنم و هاردو جابجا کنم گارانتی باطل میشه؟ ( در صورت مثبت بودن جواب آیا راهی هست که بشه هاردو عوض کرد بدون اینکه گارانتی لطمه ببینه؟)

بله، اگر پشت لپتاپ هلوگرام روی دریچه هارد داره با شرکت سازگار تماس بگیرید اونها خودشون هارد رو با SSD براتون تعویض میکنند و مجدد هلوگرام میچسبونند. شرکت ویستا این کار رو میکنه قاعدتا" سازگار هم باید بکنه. 

و سوال دوم اینکه دوستانی که در جریان هستن میدونن که این مدل لپ تاپ در واقع در 2 مدل جدا تولید و عرضه شده. یه مدلش همینه که من دارم و هاردش 1ترابیتی هست و مدل دوم یه هارد ssd 8گیگ برا کش سیستم هم داره. سوال من اینه که اگه یه ssd رو این مدل دومیه هست یعنی جای یه هارد اضافه داره لپ تاپ؟ که من هم ssd خودمو بزارم توش هم هارد 1 ترابایتی خودش به جای خود بمونه؟؟؟ ممنون میشم کسانی که اطلاع دقیق دارن راهنماییم کنن.[/b]

اون SSD هشت گیگابایتی برای کش بوده و احتمال میدم جای اضافه ای برای هارد در این لپ تاپ نباشه. معهذا وقتی درب پشت لپ تاپ باز بشه همه چیز عیان میشه.

اون SSD های 8 گیگی معمولا" با یک پورت mSATA روی برد متصل میشن و اصلا" فضایی اشغال نمیکنه. بدرد هم نمیخوره بهترین کار تعویض هارد با SSD هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...