رفتن به مطلب

جک اورکلاکری

mr.xmh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خوب هستین !؟ :laughing:

دیروز ما یه پست دادیم انگار خیلی پت و مت بازی بود بچه ها به مسخره گرفتنش :clapping: ماهم گفتیم یه تاپیک بزنیم با این حرف های دل بچه هارو شاد کنیم @};- :x

اول از خودم :

یه زمانی سی پیوم رو اورکلاک کرده بودم بعد خاموش کردم

دیروز اومدم سیستم رو روشن کنم دیدم هرچی دکمه پاور رو میزنم روشن نمیشه گفتم چیکا کنم چیکا نکنم دیدم سیستم با تاخیر روشن شد و بوق زد اقا ماهم خوشحال شدیم ولش کردم چند دقیقه بعد سیستم هنگید و ریست شد و دوباره هی این مشکل تکرار شد

من اومدم روی سی پیو یکمی خمیر دندون مالیدم اخه خمیر سیلیکون نداشتم =))  گفتم شاید این خنک کننده باشه چون قدیما هرکی جاییش میسوخت خمیر دندون میزدن :(  میگفتن خنک میکنه :laughing:  ماهم زدیم و سیستم یکمی بهتر شد مشکل هم دماش بود بعد یک ربع دیدم یه بوی گند خونه رو گرفته اومدم تو اتاق دیدم بعله این اب شده از سی پیو ریخته زرشک 

بعدش که اوضا رو درست کردم به فکرم زد ihs رو بردارم دیدم هیج جوری باز نمیشه با تیغ دور لاستیک رو اومدم ببرم دیدم نمیشه رفته دمه گار تیغ رو داغ میکردم میزدم یه کمی کار ساز بعد که دورشو بوریدم دیدم درنمیاد خمیر خشک شده بود اقا ماهم سی پیو رو از اون ihs گرفتیم روی شعله شمع بعد دستم داغ شد دستم سوخت یهو ولش کردم از دستم افتاد :wacko:

گزاشتم تو سیستم زنگ زدم سیلیکون فرستادن اقا ما سیستم رو روشن میکردیم دما روی 90 بود بعد ده ثانیه خاموش میشد بدون فن روشن کردم دیدم اوه اوه این شیشه بنفشه توش پوره جرقه های ریزه قرمزه سریع خاموش کردم با انبردست دراوردم پرتش کردم تو فریزر یه ظرف پور یخ خرد داشتم یه تق صدا اومد وقتی در اوردم دیدم توش مثل کریستال ضربه خورده پوره ترک های ریز شده

دوباره حس کنجکاوی به سرم زد :D :-? :clapping:   گزاشتم تو سیستم روشن کردم و دیدم جرقه ها بیشتر شدن تن تن شدن بعد یهو

پاشیده شدن این شیشه ها تو صورتم اونم با چه دمایی بعد این شیشه هه کنده شده بود فکر کردم مثلا این رو قراردادن مثل هیت سینکه بدون شیشه هه روشن کردم دیدم مادربرد یه تیکش دود بلند شد و اتیش گرفت

کیسمم روی زمین بود :crying:  فرش اتاقم اتیش گرفت دم پرده هم بود کلا یهو اتاقم اتیش گرفتم هرچی کاغذ اینا بود دود شد رفت هوا تنها فکری که به سرم زد گوشیمو با قطعاتی که احتکار کرده بودمو برداشتم زدم به چاک

زنگ زدم اتیش نشانی اومد و .... دیگه ادامه نمیدم :crying: 

وقتی اومدیم تو خونه همه جا سیاه شده بود و دیگه هیچی نمونده بود

خلاصه به دیگه از هرچی سی پیو و اورکلاک و رم متنفر هستم (*) :big hug:

:-j خیلی جالب بود امیدوارم خنده دار واقع شده باشه البته 50 درصد مطلب واقعی بود ها :-t :crying:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه عکس از پردازنده متوفی بذار  :laughing:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...