رفتن به مطلب

استفاده از گیم پد Xbox360 در Pc

rahmanshahi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام.

نمیدونم ایجاد یه تاپیک برای این سوال درست بود یا نه آخه هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.

اساتید لطفا راهنمایی:

چطور میشه از گم پد های Xbox روی pc استفاده کرد؟

البته منظور من گیم پد هایی هست که به اسم Xbox فروخته میشه نه گیم پد هایی که هماهنگ شده برای هردو هستن.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی هیشکی منو دوس نداره :'(

لینک به دیدگاه

رسیور دستش هست بیرون حدود 60 تومنه

دست سازم میشه درست کرد یه سرچ کنید پیدا میشه

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دسته 360 سیم دار که خودش شناخته میشه.

دسته بی سیم هم نیاز به دانگل وایرلس داره که درایورش نصب باشه راحت بدون هیچ تنظیماتی شناخته میشه.

اون دسته های آشغالی که شما در مورد حرف میزنید هم هیچ فرقی با دسته های بنجل نداره و باید از برنامه های جانبی مثل X360CE و Xpadder و ... استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دسته 360 سیم دار که خودش شناخته میشه.

دسته بی سیم هم نیاز به دانگل وایرلس داره که درایورش نصب باشه راحت بدون هیچ تنظیماتی شناخته میشه.

اون دسته های آشغالی که شما در مورد حرف میزنید هم هیچ فرقی با دسته های بنجل نداره و باید از برنامه های جانبی مثل X360CE و Xpadder و ... استفاده کنید.

خوب حالا منی که الان دسته 360 رو دارم ولی بیسیم هست ، تنها راهش استفاده از رسیور هست؟

لینک به دیدگاه

فقط باید از دنگل وایرلس استفاده کنید. البته همونطور که دوستمون هم گفت، دست سازش هم هست ولی ارزش نداره.

حتما دنگل اصلش رو بگیر یا اینکه پک دسته 360 واسه ویندوز (پک قرمز) رو از همین سایت لیون بگیر با همون دنگل موجود تو پک میتونی دسته بی سیم دگت هم استفاده کنی.

-----------------------------

من خودم می خواستم یه دنگل جدا بگیرم. هیچ جا که پیدا نکردم هیچ طرف فکر کرده بود من اسکولم یا چیزی حالیم نمیشه، دسته دوشو! میخواست 95 تومن بندازه بهم! آخرم از همین فروشگاه لیون پک ویندوزش رو گرفتم و دسته دیگم به عنوان دسته دوم استفاده می کنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...