رفتن به مطلب

مشکل با نویز در تصویر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

چند وقتیه که به صورت رندوم گاهی اوقات و به مدتی (که متوجه گذرش نمیشم!) رو صفحه نویز میفته!نویز خط خطی هست یعنی تویر انگار نویز لرزشی خطی داره!یعنی انگار خود یه خط یا یه نویز روش داره می لرزه!

نمیدونم چرا!

چه کار کنم؟

لینک به دیدگاه

سلام عزیز ممکنه نویز از گوشی موبایل باشه .چون خود من هم وقتی موبایل در نزدیکی مانیتور باشه و در حال استفاده از اینترنت باشم این خطوط در صفحه نمایش ظاهر میشه البته میتونه از دیگر وسایل هم باشه

کابل رو هم یک بررسی بکنید شاید مشکل پیدا کرده باشه

ویرایش شده توسط MESSI
لینک به دیدگاه

کابل تصویر رو از کابل برق جدا کن بینشون فاصله بنداز یا اگه می تونی یه جوری عایق بندی کن 

من چند باری به این مشکل بر خوردم با این کار حل شده 

لینک به دیدگاه

سلام عزیز ممکنه نویز از گوشی موبایل باشه .چون خود من هم وقتی موبایل در نزدیکی مانیتور باشه و در حال استفاده از اینترنت باشم این خطوط در صفحه نمایش ظاهر میشه البته میتونه از دیگر وسایل هم باشه

کابل رو هم یک بررسی بکنید شاید مشکل پیدا کرده باشه

!!! فکر کنم درست گفتید در واقع تو این مدت به خاطر اینکه واسه امتحانا به دوستام زیاد زنگ میزدم گوشیم جلو دستم بوده!! ولی الان که نیست این مشکل نیست!

کابل تصویر رو از کابل برق جدا کن بینشون فاصله بنداز یا اگه می تونی یه جوری عایق بندی کن 

من چند باری به این مشکل بر خوردم با این کار حل شده 

این موردم که شما میگید درسته و کابل برقم کنار اون سیم هست اگر دوباره اینطور شد (یعنی مشکل موبایل نبود) حتما از هم جدا می کنمشون جون الان به هم چسبوندمشون:|

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...