رفتن به مطلب

در خواست کمک برای تبدیل 770 به quadro یا tesla

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام..... چه چیز عجیبی ! توی فروم خارجی نوشته بود بایوس بزنید.... البته بعدش شاید کارت ناپایدار بشه...

بر فرض مثال که تبدیل بشه ...فقط شما میتونید رندر خوب بگیرید و توی بازی شدیدا مشکل افت فریم داره... چون quadro مخصوص رندر و انیمشن سازیه.

اینم لینک

http://www.overclock.net/t/1467789/nvidia-gtx-770-to-quadro

ویرایش شده توسط evrin1941
لینک به دیدگاه

نمیدونم چرا به هرکسی میخوام امتیاز بدم نمیشه تشکر میکنم همین جا از ervin1941

به لحاظ نرم افزاری رو در فروم ها خوندم اما یه soft mod داریم یه hard mod که برای hard mod لازم به تعویض مقاومت هاس باید کسی باشه که لحیم کاری. حسابی بلد باشه.

ما هم واسه بازی نمیخوام d:

لینک به دیدگاه

سلام

ميتونم انجام بدم ، کارت و مقاومت ها رو بفرست تا برات تعويض کنم .

البته قبلش يک تصوير از همون مقاومت هايي که مي فرماييد بفرستيد تا ببينم واقعا مقاومت هستند يا قطعه ديگه اي ؟

براي نرم افزار هم فايلشو بفرستيد ميتونم با پروگرامر براتون پروگرام کنم / يا حق

نمیدونم چرا به هرکسی میخوام امتیاز بدم نمیشه تشکر میکنم همین جا از ervin1941
به لحاظ نرم افزاری رو در فروم ها خوندم اما یه soft mod داریم یه hard mod که برای hard mod لازم به تعویض مقاومت هاس باید کسی باشه که لحیم کاری. حسابی بلد باشه.
ما هم واسه بازی نمیخوام d:

لینک به دیدگاه

سلام

ميتونم انجام بدم ، کارت و مقاومت ها رو بفرست تا برات تعويض کنم .

البته قبلش يک تصوير از همون مقاومت هايي که مي فرماييد بفرستيد تا ببينم واقعا مقاومت هستند يا قطعه ديگه اي ؟

براي نرم افزار هم فايلشو بفرستيد ميتونم با پروگرامر براتون پروگرام کنم / يا حق

سلام شما کجا هستید امکان داره حضوری خودم هم بیام؟

دستگاه مخصوص دارید؟ تا حالا انجام دادید این کار رو؟

تصویز کارتم قرار میدم البته مدل مشابه برای دیدن اینکه مقاومت هست یا چیز دیگه ای

post-7319-0-71722100-1401090836_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

کلا سه تا مقاومت هست که بايد تعويض بشه ، يکدونه بايد از روي برد برداشت و دوتا ديگه بايد تعويض کرد ، عوض کردنشون کاري نداره و ميتونيد ببريد تعميرکاراي موبايل يا تعميرکاراي لپ تاپ براتون تعويض کنند ، براي برنامه ريزي بايوسش هم ممکن هست نرم افزاري باشه که از طريق ويندوز بتونيد پروگرام کنيد اما راستش من در جريان نيستم ، اما اگر احتياج به برنامه ريزي آي سي بوسيله پروگرامر باشه ميتونم انجام بدم به شرط اينکه فايل بايوس سري quadro رو داشته باشيد ، تعويض مقاومت ها هم کاري نداره ، به شرط اينکه مقاومت هاي SMD که قرار هست تعويض بشه دم دست باشه ، من خراسان رضوي هستم ، دوست داشتيد پيام بديد تا هماهنگ کنيم .

اينجا توضيحات کامل داده :

Convert GTX 690 Into Tesla K10 Or Quadro K5000 With A Simple Hack

سلام شما کجا هستید امکان داره حضوری خودم هم بیام؟
دستگاه مخصوص دارید؟ تا حالا انجام دادید این کار رو؟
تصویز کارتم قرار میدم البته مدل مشابه برای دیدن اینکه مقاومت هست یا چیز دیگه ای

لینک به دیدگاه

این مقاومت ها smd را از کجا میشه تهیه کرد یا باید وارد کنم؟ نوع و شرکت سازنده خاصی و بیرم بهتره؟ روی ویندوز با برنامه این کار رو میشه کرد بایوسشو دارم اگه موفق نشدم مزاحمتون میشم حتما

ویرایش شده توسط amin_eshgh
لینک به دیدگاه

سلام

يک مقاومت 20 کيلو لازم داريد که اين مقاومت توي رنج نيست ، 22 کيلو و بعد 27 کيلو رنج هستند ، يک مقاومت ديگه هست که نوشته براي quadro 15 کيلو و براي tesla 50 کيلو بايد باشه ، 15 کيلو رنج هست اما بازهم 50 کيلو رنج نيست ، نزديکترين رنج 47 کيلو و بعد 51 کيلو هستند ، پس بايد مقاومت ها رو از روي بردهاي اوراقي گرافيک ، گوشي موبايل يا مادربرد پيدا کرد ، البته شايد تهران جايي باشه که مقاومت SMD توي رنج هاي غير متعارف داشته باشه اما راستش چون من خودم مصرف ندارم در جريانش نيستم ، اما تعويضشون خيلي راحت هست و کمتر از 10 دقيقه وقت ميبره / يا حق

این مقاومت ها smd را از کجا میشه تهیه کرد یا باید وارد کنم؟ نوع و شرکت سازنده خاصی و بیرم بهتره؟ روی ویندوز با برنامه این کار رو میشه کرد بایوسشو دارم اگه موفق نشدم مزاحمتون میشم حتما

لینک به دیدگاه

سلام

اينجا هم توضيحاتي داده ، ظاهرا با اينکار يکي از پردازنده ها همون 690 باقي ميمونه و يکي ديگه تبديل ميشه :

NVIDIA GeForce GTX 690 Modified Into Quadro K5000 and Tesla K10

حالا نميدونم تبديل شدن به Quadro يا Tesla چه مزيتي داره ؟

اينجا هم هست :

Hacking NVidia Cards into their Professional Counterparts

کسي هم که اينکار رو کرده :

gnif

ضمنا اون تصويري که گذاشتيد براي 690 هست نه 770 بايد دنبال تبديل براي 770 باشيد چون بردها باهم فرق مي کنند / يا حق

ویرایش شده توسط Service Manual
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

سلام

شما مقاومت هايي که قرار هست تعويض بشه با نرم افزارشو بديد من براتون انجام ميدم .

قسمت ايرادها رو متوجه نشدم ؟ کار سخت افزار و رايت firmware رو ميتونم انجام بدم .

شدنیه؟ به آخرشم دقت کنید که ايرادا. باقیمونده را گفته

لینک به دیدگاه

سلام

اين فقط اومده و Firmware رو عوض کرده بدون اينکه به سخت افزار دست بزنه و اين خيلي راحت هست ، البته براي کسي که اينکار رو انجام داده يک مقداري مشکل هست چون طوري که خودش نوشته از يک سري دستورات پايتون و .... استفاده کرده که ما اينجا به اونها احتياج نداريم و فقط کافيه آي سي GD25Q20B از مدار خارج و برنامه ريزي بشه و بعد بره سر جاي اولش ، تازه ميشه از اطلاعات خودش هم کپي گرفت تا بعدا اگر خواستيد مثل روز اول بشه ......

Firmware ها رو هم ظاهرا داخل اين لينک ميشه پيدا کرد :

http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...