رفتن به مطلب

اولین واردکننده رسمی اپل در ایران آغاز به‌کار کرد

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با عرض سلام خدمت همه اعضای محترم.

متن این خبر رو مستقیماً از سایت خبرگزاری مهر منتقل میکنم.خبر برای امروز هست :

در پی لغو تحریم‌های ایران در خصوص تلفن همراه و دستگاه‌های مخابراتی، اولین واردکننده رسمی اپل در ایران فعالیت خود را در سطح بازار دیجیتال کشور آغاز به کار کرد.

IMG15561021.jpg

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت وقایع گستر فارس به عنوان اولین وارد کننده رسمی محصولات آمریکایی اپل توانست در سال گذشته تفویض نامه خود را به تائید ایالت متحده آمریکا برساند.

این شرکت با ثبت و تائید فعالیت در سایت وزارت صنعت ، معدن و تجارت و همچنین سازمان حمایت از مصرف کننده با حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران اقدام به صدور مجوز رسمی در جهت واردات محصولات اپل کرده است.

آغاز به کار این شرکت در حالی است عرضه تمامی محصولات این شرکت با گارانتی و هولوگرام خود اپل صورت می گیرد.

تمامی محصولات عرضه شده توسط این شرکت با گارانتی 12 ماهه در اختیار کاربران این کالای ارتباطی و دیجیتالی قرار می گیرد.

محصولات اپلی فاقد هولوگرام وقایع گستر فارس باشد به عنوان محصولات قاچاق این برند آمریکایی به شمار می آید و فاقد هر گونه خدمات پس از فروش هستند.

لینک خبر:

http://www.mehrnews.com/detail/News/2298808

------------------------

خوب من همین الان وارد سایت اپل شدم ولی هنوزم در قسمتی که کشور و منطقه رو انتخاب میکنیم نام ایران نیست!

http://www.apple.com/retail/storelist/

به نظرتون صحت و سقم این خبر در چه حدی هست!؟ :)

به نظر خودم این کار صرفاً جهت کنترل واردات محصولات اپل هست و نماینده رسمی به صورت یکطرفه مورد قبول نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...