رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی در رابطه به چند سربرگ برنامه کاتالیست

sinaset
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

ببخشید می تونید در مورد گزینه زیر یک توضیحی بدید ممنون میشم

1256480766.jpg

1256454022.jpg

لینک به دیدگاه

با سلام...

عکس اول که گذاشتین مربوط به Scaling هست به این معنا که عمل تغییر سایز تصویر رو مانیتور شما به عهده بگیرهکه اگر از انواع گران قیمت نبوده و قابلیت 1:1 Pixel Mapping رو نداشته باشه تصویری مات و رنگ و رو رفته (اصطلاح Washed out) رو به شما ارئه میکنه، فرض بفرمایید رزولو شن مانیتور شما که 1050 * 1680 هست امنا بازی رو به علت ضعیف بودن کارت گرافیک در رزولوشن 720 * 1280 اجرا می کنید. در این صورت اگر Scaling رو به مانیتور بسپرید و پیرو توضیحات بالا Scaler نداشته باشه، تنها کاری که مانیتور میکنه ایه که تصویر رو تا اندازه رزولوشن اصلی زوم می کنه که باعث می شه تصویر مات و رنگ و رو رفته بشه. اما اگر Scaling رو به گرافیک بسپرید چند حالت بوجود میاد که

1- نسبت طول عرض تصویر اولیه رو حفظ میکنه و تصویر رو زوم نمیکنه و کیفیت بهتری میگیرید.

2- تصویر رو به اندازه رزولوشن اصلی مانیتور بزرگ میکنه که از زوم کردن مانیتور بهتره اما نسبت تصویر رو به هم میریزه که برای فردی مثل من اصلا قابل تحمل نیست.

3- این گزینه سوم رو تا حالا استفاده نکردم اما به گمانم تصویر رو با هر سایز و نسبتی که باشه با اندازه واقعیش در مانیتور نشان میده که در این جالت ممکنه کل صفحه پر نشه و بالا و پایین یا طرفین صفحه سیاه باقی بمونه.

دو گزینه بعدی DVI در مورد مانیتور ها کاربرد نداره و زمانی مهم میشه که به تلویزیونی چیزی وصل کرده باشید گرافیک رو.

گزینه LCD OverDrive هم استفاده ازش بیشتر جنبه سلیقه ای داره. کارش اینه که میاد گزینه های مختلفی مثل Flicker Filter, Color Vibrance, Digital Vibrance و ... رو به طور اتوماتیک تنظیم میکنه و اینکه کدوم حالتش بهتره یا بدتر 100 در صد به سلیقه شما و مانیتور شما بر میگرده. به عنوان مثال من همیشه خاموش نگهش میدارم.( مانیتورم سامسونگ 940BW هست).

موفق و موید باشید.

لینک به دیدگاه

گزینه LCD OverDrive هم استفاده ازش بیشتر جنبه سلیقه ای داره. کارش اینه که میاد گزینه های مختلفی مثل Flicker Filter, Color Vibrance, Digital Vibrance و ... رو به طور اتوماتیک تنظیم میکنه و اینکه کدوم حالتش بهتره یا بدتر 100 در صد به سلیقه شما و مانیتور شما بر میگرده. به عنوان مثال من همیشه خاموش نگهش میدارم.( مانیتورم سامسونگ 940BW هست).

سلام دوست من

ممنون

در مرود این گزینه اگر کمی بیشتر توضیح بدید ممنون می شم

اینجا وقتی گزینه lcd overdrive رو فعال می کنم

از 0 تا 200 درجه داره

خوب این درجه ها چه کاربردی داره

ببخشید می تونی توضیح بدید که وقتی این رو روی درجه مثلان 150 یا 200 میزارم چه تغییراتی ایجاد می شه

این گزینه enble gpu Scaling رو هم توضیح بدید ممنون میشم ( در عکس اول)

1- نسبت طول عرض تصویر اولیه رو حفظ میکنه و تصویر رو زوم نمیکنه و کیفیت بهتری میگیرید.

2- تصویر رو به اندازه رزولوشن اصلی مانیتور بزرگ میکنه که از زوم کردن مانیتور بهتره اما نسبت تصویر رو به هم میریزه که برای فردی مثل من اصلا قابل تحمل نیست.

3- این گزینه سوم رو تا حالا استفاده نکردم اما به گمانم تصویر رو با هر سایز و نسبتی که باشه با اندازه واقعیش در مانیتور نشان میده که در این جالت ممکنه کل صفحه پر نشه و بالا و پایین یا طرفین صفحه سیاه باقی بمونه.

پس از نظر شما بهترین گزینه گزنیه اول هستش دیگه اره ؟

باتشکر از شما

لینک به دیدگاه

با سلام...

در مورد LCD Overdrive همانطور که توضیح دادم، اثر ان 100 درصد بستگی به سلیقه شما و مانیتور شما داره و نمیشه گفت مثلا اگر روی 100 یا 150 قرار بدید تصویر خیلی بهتر میشه. توضیح هم دادم که دقیقا چه کاری انجام میده. البته هر مانیتوری تکنولوژی های متفاوتی برای بهتر کردن تصویر ارئه میکنه که این ممکنه باعث شه شما هیچ تاثیری در بهبود تصویر با استفاده از LCD Overdrive نبینید و به نظر بی استفاده بیاد. پیشنهاد من اینه که بعد از فعال کردن ان اسلایدر رو 30 تا 30 تا حرکت بدید و Apply کنید و ببینید که آیا تصویر بهتر شد، بد تر شد یا تغییری نکرد، تا به به اون حدی برسید که احساس کنید تصویر بهتر شده. همان حالت نگهش دارید. اگر هم تاثیری ندیدی (مثل من) غیر فعالش کنید.

در مورد تیک Enable GPU Scaling که توضیح دادم. اگر این تیک رو بزنید عمل Scaling توسط کارت گرافیک شما انجام میگیره و در نتیجه 3 انتخاب زیر اون معنی پیدا می کنند و فعال میشن. اگر هم این تیک رو نزنید (مثل همین حالت فعلی که عکسش رو گذاشتید) عمل Scaling رو به تنظیمات سیستم عامل و مانیتورتون واگذار کردین در موردش توضیح دادم.

بله به نظر من بهترین گزینه همون اولی هست اما در نظر داشته باشید Scaling بوسیله کارت گرافیک مثل اسکیلینگ بوسیله نرم افزار و مانیتور همیشه بی عیب و ایراد نیست و در مواردی ایجاد مشکلات زیادی می کنه. پیشنهاد میشه هر جا که لازم بود ازش استفاده کنید.

موفق و موید باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...