رفتن به مطلب

کارت گرافیک PNY - NVIDIA Quadro K2000 در حد آکبند (10 ماه گارانتی تعویض)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

کارت گرافیک PNY - NVIDIA Quadro K2000 در حد آکبند (1سال گارانتی تعویض وارد کننده رو داره که 10 ماه مونده ازش )

دو ماه پیش این کارت رو خریدم که کار کنم و متاسفانه وقت نشد و کلا دو بار باهاش رندر کردم ( خلاصه اینکه دست یه خانم دکتر بوده و باهاش عکی می دیده:دی )

کارت خوبیه ( بِه از کارت شما نباشه و توضیحات بیشتر تو لینک رایان صبا ) . مخصوص نرم افزارهای تدوین و کامپوزیت و سفارش شده توسط خود شرکت ادوبی و اساتید افترافکت و ... (خوراکه این کاراست و منم با مشورت اساتید گرفتم )

قیمتش تو بازار و اینترنت همونجوری که تو رایان صبا زده یک میلیون و هفتصد و هفتاد ( یه کم زیاد و کم رو من مسئولش نیستم)

http://rayansaba.com/index.php?productID=5156

من 1740 خریدم و فاکتورش هم هست

اما قیمت فروش این : یک میلیون و چهارصد قیمت پایه و به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه و اگه کسی 1500 خواست دیگه صبر نمیکنم( اگه هم پیشنهاد 1500 نبود تا سه روز دیگه تصمیم میگیریم)

تهران هم هستم و تحویل حضوری ( اگه راه دیگه ای هست که ما نمیدونیم بگید ببینیم میشه یا نه )

تعویض نمیکنم با چیزی و فقط فروش ( به عبارتی پیشنهاد بی شرمانه ندید )

0919 236 0919  اگه کسی خواست تلفنی هم میتونیم هماهنگ کنیم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز قبل از ارسال تاپیک قوانین بخش خرید و فروش رو بخونید و اونها رو رعایت کنید . ارسال تصویر از کالا به همراه نام کاربری ، نام فروم و تاریخ نوشته شده روی کاغذ اجباریه . در غیر این صورت تاپیک حذف میشه . با تشکر

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...