رفتن به مطلب

درخواست مشاوره در خرید CPU

Recommended Posts

من در انتخاب بین دو مدل 3770 و 4770 موندم و اینکه سوکت مادربرد من 1155 هست که برای مدل 4770 جواب گو نیست

CPU: i5 2500k 3.3 GHZ

MB:ASUS P8B75-V
VGA: ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5
POWER:GP850B-OC
RAM:2*4G(8G) Patriot

ویرایش شده توسط omidt
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اگه سیستم رو برای بازی میخواین 3770 رو بگیرین چون کاملا جوابگو هست نیازی به 4770 برای گیم نیست 

مادربرد شما هم 1155 هست و مجبور به تعویضش نمیشید

لینک به دیدگاه

من در انتخاب بین دو مدل 3770 و 4770 موندم و اینکه سوکت مادربرد من 1155 هست که برای مدل 4770 جواب گو نیست

قطعا3770چون 4770برای سوکت1150است و به بردتون نمیخوره

لینک به دیدگاه

اگه قصد تعویض مادربرد ندارین همون ۳۷۷۰ تهیه کنین که حدود ۵، ۶ درصد از ۴۷۷۰ ضعیفتر هست.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اگه سیستم رو برای بازی میخواین 3770 رو بگیرین چون کاملا جوابگو هست نیازی به 4770 برای گیم نیست 

بله برای بازی میخوام ( watch_dogs)  و اینکه برروی این مادربرد 3770 و گرافیک من کاملا میتونن حداکثر بازدهی رو داشته باشن ؟ چون یک نفر به من گفت که این چیپ B75 برای گرافیک شما مناسب نیست !!!

و یک چیزه دیگه ایا به نظر شما به صرفه هست که من 3770k بگیریم چون من اصلا تو کار اورکلاک نیستم

ویرایش شده توسط omidt
لینک به دیدگاه

مشکلی نداره عزیز این بورد . PCI-E3.0 هم پشتیبانی میکنه که برای این موضوع باید پردازنده رو عوض کنید . به غیر از این مسدله ای نیست .

لینک به دیدگاه

بعد آخرین سوال دوستان در بازی واچ داگ ایا با خرید این سی پی یو 3770 تفاوت محسوس هست چون الان سی پی یویی که دارم و با برنامه msi afterburner میزان استفاده از سی پی یو در بعضی موارد به 99% رسیده و بیشتر بالای 95% از سی پی یو استفاده میشه

لینک به دیدگاه

فکر نمیکنم خیلی تفاوت ببینی . تفاوت کمی تو فرکانس دارن با هم . 3770 از PCI-E3.0 پشتیبانی میکنه که باعث میشه کمی گرافیک بهتر عمل کنه . ضمن اینکه از فرکانس رم بالاتری پشتیبانی میکنه . ولی در کل خیلی تفاوت زیاد نیست . چون بازی نمیتونه از4 هست و 8 ترید 3770 استفاده کنه .

لینک به دیدگاه

فکر نمیکنم خیلی تفاوت ببینی . تفاوت کمی تو فرکانس دارن با هم . 3770 از PCI-E3.0 پشتیبانی میکنه که باعث میشه کمی گرافیک بهتر عمل کنه . ضمن اینکه از فرکانس رم بالاتری پشتیبانی میکنه . ولی در کل خیلی تفاوت زیاد نیست . چون بازی نمیتونه از4 هست و 8 ترید 3770 استفاده کنه .

پس چرا من با این cpu در بعضی مواقع تا 98% هم درگیر میشه و کمتر از 85% هم نمیشه ؟

پس شما میگین که من با خرید این cpu این میزان درگیری رو نمیتونم کمتر کنم چون خود سازنده بازی هم اعلام کرده که این بازی بیشتر به cpu نیاز داره تا گرافیک

لینک به دیدگاه

کمتر که فکر کنم بشه . چون این پردازنده 8 ترید داره که وقتی همه قابل استفاده نباشن ، خود به خود میزان درگیری کم میشه . ولی میزان درگیری همون ترید هایی که دارن کار میکنن خیلی تغییر نمیکنه . مگر اینکه بازی قابلیت استفاده از تمام ظرفیت پردازنده رو داشته باشه . ضمنا اکثر بازیها پردازنده رو در همین حد درگیر میکنن . کمی شاید کمتر .

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

پس چرا من با این cpu در بعضی مواقع تا 98% هم درگیر میشه و کمتر از 85% هم نمیشه ؟

پس شما میگین که من با خرید این cpu این میزان درگیری رو نمیتونم کمتر کنم چون خود سازنده بازی هم اعلام کرده که این بازی بیشتر به cpu نیاز داره تا گرافیک

8350fx  میگرفتی هیچ وقت با 100 تا تسک بالای 40 درصد نمیرفت :))

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام سی پی یو Phenom II X4 965 black Edition دست دوم تا چند تمن ارزش خرید داره؟

متشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...