رفتن به مطلب

کارت گرافیک من و تو رونمایی شد :دی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بنام خدا

با سلام خدمت دوستان گل لیونی

تصاویر منتشر شده از کارت گرافیک ارزان قیمت GT740 (کارت گرافیکی برای من و تو!)
1da7a0ac7a34d319d36fde2ba2a083ea_L.jpg

واقعا با این اوصاف خرید کارت گرافیک گران قیمت مانند آپولو هوا کردن است چون این قدر قیمت ها نجومی است که حتی پرسیدن آن هم فشار خون آدم را بالا می برد. پس در این حالت بهترین کار رفتن به سراغ محصولات ارران قیمت با کارایی منطقی است! (چه کنیم) بر همین اساس شرکت های سازنده چیپ ست گرافیکی هم هر یک مدت محصولاتی جدید را در این رده ارائه می کنند تا بتوانند سهم بازار بیشتری را بدست آورند یکی از این شرکت ها که در این زمینه سابقه طولانی دارد، شرکت معروف انویدیا است.

براساس آخرین اخبار منتشر شده توسط وب سایت Expreview به احتمال زیاد مدتی دیگر باید منتظر کارت گرافیک GT740 این شرکت باشیم. این کارت گرافیک که در رده ازران قیمت قرار می گیرد مجهز به 384 واحد پردازش سایه زنی، 32 واحد TMU و شانزده واحد ROP است. براساس اطلاعات ارائه شده این کارت گرافیک از رابط حافظه 128 بیتی بهره می برد و مجهز به یک گیگابایت حافظه GDDR5 است که برای یک کارت گرافیک ارزان قیمت مناسب است. طبق اطلاعات منتشر شده این کارت گرافیک فاقد کانکتور پاور است و توان مورد نیاز خود را از رابط PCI-E تامین می کند که با توجه به این موضوع می توان درک کرد که توان مصرفی این محصول کمتر از 75 وات است. امیدواریم که این محصول با قیمت درستی وارد بازار ایران شود تا بیشتر دوستان عزیز بتوانند آن را خریداری کنند.

منبع: guard3d

لینک به دیدگاه

خبر جالبیه، منتهاش مشکل اینجاست که وقتی به بازار ایران برسه برای مصرف کننده نهایی پس از واردات و گمرک و سهم عمده فروش و خره فروش چقدر باید "من و تو" پرداخت کنیم، اینجا آمریکا و یا اروپا نیست...

لینک به دیدگاه

خبر جالبیه، منتهاش مشکل اینجاست که وقتی به بازار ایران برسه برای مصرف کننده نهایی پس از واردات و گمرک و سهم عمده فروش و خره فروش چقدر باید "من و تو" پرداخت کنیم، اینجا آمریکا و یا اروپا نیست...

اتفاقا بچه ها داخل پست گفته بودن وقتی یه کارت 750 یجا قیمت میدن 900 یه جا میدن 800 یجا یکی خریده بزور 760 :eek:  فک نکنم قیمت اینکارت خیلی واسه ما ایرانیا ارزون قیمت باشه، نظرت درسته یه جورایی اخوی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...