رفتن به مطلب

مشکل بازشدن سایت های خارجی (درخواست راهنمایی سریع)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

پیرو مشکلات مداوم من با اینترنت صبانت امشب به یه مشکل جدید بر خوردم 

درست 1 دقیقه بعد از شروع شدن زمان دانلود رایگان دسترسی من با کلیه سایت های خارجی قطع شده و فقط به سایت های داخلی دسترسی دارم . 

مسنجر ها ایمیل و کلا هر سایتی حتی موتور جستجوی گوگل باز نمی شه 

فقط و فقط سایت های ایرانی به زبان ساده تر از ساعت 2 به بعد اینترنتم تبدیل به اینترانت شده ! 

ممنون می شم اگه دوستان راهنمایی کنند 

ویرایش شده توسط ace
لینک به دیدگاه

به به، دیگه یواش یواش پروژه ی اینترانت داخلی استارت خورده یا حداقل با برخی از ISP ها در حال تست هست...، البته یک مورد دیگه هم هست برخی اوقات پروتکل های https هم فیلتر می شن، اگر هر سایت خارجی رو تست کردید که باز نشده مشکل باید همون پروژه ی اینترانت داخلی باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

dns رو تغییر بدین ببینین مشکل حل میشه یا نه 

لینک به دیدگاه

آقا میلاد فایروالتو دیسی بل کن و انتی ویروستو OFF کن درست نشد به ای اس پی مربوط میشه

احتمالا فقط برای سايت هایی که از ssl استفاده ميکنن و سرورهاشون خارج از ايران هستش اين مشکل رو داريد

از Hotspot Shield نسخه 3.42 استفاده کن هویت ip رو تغییر میده و انگار شما از کشور دیگه ای به نت وصل هستی

فکر کنم جواب بده

ویرایش شده توسط mehdidolaty
لینک به دیدگاه

dns رو تغییر بدین ببینین مشکل حل میشه یا نه 

اون رو به 8.8.8.8 و یه بار 4.2.2.4 تغییر دادم تغییری نکرد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اون رو به 8.8.8.8 و یه بار 4.2.2.4 تغییر دادم تغییری نکرد.

موارد دیگه ای رو هم امتحان کنید

این نرم افزار خیلی خوبیه از اینم میتونی کمک بگیری

ChrisPC DNS Switch

لینک به دیدگاه

آقا میلاد فایروالتو دیسی بل کن و انتی ویروستو OFF کن درست نشد به ای اس پی مربوط میشه

احتمالا فقط برای سايت هایی که از ssl استفاده ميکنن و سرورهاشون خارج از ايران هستش اين مشکل رو داريد

از Hotspot Shield نسخه 3.42 استفاده کن هویت ip رو تغییر میده و انگار شما از کشور دیگه ای به نت وصل هستی

فکر کنم جواب بده

من کلا آنتی ویروس استفاده نمی کنم

چیز پی n هم از اون ساعت به بعد کلا وصل نمی شه

لینک به دیدگاه

من هم دیشب کلا اتصال رو از دست دادم . تمام فایلهایی که برای دانلود گذاشته بودم ارور دادن . ولی الان مشکلی نیست . البته تو گزارشات نگاه کردم و هیچ اروری ثبت نشده بود . اینترنت ظاهرا وصل بوده . ولی در واقع قطع بود .

ویرایش شده توسط Hamed
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود 

با توجه به اضافه شدن تعرفه اینترانت شبکه ملی به تعرفه isp ها به احتمال زیاد از خود شرکت بوده :دی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...