رفتن به مطلب

کمک برای ارتقا سیستم

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید

اقا من یه لب تاب دارم با این مشخصات

acer

aspire 5738z

intel pentium® processor T4300(2.1 GHz, 800 MHz FSB)(dual core)

intel®GMA 4500M

2GB memory

250GB HDD

کارت گرافیکشم نوشته

Display adapter type Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family   Total available graphics memory 796 MB   Dedicated graphics memory 64 MB   Dedicated system memory 0 MB   Shared system memory 732 MB

دوتا سوال داشتم

اول اینکه کارت گرافیکش 796 هستش؟؟داریم اصن؟؟

بعد اینکه میشه ارتقا داد این مدلو؟؟اگه میشه چطوری؟بیشترین مشکلو یه نظر خودم از قسمت سی پی یو داره ممنون میشم کمکم کنید

لینک به دیدگاه

کارت گرافیک شما اصطلاحا مدل آنبورد هست . یعنی چیپ گرافیک روی بورد تعبیه شده و خودش فقط 64 مگ رم داره .بقیه رم مورد نیاز این گرافیک از سیستم گرفته میشه .برای همین 796 مگ هست . 732 مگ رو از رم سیستم برمیداره .

کارت گرافیک لپ تاپ قابل ارتقاء نیست . تنها چیزهایی که تو لپ تاپ قابل ارتقاء هستن رم سیستم و هارد اون هستن . کار زیادی نمیشه انجام داد .

لینک به دیدگاه

کارت گرافیک شما اصطلاحا مدل آنبورد هست . یعنی چیپ گرافیک روی بورد تعبیه شده و خودش فقط 64 مگ رم داره .بقیه رم مورد نیاز این گرافیک از سیستم گرفته میشه .برای همین 796 مگ هست . 732 مگ رو از رم سیستم برمیداره .

کارت گرافیک لپ تاپ قابل ارتقاء نیست . تنها چیزهایی که تو لپ تاپ قابل ارتقاء هستن رم سیستم و هارد اون هستن . کار زیادی نمیشه انجام داد .

پس یعنی نمیشه سی پی یو رو عوض کرد؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...