رفتن به مطلب

FX 8350 به تنهایی اینتل را نابود کرد!!!!

Recommended Posts

سلام

جالبه اينجا توضيح داده از سري FX فقط FX41xx - FX61xx - FX81xx اين مادربرد ساپورت ميکنه !

يعني نهايتا ميتونستيد يک FX8140 روي مادربرد ببنديد ؟ چطوري FX8350 گذاشتيد ؟

http://www.cpu-upgrade.com/mb-Gigabyte/GA-M68MT-S2(rev._3.1).html

اينجا هم توضيح داده ، از سري FX فقط ميتونيد 95 واتشو استفاده کنيد :

http://www.tomshardware.com/answers/id-1906289/m68mt-rev-amd-4100-owner-cpu-upgrade.html

بعد من  چند سال پپیش یه کیس که مال پدرم بود اینتل بود که به علت 3فاز شدن برق و نداشتن محافظ سوخت بعد  پدرم 200 به ما داد ما قصد بستن یک سیستم با 200 داشتیم 
اول یه cpu semperon145    خریدیم60
یه مادربورد گیگابایت m68mt-s2 خریدیم 70فکر کنم یادم نیست  http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3645#ov
یه رم apacer 2g1333هم خریدیم 40 یا 50 پاور هم داشتیم
بعد دوستان امسال cpu همین سیستم رو فروختم 67 رفتم یه 8350 خریدم بستم رو همین مادر بورد با همین پاور بدون هیچ مشکلی 

لینک به دیدگاه

این مادربورد که fx ساپورت نمیکنه! هااااااااااا آقو داغونم کردی

سلام

جالبه اينجا توضيح داده از سري FX فقط FX41xx - FX61xx - FX81xx اين مادربرد ساپورت ميکنه !

يعني نهايتا ميتونستيد يک FX8140 روي مادربرد ببنديد ؟ چطوري FX8350 گذاشتيد ؟

http://www.cpu-upgrade.com/mb-Gigabyte/GA-M68MT-S2(rev._3.1).html

اينجا هم توضيح داده ، از سري FX فقط ميتونيد 95 واتشو استفاده کنيد :

http://www.tomshardware.com/answers/id-1906289/m68mt-rev-amd-4100-owner-cpu-upgrade.html

یوهاها ماییم دیگه

دیگه الله اعلم 

من بستم کار هم میکنه  مادربورم ver3.1  http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3645#ov

پایه8350 am3+خوب این مادربورد هم پشتیبانی میکنه

مشکلی به وجود نیاره؟؟؟؟

بایوسم رو الان updateکردم

اینم واسه این که باور کنید با چند تا نرم افزار معتبر تست گرفتم"هنر نزد ایرانیان است وبس" =))  :laughing:  :D 

xfms6gxlmgy0359ldrhud_s.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان برید رایان سبا نظر رو بخونید......یعنی حال کردم خوندمااااااااااااااااااااااااااا

رایان صبا , پردازنده FX 8350

لینک به دیدگاه

سلام

نوشته از پردازنده هاي سري FX با توان نهايتا 95 وات پشتيباني ميکنه ، پردازنده هاي سري FX81xx و FX83xx از نظر ترتيب پايه ها مثل هم هستند فقط سري FX83xx در حالت فول لود حدود 125 وات مصرف مي کنند و احتمالا اگر پردازنده در اين حالت براي مدت زيادي بمونه فشار روي قسمت VRM مادربرد بياد و مادربرد صدمه ببينه / يا حق

یوهاها ماییم دیگه

دیگه الله اعلم 
من بستم کار هم میکنه  مادربورم ver3.1  http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3645#ov
پایه8350 am3+خوب این مادربورد هم پشتیبانی میکنه
مشکلی به وجود نیاره؟؟؟؟
بایوسم رو الان updateکردم
اینم واسه این که باور کنید با چند تا نرم افزار معتبر تست گرفتم"هنر نزد ایرانیان است وبس" =))  :laughing:  :D 

xfms6gxlmgy0359ldrhud_s.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

نوشته از پردازنده هاي سري FX با توان نهايتا 95 وات پشتيباني ميکنه ، پردازنده هاي سري FX81xx و FX83xx از نظر ترتيب پايه ها مثل هم هستند فقط سري FX83xx در حالت فول لود حدود 125 وات مصرف مي کنند و احتمالا اگر پردازنده در اين حالت براي مدت زيادي بمونه فشار روي قسمت VRM مادربرد بياد و مادربرد صدمه ببينه / يا حق

بله کاملا درسته و احتمال آسیب دیدن مدار تغذیه برد زیاد هست.

لینک به دیدگاه

رسیدگی و مراقبت هم کار هر کسی نیست @};- ، همین سی پی یو که بحثشو داریم میکنم رو من داشتم و دماش 54 بود در 50٪ لود. *dry#

کار هر کس نیست خرمن کوفتن - گاو نر میخواهد و مرد کهن :clapping:

http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Athlon%2064%20X2%205200%2B%20-%20ADA5200IAA6CS%20%28ADA5200CSBOX%29.html

V core  ?  1.3V / 1.35V Maximum operating temperature  ?  55°C - 70°C Thermal Design Power  ?  89 Watt

بله کار هر کس نیست قبول اما نمیزاشتم خاک بگیره یا جای خفه باشه و همواره سیستم تو دستم چک بود تا مطمئن باشم سالم کار میکنه سه تا فن اضافی برای جریان بیشتر هوا گذاشتم و ترمال گریس رو عوض میکردم و  ....

برد هم تا 140 وات پردازنده جواب میداد اینم گفتم تا بدونید ضعف مادربرد نداشتم چون تا فنوم AM3 جواب میداد

یه بازی GTA IV ریختم رو سیستم تو همون روز پردازنده مرحوم شد اونوقت من باید چیکار میکردم؟ دو روز بعدش فورا پلتفرم اینتل جایگزین کردم

دما از حدود 85 رو فول لود به 65 کاهش داشت و حدود 2 سال مثل ...... ازش کار کشیدم و دقیقا مثل قبل بهش میرسیدم

من خودم طرفدار دو آتیشه AMD بودم چون به نسبت قیمت بهترین کارایی رو میده ولی برای اینکه اور هیت نشه باید فلان قدر کولر هم براش بگیری

تازه با فن استوک صداش فوران میکنه تا در گوشت بدون هیچ خنک سازی خاصی (طراحی سینک مناسب پردازنده نیست و دفع خوبی نداره)

سریعترین بود در زمان خودش و رقیب سرسخت اینتل (سال 86) اما بخاطر عمر کوتاهش قیدشو زدم چرا؟

چون انقدر مایه دار نیستم جنس آشغال بخرم تا همش در بدر گارانتی و دردسراش باشم

اینتل گارانتی نداره اما هیچ وقت نه خودم نه دوستان و بستگان مشکلی با این برند نداریم و نداشتیم

بحث رو تموم کنیم هر کس دلیل و منطق خودشو برای انتخاب داره حرفای ما هیچ وقت رو همدیگه تاثیری نداره

در ضمن در مورد اون جمله "رسیدگی و مراقبت هم کار هر کسی نیست @};-" حس میکنم تیکه انداختین و دارین به شعور طرفتون توهین میکنین

لینک به دیدگاه

الان روی مین بورد های مخصوص نوشته تا 8 هسته ساپورت تا مصرف برق 150 وات قابل استفاده مخصوص پردازنده

منظورم هم مین های AMD  هستش

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

آخر سر هم که منتل اومد . .. .. برید ببینید که منتل با این پردازنده های AMD  چه میکنه . . اون از سری هایی که کارت گرافیک روشون بود و بنچ مارک میگرفتن .الان ببینید چه وحشیایی شدن. 8350 هم که باید با ivbridge  مقایسه کنن.

منتل دایریکس رو نابود کرد و با پردازنده های خودش کاملا ست هستش. فریم در همه صحنه ها ثابت و پایین نمیره.

تحقیق کنین آقایون

لینک به دیدگاه

آخر سر هم که منتل اومد . .. .. برید ببینید که منتل با این پردازنده های AMD  چه میکنه . . اون از سری هایی که کارت گرافیک روشون بود و بنچ مارک میگرفتن .الان ببینید چه وحشیایی شدن. 8350 هم که باید با ivbridge  مقایسه کنن.

منتل دایریکس رو نابود کرد و با پردازنده های خودش کاملا ست هستش. فریم در همه صحنه ها ثابت و پایین نمیره.

تحقیق کنین آقایون

ایول دادا خیلی حال کردم

لینک به دیدگاه

سال 2015:

ظروف کهنه آشپذخانه، بخاری دیواری، شوفاژ، آب گرمکن، می خریم،

صندلی کهنه، آهن پاره، پردازنده ی AMD، زایعات آهن آلات می خریم،

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اوه اوه کار AMD فنها به کجا رسیده :دی

لینک به دیدگاه

سال 2015:

ظروف کهنه آشپذخانه، بخاری دیواری، شوفاژ، آب گرمکن، می خریم،

صندلی کهنه، آهن پاره، پردازنده ی AMD، زایعات آهن آلات می خریم،

چندی بعد: سری FX بکارمون نمیاد آشغال ضایعات نمیخریم =))

لینک به دیدگاه

جالبه !!!

با اینکه اینتل همیشه حرف اول رو میزنه ---  ولی باز هم amd حرفی برای گفتن داره !

باید منتظر محصول جدید amd باشیم - قراره - یه cpu  8 هسته ای دیگه بده که به قول خود شرکتش قول بعدی پردازندهای AMD

من درباره این cpu  خودندم که 4 هسته درگیر پردازش cpu  - و 4 هسته دیگه فقط جهت پردازش گرافیکی رو به عهده داره  !!!

یعنی میخواد بگه که ( گیمر ها دیگه اشتباه انتخاب نکنید ) حرف آخر برای گیم خور ها amd  با محصول گیمینگ وارد بازار میشه - اونم ارزون

نباید نادیده گرفت که amd  کلا چیپ گرافیک کنسول نسل هشتم رو یعنی هم Xbox One  و هم Ps4  رو خودش تولید کرده -

پس نباید دست کم گرفت که در آینده - Amd  با دست پر بر میگرده --- :excl:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

chipzilla-vs-amd-348x196.jpg

ویرایش شده توسط helenjoon
لینک به دیدگاه

آیا کسانی که دارین به خاطر cpu های مسخره amd جان می دهید می دانید که cpu های amd چند درصد cpu های کل دنیا رو به خود اختصاص دادن؟؟؟؟؟

ویرایش شده توسط hamedgt
لینک به دیدگاه

جالبه !!!

با اینکه اینتل همیشه حرف اول رو میزنه ---  ولی باز هم amd حرفی برای گفتن داره !

باید منتظر محصول جدید amd باشیم - قراره - یه cpu  8 هسته ای دیگه بده که به قول خود شرکتش قول بعدی پردازندهای AMD

من درباره این cpu  خودندم که 4 هسته درگیر پردازش cpu  - و 4 هسته دیگه فقط جهت پردازش گرافیکی رو به عهده داره  !!!

یعنی میخواد بگه که ( گیمر ها دیگه اشتباه انتخاب نکنید ) حرف آخر برای گیم خور ها amd  با محصول گیمینگ وارد بازار میشه - اونم ارزون

نباید نادیده گرفت که amd  کلا چیپ گرافیک کنسول نسل هشتم رو یعنی هم Xbox One  و هم Ps4  رو خودش تولید کرده -

پس نباید دست کم گرفت که در آینده - Amd  با دست پر بر میگرده --- :excl:

این محصول جدید قرار کی بیاد؟  اصلا اطلاعاتی در مورد این محصول و قیمتش وجود داره؟

لینک به دیدگاه

دادا اصلا لینک هم نمیخواد....

برو ببین این مدل AMD A10-7850K Kaveri 3.7GHz با کارت گرافیک r7  خودش که قدرتی نزدیک به 260 x  داره. با منتل چه کارایی میکنه.

یعنی اگه شما یه r9 280 معمولی داشته باشین و منتل کنین انگار دو تا 7990 کراس کردین. 

قدرتی مشابه به سیستمی که r9 290x  و پردازنده 4770K  داره به کاربر میده...

ویرایش شده توسط sashaelit
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دادا اصلا لینک هم نمیخواد....

برو ببین این مدل AMD A10-7850K Kaveri 3.7GHz با کارت گرافیک r9  خودش که قدرتی نزدیک به 260 x  داره. با منتل چه کارایی میکنه.

یعنی اگه شما یه r9 280 معمولی داشته باشین و منتل کنین انگار دو تا 7990 کراس کردین. 

قدرتی مشابه به سیستمی که r9 290x  و پردازنده 4770K  داره به کاربر میده...

سلام رفیق

دو حالت داره یا شما بدون دلیل و مدرک صحبت میکنید

یا با علم به این که میدونید حرفاتون صحت نداره برای شوخی و اذیت کاربرا میگید :D

نوکرتم قدرتی برابر با دوتا 7990 :wacko: میدونی یعنی چی

سی پی یو 655 هزار تومنی  + 280 حریف دوتا 7990 .  :-?

گرافیک داخلی A10-7850K    گرافیک R7 هست نه R9

باز اگه یه تست یا ریویو بزاری قانع کننده تره تا لفظی چیزی رو میگی

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

جهت اطلاع عرض کنم منتل فقط برای حذف گلوگاه پردازنده کاربرد داره چون بسته های اطلاعاتی در جریان داخل پردازنده فشرده میشه و حجم بیشتری از پردازنده صرف پردازش اصلی خود بازی خواهد شد تا از لگ زدن و کاهش فریم تا حدی جلوگیری بشه و گیم پلی روان و یکنواخت بهتون بده

تاثیر منتل روی این روند نهایتا میتونه 30٪ تفاوت نسبت به DX11 بهتون بده :-j  و اینکه یه کارت مثل 280 با 7850K رو با دو تا 7990 :wacko:  یکی کردن واقعا اغراق هست :| 

از قدرت کراس 7990 فکر میکنم خبر نداری که 280 رو باهاش مقایسه کردی :-t 

لینک به دیدگاه

کلا وقتی این تاپیکو میخونم جیگرم حال میاد :laughing:

=))

بچه ها با هم خوب باشین دعوا نکنین ، چیزی که واضحه اینه که شرکت اینتر از اون اول تا حالا داره با رشوه و کلک پیش میره و لاغیر.

ای کسانی که کم میارین اگر با ما نیستین حداقل امتیاز منفی ندین (یعنی اگر ایمان ندارید حداقل آزاده باشید.)

Suit Dream ... (:|

لینک به دیدگاه

جهت اطلاع عرض کنم منتل فقط برای حذف گلوگاه پردازنده کاربرد داره چون بسته های اطلاعاتی در جریان داخل پردازنده فشرده میشه و حجم بیشتری از پردازنده صرف پردازش اصلی خود بازی خواهد شد تا از لگ زدن و کاهش فریم تا حدی جلوگیری بشه و گیم پلی روان و یکنواخت بهتون بده

تاثیر منتل روی این روند نهایتا میتونه 30٪ تفاوت نسبت به DX11 بهتون بده :-j  و اینکه یه کارت مثل 280 با 7850K رو با دو تا 7990 :wacko:  یکی کردن واقعا اغراق هست :| 

از قدرت کراس 7990 فکر میکنم خبر نداری که 280 رو باهاش مقایسه کردی :-t 

یه نگاه به سیستمم بنداز عزیزم

لینک به دیدگاه

ویرایش شده توسط sashaelit
لینک به دیدگاه

خوشم میاد اسم قطعاتتون هم غلط املایی داره :clapping:

لینک به دیدگاه

با پوزش.

بیخود ترین کارت گرافیک 2 هسته ای تاریخ 7990 هست.

با ایرادات شناخته شده درایور های AMD

حالا اینکه یکی بیاد 7990 رو کراس ببنده نشون دهنده یه چیزه :

پز عالی ، مغز خالی.

تو همین سایت چندین نفر بودن که 7990 رو خریده بودن بعد با کلی ضرر نصف قیمت ردش کردن.

هیچ تناسبی هم بین باقی قطعات نیست.

انشالله اینبار یه سیستم در خور اسمبل کنین.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...