رفتن به مطلب

FX 8350 به تنهایی اینتل را نابود کرد!!!!

Recommended Posts

با عرض پوزش از همه اساتید و بزرگان سایت و استارتر عزیز.من همینجا اعلام می کنم که مثل شما متخصص سخت افزار نیستم و این عرض بنده هم فقط نظر شخصی هست و امیدوارم به کسی بر نخوره.

ما ایرانی ها همیشه چنتا مشکل بزرگ داریم

1:تعصب بی جا:من خودم تا الان پیش نیومده که از کارت ها و مین های amd استفاده کنم دلیلش هم اینه که همیشه از مشاوره ها استفاده کردم ولی باز با این حال روی هیچ برندی تعصب ندارم.طرفداری خوبه ولی تعصب الکی و بی دلیل و منطق اصلا جالب نیست.هرچی برامون دلیل و مدرک میارن حاضر نیستیم حتی یه نگاه به اونا بندازیم و همین میشه که فرشونده ها هم از این تعصب بیجا استفاده میکنن(منظورم به امثال لیون نیست).الان به همین تیتر این تایپیک دقت کنید:amd اینتل را نابود کرد!!!اخه این چه تیتری هست؟میدان رقابته جنگ که نیست!!ما همیشه دنبال زمین زدن رقیب هستیم.زیر اب دیگری رو بزنیم.

2.برند پرستی:فقط بلدیم از یه برند  تعریف کنیم و برند مقابل رو تخریب کنیم.برای مثال توی دنیای گوشی،طرف رو قطعه قطعه کنن فقط اپل و گوشی های دیگه به درد بچه ها می خورن،اخه این چه منطقی هست،کسی توی کیفیت ساخت اپل شک نداره ولی سامسونگ و ال جی هم واقعا خوب کار می کنن.ولی توی ایران فقط اپل و دیگر هیچ.توی بازی های کامپیوتری فقط pes یعنی هیچکس حاضر نیست زیر بار فیفا بره،توی گرافیک فقط انویدیا توی پردازنده فقط اینتل!!!amd هم همیشه داغ هست و منفجر میشه و سرعتش پایین هست و کیفیتش در حد چی توز نمکی هست.اخه این چه منطقیه که ما داریم.بابا دنیا،دنیای رقابته مگه میشه یه شرکت هی گند بزنه مگه اونا مثله ما هستن که هرچی بتونن به خورد مردم بدن؟طرف یه ماشین زده یه پیچش رو درست نبسته از زمین و زمان عذر خواهی میکنه و کلی غرامت میده.ما همه چیز رو از نوک دماغمون می بینیم.(جسارت به دوستان نباشه).من خودم از فن های دو آتیشه ایکس باکس بودم ولی وقتی نمایش سونی توی e3 رو دیدم نظرم عوض شد.

جالبه توی یکی از سایت های همسایه یکی نوشته بود بازی روی کارت های amd کارتونی هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek:

3.کلاس گذاشتن:من ادم سراغ دارم واسه کلاس گذاشتن رفته وام گرفته که کارت بلک تایتان رو بخره!!!! :eek:که اگه عکسی توی فروم گذاشت یا کسی سیستمش رو دید بگه من فلان کارت رو دارم ولی کاربردش در حد فیلم دیدن هست و بازی سوپر ماریو.یا طرف اومده میگه مثلا من با گیگا یا amd حس خوبی دارم؟؟!!!اخه این منطق رو از کدوم عطاری پیدا کردی؟؟

4.استفاده نادرست:طرف اومده شیره مادربورد یا سی پی یو رو کشیده تا نفس داشته سیستم با کولر استوک اورش کرده بعد سیستم به فنا رفته اومده اینجا میگه مثلا گیگابایت یا amd اصلا برند خوبی نیست و زود میسوزه،اخه خدا خیرت بده تو پدر مادربورد یا سی پی یو رو دراوردی بعد میگی فلان برند خوب نیست؟؟!!!!!یا مثلا برای سیستمش محافظ نذاشته پاور زیر نوسان سنگین سوخته بعد میاد میگه پاور مثلا گرین یا کورسیر اصلا کیفیت نداره.زود میسوزه!!!!!یعنی تفسیرش از سخت افزار در حد شوری یا شیرینی غذا هست.

حرف آخر.به قول یکی از دوستان مشاور که میگفت ما سیستم یا قطعه خوب و بد نداریم.اول نگاه به نیاز و بعد بودجه ای که داری خرید کن.من خودم به شخصه توی سیستم جدیدم از کارت های جدید amd میخوام استفاده کنم چون با توجه به نیازم حتی الان میتونم یه کارت نام دار از انویدیا تهیه کنم ولی وقتی amd با توجه به هزینه کمتر امکانات خوب و زیادی در اختیارم میزاره چرا یه کارت با هزینه بیشتر و امکانات کمتر فقط به عشق برند برم تهیه کنم؟؟؟وقتی اختلاف فریم بین 2تا 8 فریم هست چرا 400 تا 500 تومن هزینه مضاعف بکنم؟؟فقط به خاطر برند خاص؟؟

همه برند ها از اینتل و amd و انویدیا و... خوب هستن ولی نیاز مهمه مه برند پرستی و فن بازی.دوستان خواهشا @};-  منطقی و با دلیل و مدرک نظر بدید.

از همه عزیزان عذرخواهی میکنم که با عرائضم سرشون رو درد آوردم. @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حرف آخر.به قول یکی از دوستان مشاور که میگفت ما سیستم یا قطعه خوب و بد نداریم.اول نگاه به نیاز و بعد بودجه ای که داری خرید کن.من خودم به شخصه توی سیستم جدیدم از کارت های جدید amd میخوام استفاده کنم چون با توجه به نیازم حتی الان میتونم یه کارت نام دار از انویدیا تهیه کنم ولی وقتی amd با توجه به هزینه کمتر امکانات خوب و زیادی در اختیارم میزاره چرا یه کارت با هزینه بیشتر و امکانات کمتر فقط به عشق برند برم تهیه کنم؟؟؟وقتی اختلاف فریم بین 2تا 8 فریم هست چرا 400 تا 500 تومن هزینه مضاعف بکنم؟؟فقط به خاطر برند خاص؟؟

همه برند ها از اینتل و amd و انویدیا و... خوب هستن ولی نیاز مهمه مه برند پرستی و فن بازی.دوستان خواهشا @};-  منطقی و با دلیل و مدرک نظر بدید.

از همه عزیزان عذرخواهی میکنم که با عرائضم سرشون رو درد آوردم. @};-

@};- @};- :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: @};- @};- @};-

1- :clapping:

2- :clapping: کارتونه کارتون هم نه ولی بودش یه زمانی/ اونم به علت فیزیکس - رنگ بندی ها ( کدینگ رنگ ) - آنالیز افکتهای نور ، انویدیا بود که AMD اینجوری دیده میشد/

3- :clapping:

4- :clapping:

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

ali hidden عزیز @};-  ...

واقعا از صحبت هات لذت بردم و واقعا بهت بابت طرز فکر و منطقت تبریک میگم.

حرف حساب و بی نقصی ازت شنیدیم.واقعا آفرین  @};-

لب کلام همون نیاز و کاربری از سخت افزاره که خودت بخوبی مطلب رو رسوندی. :clapping:

لینک به دیدگاه

ببنید وقتی کارتهای گرافیک AMD با پردازنده های Intel امتیاز بهتری توی بنچ مارکها میارن، یعنی یک ضعف اساسی ساختاری مطرحه. این ضعف اساسی از بین نمیره مگر اینکه خود شرکت AMD فکری به حالش بکنه، و این شرکت تنها راه حلی که توانسته براش پیدا کنه تعطیل کردند خط تولید پردازنده هاش بوده. (کاری به پردازنده های سرور ندارم). ولی به هر صورت، AMD نتوانست در بخش پردازنده ها به خوبی عمل کنه.

بحث APU ها بحث جالبیه، خوشبختانه AMD در این زمینه خیلی موفق هم ظاهر شده، اما قدرت APU بسیار وابسته به رم سیستمه. هرچی رم سیستم، حجیمتر و فرکانسش بالاتر باشه، نتایج گرافیکی APU هم بهتر میشه. یعنی شما با خرید یک APU و یک پک رم قدرتمند میتوانید تا حدودی از خرید کارت گرافیک مجزا بی نیاز بشید.

اما قیمت رم خوب - حداقل در ایران - خیلی گرونه. یک پک رمی که خوب به کار APU بیاد حدود یک میلیون تومنه، از اونطرف خود APU هم گرونه، مادربردهاش هم خیلی متنوع نیست و مادربرد های خوبش که خوب اوور بشن هم گرونه. بعد برای اوور هم شما باید یک کولر خوب هم تهیه کنی. همینطوریش هزینه ها میره 2 تومن رو رد میکنه- خوب چه کاریه - با یک تومن میتونی یک سیستم Core i3 اینتل با رم و مادربرد بخری و یک تومن باقی مانده را هم یک کارت گرافیک مجزا بخری، هم در نهایت از APU سیستمت برای بازی قویتر میشه و هم مصرف انرژی سیستم کمتره و هم بعدا میتونی سیستمت رو بهتر بفروشی و بهتر هم ارتقا بدی.

خلاصه با هزینه ای که قراره یک APU خوب تهیه بشه تا بازی ها رو در حد قابل قبول اجرا کنه، میشه یک سیستم اینتل بست با همون هزینه که در بازی ها خیلی قدرتمند تر باشه.

در مورد کارت گرافیک های AMD حرفی نیست که هنوز کارتهای گرافیکش موفق هستند، البته روی پلتفورم های اینتل موفقیتشون بیشتره.

چیزی که خوبه باید گفت خوبه، فارق از علاقه به برند.

لینک به دیدگاه

ali hidden عزیز @};-  ...

واقعا از صحبت هات لذت بردم و واقعا بهت بابت طرز فکر و منطقت تبریک میگم.

حرف حساب و بی نقصی ازت شنیدیم.واقعا آفرین  @};-

لب کلام همون نیاز و کاربری از سخت افزاره که خودت بخوبی مطلب رو رسوندی. :clapping:

@};- @};- :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: @};- @};- @};-

1- :clapping:

2- :clapping: کارتونه کارتون هم نه ولی بودش یه زمانی/ اونم به علت فیزیکس - رنگ بندی ها ( کدینگ رنگ ) - آنالیز افکتهای نور ، انویدیا بود که AMD اینجوری دیده میشد/

3- :clapping:

4- :clapping:

چوب کاری می فرمائین.اگر من چیزی بلدم از امثال شما یادگرفتم و الان درس پس میدم.من اینو فهمیدم که فن بازی و طرفداری دو آتیشه بودن فقط به نفع شرکت سازنده هست.خیلی جالبه توی سایت techspot اگه اشتباه نکنم کارت R9 290 رو با اینکه کلی ایراد ازش گرفته بود(نسخه رفرنس)مثل دما و صدای زیاد و بازی همراهش نیست و... ارزش خریدش رو 93 و ارزش خرید کارت 780Ti رو 90 داده بود با اینکه تنها عیبی که ازش گرفته بود قیمت بالا بود.حتی اونا هم دست اخر نگاه به جیب و نیازشون می کنن.خدا میدونه من اصلا قصد طرفداری از amd یا تخریب انویدیا و برند دیگه ای رو ندارم.تجربه بهم نشون داده برند های که دنبال مشتری هستن همیشه بیشترین امکانات رو با کمترین هزینه وارد بازار می کنن در حالی که شرکت های اسم و رسم دار به خاطر اینکه جا پاشون سفت شده و دیگه حول محور مشتری مداری نیستن چون مطمئن هستن مشتری خودشون رو دارن حالا چه گرون چه ارزون.ماشین های مثل هیوندا و مزدا اپشن هاشون دست کمی از بنز و بی ام و نداره ولی اختلاف قیمت کجاست؟؟

الان برند lenevo اگر درست تایپ کرده باشم الان چقدر لپ تاپ های خوب  میزنه و با قیمت مناسب و مشتری های خودش رو هم پیدا کرده.هر قطعه یا سیستمی ضعف داره ولی باید منطقی راجع بهش حرف زد.

به قول یکی از دوستانم عاقلانه انتخاب کنید نه شاعرانه و احساسی.

موفق باشید

ویرایش شده توسط ali hidden
لینک به دیدگاه

ایول به چه چیزی توجه کردی.

:D

تابلو بود که

یه چیزی هم میگم چک کنی بد نیست

چند روزیه AMD.com تحریممون کرده و موقع باز کردن صفحش Access Denied میزنه برامون (حالا بازم طرفداریشو کنین هنوز اینتل بازه به آیپی های ایران)

لینک به دیدگاه

چوب کاری می فرمائین.اگر من چیزی بلدم از امثال شما یادگرفتم و الان درس پس میدم.من اینو فهمیدم که فن بازی و طرفداری دو آتیشه بودن فقط به نفع شرکت سازنده هست.خیلی جالبه توی سایت techspot اگه اشتباه نکنم کارت R9 290 رو با اینکه کلی ایراد ازش گرفته بود(نسخه رفرنس)مثل دما و صدای زیاد و بازی همراهش نیست و... ارزش خریدش رو 93 و ارزش خرید کارت 780Ti رو 90 داده بود با اینکه تنها عیبی که ازش گرفته بود قیمت بالا بود.حتی اونا هم دست اخر نگاه به جیب و نیازشون می کنن.خدا میدونه من اصلا قصد طرفداری از amd یا تخریب انویدیا و برند دیگه ای رو ندارم.تجربه بهم نشون داده برند های که دنبال مشتری هستن همیشه بیشترین امکانات رو با کمترین هزینه وارد بازار می کنن در حالی که شرکت های اسم و رسم دار به خاطر اینکه جا پاشون سفت شده و دیگه حول محور مشتری مداری نیستن چون مطمئن هستن مشتری خودشون رو دارن حالا چه گرون چه ارزون.ماشین های مثل هیوندا و مزدا اپشن هاشون دست کمی از بنز و بی ام و نداره ولی اختلاف قیمت کجاست؟؟

الان برند lenevo اگر درست تایپ کرده باشم الان چقدر لپ تاپ های خوب  میزنه و با قیمت مناسب و مشتری های خودش رو هم پیدا کرده.هر قطعه یا سیستمی ضعف داره ولی باید منطقی راجع بهش حرف زد.

به قول یکی از دوستانم عاقلانه انتخاب کنید نه شاعرانه و احساسی.

موفق باشید

با قسمت لپتاب Lenovo موافقم تو بحث قیمت واقعا عالی کار شده چند نمونه کار کردم از برندهای Dell , HP , Acer تو قیمت و کیفیت خیلی جلو بوده @};-

لینک به دیدگاه

ببنید وقتی کارتهای گرافیک AMD با پردازنده های Intel امتیاز بهتری توی بنچ مارکها میارن، یعنی یک ضعف اساسی ساختاری مطرحه. این ضعف اساسی از بین نمیره مگر اینکه خود شرکت AMD فکری به حالش بکنه، و این شرکت تنها راه حلی که توانسته براش پیدا کنه تعطیل کردند خط تولید پردازنده هاش بوده. (کاری به پردازنده های سرور ندارم). ولی به هر صورت، AMD نتوانست در بخش پردازنده ها به خوبی عمل کنه.

بحث APU ها بحث جالبیه، خوشبختانه AMD در این زمینه خیلی موفق هم ظاهر شده، اما قدرت APU بسیار وابسته به رم سیستمه. هرچی رم سیستم، حجیمتر و فرکانسش بالاتر باشه، نتایج گرافیکی APU هم بهتر میشه. یعنی شما با خرید یک APU و یک پک رم قدرتمند میتوانید تا حدودی از خرید کارت گرافیک مجزا بی نیاز بشید.

اما قیمت رم خوب - حداقل در ایران - خیلی گرونه. یک پک رمی که خوب به کار APU بیاد حدود یک میلیون تومنه، از اونطرف خود APU هم گرونه، مادربردهاش هم خیلی متنوع نیست و مادربرد های خوبش که خوب اوور بشن هم گرونه. بعد برای اوور هم شما باید یک کولر خوب هم تهیه کنی. همینطوریش هزینه ها میره 2 تومن رو رد میکنه- خوب چه کاریه - با یک تومن میتونی یک سیستم Core i3 اینتل با رم و مادربرد بخری و یک تومن باقی مانده را هم یک کارت گرافیک مجزا بخری، هم در نهایت از APU سیستمت برای بازی قویتر میشه و هم مصرف انرژی سیستم کمتره و هم بعدا میتونی سیستمت رو بهتر بفروشی و بهتر هم ارتقا بدی.

خلاصه با هزینه ای که قراره یک APU خوب تهیه بشه تا بازی ها رو در حد قابل قبول اجرا کنه، میشه یک سیستم اینتل بست با همون هزینه که در بازی ها خیلی قدرتمند تر باشه.

در مورد کارت گرافیک های AMD حرفی نیست که هنوز کارتهای گرافیکش موفق هستند، البته روی پلتفورم های اینتل موفقیتشون بیشتره.

چیزی که خوبه باید گفت خوبه، فارق از علاقه به برند.

داداش من برو یه تحقیق راجب منتل بکن. دقیقا برعکس همین حرف تو میشه. کارت های amd  با پردازنده های  amd مخصوصا سری fx  بعضی مواقع تا 257 درصد عملکرد بهتری در مقابل اینتل داشتن...

لینک به دیدگاه

همه برند ها از اینتل و amd و انویدیا و... خوب هستن ولی نیاز مهمه مه برند پرستی و فن بازی.دوستان خواهشا @};-  منطقی و با دلیل و مدرک نظر بدید

داداش گلم -

عزیز خودم من از جمله کسایی هستم که خیلی حساس و دقیق در مورد قطعات تحقیق میکنم

-- این حرفتون درست که کارایی بیشتر با هزینه کمتره کارتهای ATI

یه زمانی من طرفدار پرو پا قرص کارتهای ATI  بودم - ولی الان نظرم به کلی عوض شده چرا ؟

به عنوان مثال برای درک بهتره مطلب --

چرا گوشی های HTC  یا Apple نسبت به گوشی های دیگه مثل هو آوی یا سامسونگ گرونتره ؟ - یا جای دوری نریم چرا CPU های AMD نسبت به iNtel ارزانتره ؟

کیفیت مواد اولیه که در تولید ساخت جنس به کار میبرن (چه گوشی - مادربورد -  کارت گرافیک - CPU) این تفاوت قیمت رو به وجود میاره -

بیاییم اینگونه نگاه کنیم که گرونی کالایی  به خاطر مواد اولیه که در تولیدش به کار رفته قیمتش بالاست - البته بیراهه هم نگوییم در کشور ما بعضی موقع ها جنسی الکی قیمتش گرونه

شاید کارت های سری gtx 780  با سری R9 تفاوتی نداشته باشه (تا حدودی) ولی به خاطر قیمت بیشتر کارت های Nvida مصرف کننده ها میرن سراغ کارتهای ATi  -

و مصرف کننده در نگاه اول به قیمت و بعد به کیفیت نگاه میکنه - ( از نظر من  کارت های NVida  قابل ستایش تره - چون خازن یا بوردی که تو کارت به کار میبرن و اجناسی که برای تولید یک کارت تهیه میشه - کیفیت بیشتری برخورداره)

من خودم رو میگم ------ دارم برای جنسی پول میدم و دوست دارم بهترین کیفیت رو تهیه کنم - بنابرین برام مهم نیست که قیمت جنس خوب و مرغوب  نسبت به همه بالاتر باشه -

این دوستمون درست میگه شما کارت ATi  میخری با قیمت پایین تر وکارایی بیشتر - ولی من کارت Nvida میخرم با قیمت بالا کارایی کمتر ولی ( کیفیت ساخت بالا و طول عمر بیشتر )

طرف هیچ مارک سازنده خاصی نیستم - اما ببینم شرکت تولید کنند ای  جنسی به بهترین کیفیت محصولاتش رو عرضه کنه - من اونو به دوستام و نزدیکانم پیشنهاد میدم

در مورد cpu  ها هم همین طوره - پیشنهاد می کنم که یه تحقیقی در مورد چگونگی تولید  cpu داشته باشین - و می بینیین چرا  دو شرکت AMD و intel اینقد تفاوت قیمت توی کالاشون هست .

لینک به دیدگاه

همه برند ها از اینتل و amd و انویدیا و... خوب هستن ولی نیاز مهمه مه برند پرستی و فن بازی.دوستان خواهشا @};-  منطقی و با دلیل و مدرک نظر بدید

داداش گلم -

یه زمانی من طرفدار پرو پا قرص کارتهای ATI  بودم - ولی الان نظرم به کلی عوض شده چرا ؟

چرا گوشی های HTC  یا Apple نسبت به گوشی های دیگه مثل هو آوی یا سامسونگ گرونتره ؟ - یا جای دوری نریم چرا CPU های AMD نسبت به iNtel ارزانتره ؟

کیفیت مواد اولیه که در تولید ساخت جنس به کار میبرن (چه گوشی - مادربورد -  کارت گرافیک - CPU) این تفاوت قیمت رو به وجود میاره -

بیاییم اینگونه نگاه کنیم که گرونی کالایی  به خاطر مواد اولیه که در تولیدش به کار رفته قیمتش بالاست - البته بیراهه هم نگوییم در کشور ما بعضی موقع ها جنسی الکی قیمتش گرونه

شاید کارت های سری gtx 780  با سری R9 تفاوتی نداشته باشه (تا حدودی) ولی به خاطر قیمت بیشتر کارت های Nvida مصرف کننده ها میرن سراغ کارتهای ATi  -

و مصرف کننده در نگاه اول به قیمت و بعد به کیفیت نگاه میکنه - ( از نظر من  کارت های NVida  قابل ستایش تره - چون خازن یا بوردی که تو کارت به کار میبرن و اجناسی که برای تولید یک کارت تهیه میشه - کیفیت بیشتری برخورداره)

من خودم رو میگم ------ دارم برای جنسی پول میدم و دوست دارم بهترین کیفیت رو تهیه کنم - بنابرین برام مهم نیست که قیمت جنس خوب و مرغوب  نسبت به همه بالاتر باشه -

این دوستمون درست میگه شما کارت ATi  میخری با قیمت پایین تر وکارایی بیشتر - ولی من کارت Nvida میخرم با قیمت بالا کارایی کمتر ولی ( کیفیت ساخت بالا و طول عمر بیشتر )

طرف هیچ مارک سازنده خاصی نیستم - اما ببینم شرکت تولید کنند ای  جنسی به بهترین کیفیت محصولاتش رو عرضه کنه - من اونو به دوستام و نزدیکانم پیشنهاد میدم

در مورد cpu  ها هم همین طوره - پیشنهاد می کنم که یه تحقیقی در مورد چگونگی تولید  cpu داشته باشین - و می بینیین چرا  دو شرکت AMD و intel اینقد تفاوت قیمت توی کالاشون هست .

سلام

اين جمله را قبول ندارم :

و مصرف کننده در نگاه اول به قیمت و بعد به کیفیت نگاه میکنه - ( از نظر من کارت های NVida قابل ستایش تره - چون خازن یا بوردی که تو کارت به کار میبرن و اجناسی که برای تولید یک کارت تهیه میشه - کیفیت بیشتری برخورداره)

اين جمله را اگر براي نمونه هاي رفرنس مي گفتيد ، تازه شايد ميشد قبول کرد اما شما کلي گفتيد ، يعني منظور شما اين هست که مثلا برندهايي مثل ASUS يا MSI براي کارت هاي nVidia از خازن و بردهاي مرغوب استفاده مي کنند و براي کارت هاي AMD از قطعات نامرغوب استفاده مي کنند که اين اصلا منطقي نيست ، گذشته از اين حرف ها هر دو شرکت AMD و nVidia ترانزيستورهاي استفاده شده در پردازنده هاي گرافيکيشون را از يک شرکت تهيه مي کنند .........

حالا اگر مي گفتيد که در خود تراشه از ترانزيستور نامرغوب استفاده شده باز ميشد يک جورايي قبول کرد که تازه اگر همچين موردي بود اين همه سايت معتبر هست که مطمئن باشيد اگر اينچنين بود در اين مورد مطلب نوشته مي شد / يا حق

لینک به دیدگاه

داداش گلم -

%100 من هم با نظر Service Manual بزرگوار موافقم

عزیز تنها کشور ماست که 90 درصد به قیمت نگاه می کنن و فقط 10 درصد به کیفیت.اتفاقا شرکت های مثل انویدیا با amd و اینتل با amd با کیفیتشون مشتری جذب می کنن بعد قیمت چون اونا رقابتی هستن نه مثه کشور ما انحصاری.شما تو دنیای سخت افزار راحت می تونی با تحقیق و بودجه ای که داری یه برند رو انتخاب کنی چون رقابتی هست نه انحصاری.شرکتی مثل انویدیا،سونی،اپل،بنز و بی ام و و...مشتری هاشون رو پیدا کردن و دیگه نیازی به دادن امتیاز به خریدار ندارن.ولی شرکت های مثل amd،LG،SAMSUNG یا از همه مهمتر ازراک و MSI تا چند وقته پیش کسی نرخشون رو نمی پرسید ولی الان ببینید دارن چیکار میکنن تا جایی که شرکت اپل دنبال سرشاخ شدن با سامسونگ هست که هرطور که میتونه جلوی فروشش رو توی آمریکا بگیره.برند ازراک به جایی میرسه که رکورد اورکلاک رو میزنه پس اگه این برند ها کیفیت نداشتن الان اینجا نبودن.MSI الان توی گرافیک هاش به جای رسیده که تحسین گیمر های بین المللی رو به همراه داره.اگر اینا کیفیت نداشتن مثل خیلی از برند های مثل GLX خودمون حتی توی کشور خودمون هم مشتری نداره چه برسه به سطح جهانی چون کیفیت نداره.ماشین های کره ای الان به جایی رسیدن که خیلی راحت دارن با برند های جهانی رقابت می کنن و بازار رو قبضه کردن.اگر کیفیت نداشتن مطمئن باش تا اینجا نمیرسیدن.ما همیشه فک میکنیم هر گرونی حکمتش کیفیت بالاست.از همه مهمتر این رقابت بین برند های که میخوان خودی نشون بدن به نفع مصرف کننده هست چون امکانات زیاد با قیمت مناسب نصیبش میشه.شما ببین خوش بین ترین و فن باز ترین طرفدار انویدیا از قیمت کارت های بلک تایتان و تایتان Z شوکه شدن.واقعا این دو کارت ارزش این همه هزینه کردن رو داره.بازم میگم من طرفدار جیب خودم هستم و هر شرکتی و هر برندی امکانات و خدمات و نفع بیشتری بهم برسونه میرم از اون تهیه می کنم.

برای مثال من خودم قصد خرید یه کارت از اونویدیا رو داشتم با کلی پرسش و تحقیق به کارت سافایر TRIX رسیدم.چون دیدم اماکاناتی مثل منتل و کارت صدا و قابلیت سه بعدی و خنک کنندگی خیلی خوب و ظاهر مناسب و رابط 512 و DirectX 11.2 و فناوری ZeroCore و...داره و اختلاف فریم دهی با مدل انویدیا که میخواستم تهیه کنم بسیار نا چیز بود.مطمئنا اگر این همه امکانات و قیمت مناسب رو انویدیا می داد من میرفتم طرف انویدیا.از طرفی امکاناتی که ال جی و سامسونگ و و لنوو میدن شرکت های مثل اپل و سونی حاضرا توی این قیمیت به مصرف کننده بدن؟اگر این امکانات رو برند های معروف بدن مطمئن باش قیمتش به کره ماه میرسه.

همیشه عزیز طرفدار جیب و منفعت خودت باش نه برند و شرکت خاصی.

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...