رفتن به مطلب

مشخصات سه مدل از پردازنده های آینده اینتل سری Haswell-E

Recommended Posts

درود دوستان

شرکت اینتل تصمیم دارد نسل جدید پردازنده های موسوم به Haswell-E را برای دوستداران پلتفرم Enthusiast (X99) در اواخر سال 2014 به بازار بفرستد.مشخصات سه مدل از این سری پردازنده ها با نامهای Corei7-5960X و Corei7-5930K و Corei7-5820K را در اختیار ما قرار میدهد.

09875793612778378393.jpg

پردازنده Intel Corei7-5960X Extreme

از این سری پردازنده ها، نوع X یا Extreme فقط یک مدل و از نوع K یا Unlock، دو مدل به بازار عرضه خواهد شد. سردسته این گروه، مدل Corei7-5960X می باشد که دارای 8 هسته و 16 کانال پردازشی و قابلیت Hyper Threading (تقسیم پردازش بین 8 هسته اصلی) خواهد بود. این تراشه با سرعت پایه 3.0GHz کار میکند و دارای 20MB حافظه cache میباشد و قادر به پشتیبانی از رم DDR4 نیز خواهد بود. توانایی پشتیبانی از 3 کارت گرافیک بطور همزمان، (دو کارت اول و دوم با سرعت x16 و کارت سوم با سرعت x8) ویژگی دیگر این پردازنده است. سرعت ارتباط این CPU با پورت PCI-Express حداکثر به 8Gb/s خواهد رسید. حد حرارتی (TDP) این پردازنده نیز 140W است.

23280119121051440566.jpg

دو مدل بعدی یعنی Corei7-5930K و Corei7-5820K دو پردازنده دیگر سری Haswell-E هستند که قابلیت overclock دارند چون تنظیمات multiplier آنها آزاد است و کاربر میتواند آنها را بدلخواه تنظیم کند. هر دو تراشه، شش هسته ای بوده و قابلیت Hyper Threading نیز دارند. سرعت پردازشی آنها به ترتیب 3.5GHz و 3.3GHz میباشد. این دو نیز از حافظه های رم DDR4 با حداکثر سرعت 2133MHz پشتیبانی میکنند.

74177727867039080916.jpg

مدل Corei7-5930K مانند قبلی از دو کارت گرافیک با سرعت x16 و یک کارت با سرعت x8 پشتیبانی میکند اما مدل Corei7-5820K از کارت اول با سرعت x16 و کارت دوم با سرعت x8 و کارت سوم با سرعت x4 پشتیبانی میکند. به نظر میرسد مدل دوم یعنی Corei7-5930K، نقطه تعادل این سه مدل باشد مگر اینکه اینتل در روزهای آخر تصمیم متفاوتی بگیرد و یا مدل بهتری را به سری Haswell-E اضافه کند.

49673633141321505130.jpg

منبع: Guru3D

ویرایش شده توسط مهران شمس کی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

مهران جان @};- :clapping:

5960 تستی بده بیرون بینیم چیه /

این 2133 هم میشه شبیه 1066 اکستریم های قدیم !!!!  کاش بازتر عمل میکرد اینتل

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

سلام

مهران جان @};- :clapping:

5960 تستی بده بیرون بینیم چیه /

این 2133 هم میشه شبیه 1066 اکستریم های قدیم !!!!  کاش بازتر عمل میکرد اینتل

سلام عطا جان خوبی عزیز؟

شرمنده هر چقدر سرچ کردم چیزی پیدا نکردم:دی  فک کنم هنوز چیزی از تست هاش منتشر نشده

لینک به دیدگاه

مهران جان،

این مطلب رو خودتون ترجمه کردین؟

ترجمه زیاد بلد نیستم چند تا سایت ایرانی دیدم بعد همشو سر هم کردم یچیزی در اومد :دی

لینک به دیدگاه

اوفففففففففف 20 مگ کش :clapping:  :clapping:

فک کنم بباس پولامو جم کنم  :-?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...