رفتن به مطلب

خاموش شدن ناگهاني همراه با جرقه از power

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

يه كيس هست با پاور viera و مين msi g41m-p26 كه انگار موقع كار همراه با جرقه از داخل پاور خاموش ميشه

خوب بصورت غريزي اولين كار تست پاورش بود كه ديدم به رحمت خدا رفته (ان لله و انا اليه راجعون)

يه پاور ويرا(نو) ديگه رو اول رو سيستم ديگه تست كردم بعد وصلش كردم به اين مين ديدم روشن نميشه مين و لخت كردم و از تو كيس اوردم بيرون (احتمال دادم يه چيزي اتصالي داره) اما بازم روشن نشد يكم باهاش ور رفتم ديدم زماني كه كابل ٢٤ پينه مين وصله و ٤ پين مين جداست روشن ميشه اما زماني كه ٤ پينه رو وصل ميكنم ديگه روشن نميشه

كسي نظري داره بده تا مشكلم رفع شه

لینک به دیدگاه

يعني مينم به پاور پيوست يا نه قابله تعميره

ویرایش شده توسط Debian
لینک به دیدگاه

درود

عزیز cpu رو یبار از روی سوکت بردارید دوباره نصب کنید.

احتمالش کمه درست شه ولی یه بار سیستم یکی از مشتری هام اینجوری بود دیگه هیچی به ذهنم نمیرسید فکر کردم مین دود شده ولی در کمال ناباوری با این کار درست شد وتا حالا که خدا رو شکر به مشکل نخورده

ویرایش شده توسط amir.na
لینک به دیدگاه

اشتباه بزرگ شما استفاده از پاورهای بیکیفیت مثل همین Viera هست

با یه پاور استاندارد تست بزنید تا بهتر بشه نتیجه گرفت

شاید برد هنوز سالم باشه و جریان پاورتون جوابگو نیست

لینک به دیدگاه

دوستمون کاملا درست میگن

اگه  از یه پاور گرین استفاده میکردین سالها سیستمتون سالم میبود

اکثر ایرادات سیستم خصوصا هارد از پاور هست

لینک به دیدگاه

اولن حق با شماست واقعا استفاده از اين پاور ها اشتباه

دومن سيستم ماله من نيست

سومن خريدارم به اين فكر نميكنه كه هيچ ارزوني بي حكمت نيست هيچ گرونيم بي علت نيست

چهارمن اگه وسعه خريدار برسه خوب viera نميخره و پاورهاي امثال viera توي كشور به اين دليل وجود داره كه وسعه خريدار نميرسه

لینک به دیدگاه

اقا فعلا به نظر ميرسه همون اي سي تغذيه cpu سوخته اگه حل شد كه ميگم چطور اگه حل نشد بازم ميگم كه واسه روحش صلوات بفرستين

لینک به دیدگاه

هرچه فکر میکنم کار سیستمت تمامه.من خودم یه بار ای بلا به سرم امد هاردام سوخت

لینک به دیدگاه

سلام

ترانزيستورهاي MOSFET قسمت VRM يا همون Voltage Regulator Module روي مادربردتون سوختند ، در اکثر مواقع فقط تزانزيستورها خراب خواهند شد و قطعات ديگه صدمه نمي بينند ، ميتونيد مادربرد رو پيش تعميرکار ببريد تا براتون تعمير کنند .

اون قطعاتيکه که شکل هم هستند ، دقيقا 14 عدد ترانزيستورهاي MOSFET بخش VRM هستند ، معمولا نزيديک سوکت پردازنده قرار دارند و وظيفشون تامين ولتاژ پردازنده هست .، معمولا يکي يا چند عدد از اين ترانزيستورها ميسوزه و کلا اتصال به بدنه ميشه و باعث ميشه ولتاژ پردازنده کلا قطع بشه .... دليل سوختنشون هم نوسانات پاور بوده 

post-9550-0-37629200-1401381270_thumb.jpg

براي مادربرد شما اون قطعاتيکه دورشونو با زرد مشخص کردم بايد خراب شده باشند :

post-9550-0-54072300-1401381641_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سومن خريدارم به اين فكر نميكنه كه هيچ ارزوني بي حكمت نيست هيچ گرونيم بي علت نيست

چهارمن اگه وسعه خريدار برسه خوب viera نميخره و پاورهاي امثال viera توي كشور به اين دليل وجود داره كه وسعه خريدار نميرسه

این هنر شماست که چگونه خریدار رو توجیح کنید!

اگر خریدار خوب توجیح بشه و از مشکلات واحتملات زررهای غیر قابل بازگشت مطلع بشه قطعا پاور خوب رو قبول میکنه!

من همیشه سر پاور مشتری رو خوب توجیح میکنم!حتی سیستم هم برا تعمیر بیارن و مشکل پاور نداشته باشه ولی پاور نامرغوب باشه توجحش میکنم پاور استاندارد بگیره!

همیشه تو پاور مشتری رو توجیح کن هم دردسرش برا خودت کمتره هم باعث میش اون بندخدا دچار مشکل نشه و زرر های جبران ناپذیر نکنه!(و ثوابم هم میبری)

چرا جبران ناپذیر چون پاور های نامرغوب بیشترین صدمه رو به هارد میزنن و باعث میشه اطلاعات (که برا بعضیها خیلی با ارزشه) از دست بدن.

لینک به دیدگاه

Service manual

مثبت نميده ميزنه مجوز ندارين

خيلي ممنون از راهنماييتون

ویرایش شده توسط Debian
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...