رفتن به مطلب

DETECTING DRAM SIZE????????

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود

چند روز پیش سیستمم رو کلان باز کردم وتمیز کاری کردم ....وقتی اسنبل دوباره کردم پاور و که میزنم میخواد که بوت شه 3 تا 4 بار میخواد که بوت شه این پیغامو مینویسه DETECTING DRAM SIZE بعد ریاستارت میشه

بعد از دفه ی 4  بوت میشه

اگر لطف کنید راهنمایی بفرمایید

لینک به دیدگاه

با درود

چند روز پیش سیستمم رو کلان باز کردم وتمیز کاری کردم ....وقتی اسنبل دوباره کردم پاور و که میزنم میخواد که بوت شه 3 تا 4 بار میخواد که بوت شه این پیغامو مینویسه DETECTING DRAM SIZE بعد ریاستارت میشه

بعد از دفه ی 4  بوت میشه

اگر لطف کنید راهنمایی بفرمایید

کاپیتان،

چند تا رم داری؟ رمهای رو هم درآوردی؟

لینک به دیدگاه

کاپیتان،

چند تا رم داری؟ رمهای رو هم درآوردی؟

سلام ارمین جان خیلی مخلصم...

3 تا رم دارم 6 تا اسلات جا هاشونو عوض کنم؟

لینک به دیدگاه

مرسی ارمین جان رمارو جابه جا کردم درست شد

خدا رو شکر آره درست حدس زدی و حل شد.

این رمها خیلی خیلی حساسا" بخصوص وقتی مدت زیادی روی سیستم باقی مونده باشن. در کل موقع تمییز کردن سیستم اصلا" رمها رو در نیاریم خیلی بهتره.

لینک به دیدگاه

خدا رو شکر آره درست حدس زدی و حل شد.

این رمها خیلی خیلی حساسا" بخصوص وقتی مدت زیادی روی سیستم باقی مونده باشن. در کل موقع تمییز کردن سیستم اصلا" رمها رو در نیاریم خیلی بهتره.

ارمین جان حالا چرا این جوری میشه مگه اسلات با اسلات فرق داره....تازه با کنتاکت شور خشک perfect اسلات ها رو تمیز کردم البته بعد از بلوور کاری

لینک به دیدگاه

ارمین جان حالا چرا این جوری میشه مگه اسلات با اسلات فرق داره....تازه با کنتاکت شور خشک perfect اسلات ها رو تمیز کردم البته بعد از بلوور کاری

والا نمیدونم. من کیسم همیشه تمییزه، سیستم خیلی قدیمی هم ندارم. اما دو روز پیش یکی از رمهام رو درآوردم، و بعد که خواستم سر جاش بگذارم دیگه سیستم بالا نیومدم و چند بار ناچار شدم رمها رو دربیارم و مجدد بگذارم تا سیستم پذیرفت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...