رفتن به مطلب

شکسته شدن فن گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

امروز داشتم تو اینترنت میچرخیدم و دیدم از کیس یه صدای عجیبی میاد گفتم شاید یکی از سیم ها گیر کرده به یکی از فن ها،تا یک ساعت بعد که رفتم تو بازی و بعد از 20 دقیقه دیدم بازی با فریم پایین اجرا میشه . سیستم رو خاموش کردم ، کیس رو باز کردم دیدم صدا از فن گرافیک هست که گرافیک 5550 radeon هست.گرافیک رو در آوردم گفتم شاید چیزی گیر کرده بهش فوتش کردم دو باره گذاشتم ولی فن دیگه کار نکرد. از قبل هم این فن مشکل داشت . به هر حال فن رو کامل از اون آلمینیوم که فکر کنم اسمش هیت سینگ هست جدا کردم(هست سینگش هنوز سر جاش هست) وصل کردم    ولی دما گرافیک که معمولا نهایت تو بازی بین 45 تا 60 بود حالا رو از 50 شروع میشه تا 85.

دوستان میشه بگید حالا من باید چی کار کنم؟

دمای این کار نهایت تا چه اندازه میتونه بالا بره؟

توی برنامه GPU-Z یه قسمت داره به اسم render test گذاشتم 20 دیقه دماش تا 80 درجه رفت 

حالا اگه من برم بازی کنم مشکلی پیش میاد که گرافیک بخاطر دمای بالا بسوزه؟

2.jpg

لینک به دیدگاه

دوست عزیز چیپ های گرافیکی، ( البته نتنها چیپهای گرافیکی بلکه هر چیپی ) یه Max Temp دارنذ، یه آستانه که با گذشتن از اون دچار آسیب های جدی میشوند و حداقل بصورت قابل ملاحظه ای از عمر اونها کاسته میشه، شما سعی کن تا مشکل فن گرافیکت رو رفع نکردی حداقل باهاش گیم نزن.

لینک به دیدگاه

بنظر منم فعلا باهاش کار سنگین نکن.

فن رو جدا کن که معمولا با پیچ بسته شده به هتسینک.بعد برو بازار یه فن با همون اندازه تهیه کن.اگرم نخواستی میتونی ابتکاری یه فن بزرگتر رو به هتسینک وصل کنی.

لینک به دیدگاه

با سلام

همونطور که دوستان گفتند میتونید از یک فن معمولی 8 سانت کیس یا هارد دیسک پروتکتور استفاده کنید و با چسب حرارتی یا کش یا چسب 1-2-3 بچسبونید البته اگر تهران باشید با کمی جستجو می تونید مشابه فن کارتون رو از بازار رضا ویا طبقه زیر همکف ایران تهیه کنید

ویرایش شده توسط OverExtreme
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پشت فن یه برچسب داره !

برچسب رو بکنید و یک قطره روغن ترمز بریزید تو اون سوراخ و چند دور با دست به آرامی بچرخونید تا راه بیفته و بعد فن رو وصل کنید و ببینید کار افتاده یا نه و اگر نیافتاد از روش دوستان استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

در کیس رو بستم درماش در حالت بیکاری از 55 به 47 تغیر کرد. فنش 100% خراب بود. وقتی میخواستم جداش کنم نتونستم پیچ هایی که فن باهاش به هیت سینگ بسته شده بود رو باز کنم پس فن رو دستی کندم!

رفتم تو وسایل هام دیدم یه آلمیچر دارم اندازه (شعاع) همون فن اصلی خود گرافیک، فقط ارتفاعش یه کمی بیشتر. اون پره فن اصلی که مارک خود XFX هم روش هست رو گذاشتم روش دیدم اندازش هست با به آداپتور وصل کردم دیدم با هم کار میکنن. آدابتور من به ترتیب ولتاژ های  3 - 4.5 - 6 - 7.5 - 9 - 12 ولت رو انتقال میده. روی 4.5 که میگذاشتم مثل 100% فن اصلی کار میکرد ولی از 6 به بالا خود آلمیچر داغ میکرد و کیمی هم لرزش ایجاد میشود. روی آداپتور میشه جای فاز و نول رو عوض کرد. ولی اگه بخوام با این آدابتور وصلش کنم درد سر میشه. خود گرافیک یه سیم داشت که برق رو به فن اصلی میداد. به نظر شما اون تا چند ولت رو انتقال میده؟؟

میتونم با یه چسب 1-2-3 یا چسب دوقلو آلمیچر رو به هیت سینگ بچسبونم که دقیقا شعاعش اندازه قبلی هست یعنی اون پلاستیکی که فن اصلی روش بود که پیچ شده بود هنوز هست و این آلمیچر جدید رو همون جا میگذارم فقط چسب میخواد، ولی چون یک ذره ارتفاعش بیشتر با خود هیت سینگ هم سطح نیست. اندازه 1 سانت از هیت سینگ میزنه بالا. در این صورت میتونه گردش هواش رو داشته باشه؟؟ و این که باید هوا رو  روبه بیرون بده یا تو؟؟

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشابه فن گرافیکتون در بازار موجوده. فقط اندازش رو با کولیس بگیرید ک موقع خرید اشتباهی صورت نگیره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشابه فن گرافیکتون در بازار موجوده. فقط اندازش رو با کولیس بگیرید ک موقع خرید اشتباهی صورت نگیره

فردا امتحان دارم همینطور تا 25 خرداد.فاصله من هم تا ولیعصر زیاده

لینک به دیدگاه

فن رو ب ی منبع 12 ولت وصل کنید.ممکن هست سوکت روی گرافیک رو اشتباه زده باشید! . سیم قرمز+  سیم مشکی -

ویرایش شده توسط ALCATRAZ
لینک به دیدگاه

این هم عکس از اون چیزی که توی پست 6 توضیح دادم

91072235660016487375.jpg

10350130263463271799.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

میتونی اینو بخری،اگه تبریزی میتونم برات تعویضش کنم به صورت رایگان

لینک به دیدگاه

آلمیچر رو وصل کردم با چسب 1-2-3 چسبوندمش و برق رو هم از خود گرافیک گرفتم ولی دور این آلمیچر خیلی  بالا هست. صدای خیلی زیادی داره! اما دما رو حالت بیکاری از 47 به 35 تغیر کرده. وقتی هم که رندر میکنم بیشتر از 52 نمیشه ولی قبلا تا 80 میرفت. خواستم از توی خود برنامه AMD Catalys control center دور فن رو کم کنم از 30% آوردم رو 20% اما تغیر نکرد. رو 100% هم بردم ولی باز هم تغیر نکرد انگار اصلا کار نمیکنه!هست  برنامه ای  که بشه باهاش سرعت فن رو از توی ویندوز کنترل کرد؟؟ 

چون همیشه PC روشنه  و زمان بیکاری دانلود میکنه صدا مهم هست برام، تخت خواب هم 1 متر با کیس فاصله داره شب فکر نکنم بشه خوابید با وجود این صدا. اگه بشه یجوری شب ها  کلا فن رو قطع کرد خوب میشه.

این هم 4 تا عکس برای راهنمایی.

74443026431852543501.png

25341183343761857336.png

83262546942015546541.png

16298714554384649801.png

لینک به دیدگاه

دوستان فقط یه برنامه معرفی کنید که بشه فن رو کنترل کرد ممنون میشم 

ATI 5550 XFX

لینک به دیدگاه

ارمیچری ک چسبوندین ب گراف با مینیوم ولتاژ فن قبلی 100 درصد rpm رو داره

ویرایش شده توسط ALCATRAZ
لینک به دیدگاه

ارمیچری ک چسبوندین ب گراف با مینیوم ولتاژ فن قبلی 100 درصد rpm رو داره

یعنی نمیشه به 0% رسوند و خاموشش کرد؟

البته این خیلی از قبلی دما  رو پایین تر نگه میداره  ولی صداش  :(

لینک به دیدگاه

دوست عزیز پیشنهاد میکنم . یا فن stuck رو تهیه کنید یا یک فن بزرگتر رو با گیره روی هیت-سینک محکم کنید. توجه کنید این چیزی ک شما چسبوندی ب گرافیک اساس کارش ب حرکت در اوردن تسمه هست ن پروانه فن

لینک به دیدگاه

ساعت 4 میخوام برم بازار مرکز کمپیوتر ایران.گرافیک رو با خودم میبرم دقیقا باید کجا برای تعمیر برم؟ قیمت حدودی چقدر میشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

ورودی سمت چپ بازار رضا به سمت چهارراه انتهای پاساژ دست راست یه مغازه هست که بیشتر لوازم یدکی میفروشه ویترینش رو ببینی متوجه میشی

انواع و اقسام فن های گرافیک رو قبلا تو ویترینش دیده بودم شانس بیاری گیرت میاد

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

رفتم ولی مثل خودش رو پیدا نکردم ولی یه پنکه کوچولی خیرید امدم پایه هاش رو باز کردم گذلشتم زیر گرافیک برقش هم usb بود از پشت زدم به مادر بورد. روشن کردم. رو حالت بیکاری  روی 38 درجه هست و  رو فول لود

روی 53 درجه  بیشتر از 55 توی 20 دیقه که امتحان کردم  نشد.

حالا یه سوال 55 درجه برای یه گرافیک زیاد هست؟؟؟

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

رفتم ولی مثل خودش رو پیدا نکردم ولی یه پنکه کوچولی خیرید امدم پایه هاش رو باز کردم گذلشتم زیر گرافیک برقش هم usb بود از پشت زدم به مادر بورد. روشن کردم. رو حالت بیکاری  روی 38 درجه هست و  رو فول لود

روی 53 درجه  بیشتر از 55 توی 20 دیقه که امتحان کردم  نشد.

حالا یه سوال 55 درجه برای یه گرافیک زیاد هست؟؟؟

اگه تو فول لود حداقل دما 55 باشه زیاده اما اگرحداقل یا میانگین 55 باشه مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

5550 radeon باهاش چه بازی میکنی ؟

نظر من اینه که به ظاهر توجه نکن و فن رو کامل بر دار رو هیت سینگ هم یه فن 8 سانتی بزار جاش. مخصوصا اگر بتونی فن هایی که روی هیت سینک سی پی یو amd بود قبلا پیدا کن بزار روش سوکتش هم وصل کن به مادربورد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...