رفتن به مطلب

نصب انتی ویروسی دیگر در کنار دیفندر ویندوز 8.1

farokhe_bihamta
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یک سوال برام پیش اومده من بعد نصب ویندوز 8.1 که روش به صورت پیش فرض دیفندر هم نصبه خواستم ببینم میتوانم یک انتی ویروس دیگری رو روی همین ویندوز و در کنار دیفندر نصب و راه اندازی کنم ایا کاهش سرعت در ویندوز بوجود نخواهد امد؟ و اینکه همیشه میگفتن نصب دو تا انتی ویروس در کنار هم منطقی نیست و مشکلات زیادی به بار میاره!!!

اگه چنینه چطور دیفندر را از مدار خارج کنم و انتی ویروس خودم کومودو را روش نصب کنم؟

ویرایش شده توسط farokhe_bihamta
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان یک سوال برام پیش اومده من بعد نصب ویندوز 8.1 که روش به صورت پیش فرض دیفندر هم نصبه خواستم ببینم میتوانم یک انتی ویروس دیگری رو روی همین ویندوز و در کنار دیفندر نصب و راه اندازی کنم ایا کاهش سرعت در ویندوز بوجود نخواهد امد؟ و اینکه همیشه میگفتن نصب دو تا انتی ویروس در کنار هم منطقی نیست و مشکلات زیادی به بار میاره!!!

اگه چنینه چطور دیفندر را از مدار خارج کنم و انتی ویروس خودم کومودو را روش نصب کنم؟

درود دوست عزیز

معمولا ویندوز بعد از نصب یک آنتی ویروس بطور خودکار سرویس دیفندر رو غیر فعال میکنه

میتونید از داخل سرویس ها

Control panel=>Administrative Tools=>Services

وضعیت سرویس Windows Defender رو ببینید و در صورت عدم غیر فعال شدن بصورت خودکار بصورت دستی غیر فعالش کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...