رفتن به مطلب

فایل Save بازی من کجاست؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بازی های گوناگون روشهای متفاوتی برای Save کردن دارند اگر بخواهید از Save بازی خودیک نسخه پشتیبان تهیه کنید باید با روش ذخیره سازی بازی خود آشنا باشید معمولا هنگامی که قصد دارید سیستم عامل تعویض کنید یا بازی رابه طور موقت از رایانه پاک کنید به Save بازی خود احتیاج پیدا می کنید معمولا Save بازی در مسیر C:\Users\UserName\Documents\My Documents ذخیره می شود بر فرض اینکه محل پیش فرض Documents را تغییر نداده باشید اینجاست که نرم افزار GameSave Manager به کار می آید این نرم افزار قادر است بیشتر بازی های نصب شده برروی سیستم را شناسایی کرده و Game Save مربوط به بازی را استخراج نماید.

لینک دانلود برنامه GameSave Manager

http://dl2.soft98.ir/soft/GameSave.Manager.3.1.442.0.exe

لینک به دیدگاه

درود 

به شخصه برام ذخیره سیو بازی ها معزلی هس و به تازگی بازی ها محل سیوشون این آدرسی که میگین نیس بلکه میرن تو appdata یا جاهای مخفی شده که پیدا نمیشن یا بعضا تو فایلای خود محلی که بازی نصب شده من خودم دقت کردم رو این موضوع  حدود دو سه سالی هس که سیو بازی ها پیدا کردنشون سخت شده! البته بازی هایی هم هستن که سیوشون به راحتی پیدا میشه اما وقتی ویندوز عوض میشه دیگه کار نمی کنن 

این نرم افزار هم شاید کمکی کنه نمی دون من که تا حالا همچین نرم افزاری نشنیده بودم

داداش پسوردش چیه؟

ویرایش شده توسط Jang Yi Jin
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام ممنون از زحمتتون

برنامه خوبی بود

چون جدیدا ویندوز زدم و سیو تمام بازی ها رو سر جاشون نرخیتم فعلا نمیتونم بگم برنامه صدرصد کار میکنه 

ولی به نظر درست میاد چون 5 تا از بازی ها که دارای سیو هستن رو شناسایی کرد و اماده بک اپ شد

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا عالیه بعد از هر بار اجرای بازی و ساخته شدن محل سیو بازی رو سیستم بعد از rescan تو برنامه بازی جدید به لیست اضافه میشه کافیه اول تمام بازی ها اجرا بشه بعد سیوشون ریخته بشه 

بعد حتما قبل از عوض کردن ویندوز چون تا اخرین لحظه بازی سیو شده بک اپ تهیه بشه برای بعد از تعویض ویندوز

مطمئنم که 100% کار میکنه 

این مسئله کپی کردن سیو بازی ها از عوض کردن خود ویندوز سخت تره و پر زحمت تر.

الان با این برنامه فقط بک اپ بدست امده رو ریستور میکنی و تمام .

همه سیوها به جای صحیحش میشینه

از طریق این برنامه حتی متوجه میشی محل سیو بازی کجاست چون زیر نام هر بازی مسیر سیو بازی رو ذکر میکنه

این تاپیک لایق مثبتهای زیادی هست :D

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

مرسی دوست عزیز اگه بازم از این نرم افزارای کاربردی ‍‍‍‍پیدا کنم بازم بهتون معرفی می کنم

ویرایش شده توسط alireza_6345
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بعد از گرفتن بک آپ از سیو بازی ها یکی از سیو بازی ها رو پاک کردم و بعد بک آپ گرفته شده رو ریستور کردم و سیو بازی به محل اصلیش بازگشت

دوستان اطمینان خاطر کامل از استفاده برنامه داشته باشن

لینک به دیدگاه

من امتحان کردم نه watch dogs و نه wolfenstein رو تونست پیدا کنه  :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای من که درسته

post-12892-0-95197200-1401646368_thumb.png

لینک به دیدگاه

http://www.xum.ir/images/2014/06/01/UntitledPyQK.png

اینم مال من 

هر چقدر زدم دوباره بگرده پیداشون نکرد 

ویرایش شده توسط Jang Yi Jin
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برو به این مسیر ببین سیو واچ داگز رو داری

C:\Users\MEHDI\Documents\My Games\Watch_Dogs

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا خیلی گلی @};-

من با بازی Trials Fusion مشکل داشتم و مشکلم هم این بود که بعد از نصب کارت گرافیک این بازی دیگه اجرا نشد.

تا اینکه با این برنامه شانسی زدم سیو بازی رو پاک کرد و بعد به راحتی اجرا شد :-?

اینجور به نظر میاد که انگار سیو قبلی با سیستم قبل هماهنگ بود و با پاک کردن سیو یه سیو جدید هماهنگ با این سیستم ساخته شد.

لینک به دیدگاه

برو به این مسیر ببین سیو واچ داگز رو داری

C:\Users\MEHDI\Documents\My Games\Watch_Dogs

آره دادا هس!

تازه سیو ولفنشتاین هم هس خودم پیداش کردم ولی این مغز متفکر نمی تونه پیداشون کنه  =))

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...