رفتن به مطلب

نصب کولینگ روی R9 290X

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان...

مدتی هست که یه R9 290X دارم بخاطر گرمای بالا کارت میخواستم یه کولر روی کارت نصب کنم از دوستان کسی هست راهنمایی کنه..

Gelid Solutions Icy Vision VGA Cooler GC-VGA02-01

لینک کولر...

تو تست ها دمایه GPU در حالت Idle 35-41C و درحالت Full Load 61...65 هست...

مراحل نصب و تست ها در سایت overclock.net ...

لینک به دیدگاه

چند روز پیش یک تاپیک قرار دادن با واتر کولینگ نیتجه خوبی گرفتن

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=29559

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهترین وسیله برای خنک سازی همچین کارتی همون واتر هست.

اون کولر رو هم باید سفارش بدید بیارن براتون که سنگین در میاد.

اگر بتونید یه انتک 620 دست دوم پیدا کنید  کارتون راه میافته؛ زیاد هم نمیخواد هزینه کنید.

فقط باید مواظب مدار تغذیه و داغ شدن اون هم باشید.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

سلام بنظر شما بین این دو کولر برای R9 290X کدوم بهتر هست..

http://www.arctic.ac...xtreme-iii.html

http://www.arctic.ac...-xtreme-iv.html

لینک به دیدگاه

من اگه جای تو بودم می فروختمش یه dc2  می خریدم دماشم اینور اونور نمیشد 

لینک به دیدگاه

من اگه جای تو بودم می فروختمش یه dc2  می خریدم دماشم اینور اونور نمیشد 

همش 3 روزه خریدمش... به ضررش نمی ارزه..!!

لینک به دیدگاه

خب اگه 3 روزه کارکرد باشه می تونی خیلی کم ضرر بفروشی خوددانی ولی معمولا تعویض فن گرافیک ساده نیس تازه اون هم اگه بشه روش جا داد و تنظیم ولتاژش و تنظیم سرعت فن که آیا کارت می تونه فن رو بشناسه و خودش کنترل کنه در کل اینا همش مشکله موفق باشی 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.این کولر خوبیه اما با چه هزینه ای !؟ داخل ایران موجود نیست باید سفارش بدید که اونم تا برسه 500 میشه !!!

واتر کولینگ که جناب Hex فرمودند انتک 620 خوبه حتی روی r9 295 x2 هم واتر تک فنه... پس جواب گو هست اما مشکل اینه که راحت سوار نمیشه روی کارت و دردسر خاص خودشو داره قیمتشم اک 280 پرشین تولز.

کولری که من استفاده کردم colermaster 240 به دلیل اینکه خیلی راحت سوار چیپ میشه با پیچ کاملا محکم میشه دلیل اصلی انتخابم بود.

درضمن vrm 1 & 2 +memory هم باید هیت سینک بشن که این قسمت کار کمی دردسر خاص خودشو داره.

من که انجام دادم و کاملا راضیم.در لود کامل دما بیشتر 52 ندارم.

البته یادتون باشه اگر این کارو بکنید دیگه گارانتی کارت باطل میشه.اینم بگم در دمای 94 حالت بایوس quit صدر لود کامل نویز نداری و فقط دما 94 درجه هست که اونم مشکل ساز نیست طبق گفته amd و فقط حساس بودن خودمونه که دردسر سازه...

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.این کولر خوبیه اما با چه هزینه ای !؟ داخل ایران موجود نیست باید سفارش بدید که اونم تا برسه 500 میشه !!!

واتر کولینگ که جناب Hex فرمودند انتک 620 خوبه حتی روی r9 295 x2 هم واتر تک فنه... پس جواب گو هست اما مشکل اینه که راحت سوار نمیشه روی کارت و دردسر خاص خودشو داره قیمتشم اک 280 پرشین تولز.

کولری که من استفاده کردم colermaster 240 به دلیل اینکه خیلی راحت سوار چیپ میشه با پیچ کاملا محکم میشه دلیل اصلی انتخابم بود.

درضمن vrm 1 & 2 +memory هم باید هیت سینک بشن که این قسمت کار کمی دردسر خاص خودشو داره.

البته یادتون باشه اگر این کارو بکنید دیگه گارانتی کارت باطل میشه.اینم بگم در دمای 94 حالت بایوس quit صدر لود کامل نویز نداری و فقط دما 94 درجه هست که اونم مشکل ساز نیست طبق گفته amd و فقط حساس بودن خودمونه که دردسر سازه...

500 نمی شه 54 دلار هست نهایت 30 دلار هم هزینه ارسال می شه قیمت تمام شده حداکثر 300 می شه , ولی باید دید کارایی در چه حد هست !

لینک به دیدگاه

500 نمی شه 54 دلار هست نهایت 30 دلار هم هزینه ارسال می شه قیمت تمام شده حداکثر 300 می شه , ولی باید دید کارایی در چه حد هست !

نمیدونستم قیمت دلاریشو. 300 برای فن Air !!!! زیاده به خدا
لینک به دیدگاه

چند روز پیش یک تاپیک قرار دادن با واتر کولینگ نیتجه خوبی گرفتن

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=29559

مرسی دوست عزیز...

بهترین وسیله برای خنک سازی همچین کارتی همون واتر هست.

اون کولر رو هم باید سفارش بدید بیارن براتون که سنگین در میاد.

اگر بتونید یه انتک 620 دست دوم پیدا کنید  کارتون راه میافته؛ زیاد هم نمیخواد هزینه کنید.

فقط باید مواظب مدار تغذیه و داغ شدن اون هم باشید.

مرسی برای راهنمایی..

مرسی بابت راهنمایی..

من با شرکت گارانتیش ( الماس ) تماس گرفتم و گفتن اگه بیاری خودمون عوض کنیم مشکلی برای گارانتی پیش نمیاد..

درمورد قیمت ایر کولینگ حدود 400 هست.. 

ویرایش شده توسط M.Rasmus
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...