رفتن به مطلب

مشکل دمایی با Ati Radeon 5450 HD

Mountuno
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

کارت گرافیک Ati Radeon 5450 HD رو دارم که همون طور که شما اساتید میدونید فن نداره و از هد استفاده میکنه که همین باعث بالارفتن دمای اونه به صورتی که دمای اون توی محیط ویندوز روی 100 فیکسه

44713140170584227929_win-fix.JPG

و موقع بازی هم تا 120 میرسه و سیستم به دلیل دمای زیاد توسط سیستم تمپچر خاموش میشه

حالا چند تا سوال

1-آیا صد درجه زیاده؟اگه زیاده پس چرا شرکت برای کارت فن قرار نداده؟

2-اگه صد درجه زیاد چه پیشنهادی دارید؟آیا باید فن ــه جداگونه تهیه کنم؟

3-اگه باید فن جداگونه تهیه کنم آیا این مدل خوبه؟ یا روی کارت گرافیک ــه من سوار میشه؟(DeepCool V95)

4-اگه دما مناسبه آیا باید سیستم تمپچر رو خاموش کنم؟تا دیگه توی بازی خاموش نشه؟

5-حداکثر دمایی که این کارت تحمل میکنه چقدره؟آیا 120 که سیستم تمپچر روی اون قرار داره صحیح ــه یا باید بیشتر بشه؟

ممنون میشم جواب سوال هامو بدید 

لینک به دیدگاه

سلام

کارت گرافیک Ati Radeon 5450 HD رو دارم که همون طور که شما اساتید میدونید فن نداره و از هد استفاده میکنه که همین باعث بالارفتن دمای اونه به صورتی که دمای اون توی محیط ویندوز روی 100 فیکسه

44713140170584227929_win-fix.JPG

و موقع بازی هم تا 120 میرسه و سیستم به دلیل دمای زیاد توسط سیستم تمپچر خاموش میشه

حالا چند تا سوال

1-آیا صد درجه زیاده؟اگه زیاده پس چرا شرکت برای کارت فن قرار نداده؟

2-اگه صد درجه زیاد چه پیشنهادی دارید؟آیا باید فن ــه جداگونه تهیه کنم؟

3-اگه باید فن جداگونه تهیه کنم آیا این مدل خوبه؟ یا روی کارت گرافیک ــه من سوار میشه؟(DeepCool V95)

4-اگه دما مناسبه آیا باید سیستم تمپچر رو خاموش کنم؟تا دیگه توی بازی خاموش نشه؟

5-حداکثر دمایی که این کارت تحمل میکنه چقدره؟آیا 120 که سیستم تمپچر روی اون قرار داره صحیح ــه یا باید بیشتر بشه؟

ممنون میشم جواب سوال هامو بدید 

1=اره زیاده و احتمال داره تهویه کیست مناسب نباشه(این مدل کارتها بشون سایلنت میگن و شرکتها کمی فرکانساشونو کمتر میکنن و بجاش هد سینک بزرگتری میزارن تا  بی صدا باشن)

2= یدونه فن معمولی بگیر و با چسب 1.2.3. به هد سینک بچسبون!البت  این کارت بر ا بازی اصلا مناسب نیست مخصوصا که سایلنت هم هست!(بهتره بفروشیش و یه کارت بهتر بگیری)

3=متاسفانه اینو اطلاعی ندارم و میزارم به عهد اساتید

4=خیر دما مناسب نیست و اگه باش مرتب بازی کنی به مرور کارت دچار قلع مردگی خواهد شد و ریختگی تصویر پیدا میکنی(در واقع کارت برا بازی نیست برا همینه که دماش میره بالا)

5=متاسفانه اینم اطلاعی ندارم میزارم به عهد اساتید

این کارت به قدری ضعیفه(نوع سایلنتش)که اگه سیتمت سری جدید باشه(1155ایوی به بالا)و از گرافیک انبورد (گرافیک سی پی یو) استفاده کنی قدرت بیشتری بت میده(تست شده و در یک سایت تستش موجوده)

لینک به دیدگاه

1=اره زیاده و احتمال داره تهویه کیست مناسب نباشه(این مدل کارتها بشون سایلنت میگن و شرکتها کمی فرکانساشونو کمتر میکنن و بجاش هد سینک بزرگتری میزارن تا  بی صدا باشن)

2= یدونه فن معمولی بگیر و با چسب 1.2.3. به هد سینک بچسبون!البت  این کارت بر ا بازی اصلا مناسب نیست مخصوصا که سایلنت هم هست!(بهتره بفروشیش و یه کارت بهتر بگیری)

3=متاسفانه اینو اطلاعی ندارم و میزارم به عهد اساتید

4=خیر دما مناسب نیست و اگه باش مرتب بازی کنی به مرور کارت دچار قلع مردگی خواهد شد و ریختگی تصویر پیدا میکنی(در واقع کارت برا بازی نیست برا همینه که دماش میره بالا)

5=متاسفانه اینم اطلاعی ندارم میزارم به عهد اساتید

این کارت به قدری ضعیفه(نوع سایلنتش)که اگه سیتمت سری جدید باشه(1155ایوی به بالا)و از گرافیک انبورد (گرافیک سی پی یو) استفاده کنی قدرت بیشتری بت میده(تست شده و در یک سایت تستش موجوده)

پس نتیجه میگیرم که کارت رو همین الان بندازم دور:دی

ممنون نیاز نیست راجع به فن تحقیق کنید چون الان موقعیتش هست و میتونم کارت جدید بخرم فقط میخواستم راجع به کارت جدید مشاوره بگیرم

سوال هام راجع به کارت جدید:

1-اصن چه شرکتی بگیرم؟؟؟

2-چه مدلی بگیرم که به مادر بردم بخوره و برای گیم هم مناسب باشه؟؟ :|(Gigabyte P41-D3)

3- اصن مادربورد مناسبه؟یا اونم باید عوض کنم؟ :|

4-قیمت های قطعات پیشنهادیتون رو هم بگید لطفا

ویرایش شده توسط Mountuno
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

همونطور که جناب مهرزاد فرمودن احتمال زیاد  تهویه کیس مناسب نیست.

البته بد نیست تماس با حرارت گیر رو بررسی و خمیر جدید بهش بزنید.

ویرایش شده توسط helenjoon
لینک به دیدگاه

پس نتیجه میگیرم که کارت رو همین الان بندازم دور:دی

ممنون نیاز نیست راجع به فن تحقیق کنید چون الان موقعیتش هست و میتونم کارت جدید بخرم فقط میخواستم راجع به کارت جدید مشاوره بگیرم

سوال هام راجع به کارت جدید:

1-اصن چه شرکتی بگیرم؟؟؟

2-چه مدلی بگیرم که به مادر بردم بخوره و برای گیم هم مناسب باشه؟؟ :|(Gigabyte P41-D3)

3- اصن مادربورد مناسبه؟یا اونم باید عوض کنم؟ :|

4-قیمت های قطعات پیشنهادیتون رو هم بگید لطفا

1=asus -msi-xfx-gigabyte اینا هم برندای معروفی هستن و خدمات و گارنتی خوبی دارن!

2=مدلی که به مینتون بخوره زیاده ولیکن باید متناسب با قدرت سی پی یو و توان پاور باشه (این مشخصاتم بگید رم رو هم بگید)پاور  حتما مدل و توان رو بگید.

3=چه بازیهای مد نظرته تو چه تنظیمات و رزولیشنی(مادر بور تعریفی نیست ولی میتونی باش سر کنی به شرطی که باقی مشخصات خوب باشه مثل رم و سی پی یو )

4=بازیهای مورد نظر و تنظیماتی که دوست داری و مشخصاتی که ازت خواستمو بگو تا پیشنهاد داده بشه.

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

سلام

همونطور که جناب مهرزاد فرمودن احتمال زیاد  تهویه کیس مناسب نیست.

البته بد نیست تماس با حرارت گیر رو بررسی و خمیر جدید بهش بزنید.

در کل  گرافیک های سایلنت اغلب گرما زیدی دارن و این که این مدل هم کلا برا بازی مناسب نیست.(تو گرافیکهای سایلنت قدرتو از مرجع کم تر میکنن)

بهتر بفروشه و یک گرافیک نو یا دست دوم مناسب تری بگیره.

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

ممنون

کل مشخصات به این شکله(سی پی یو رو حساب نکنید به زودی یه Core i7 جاشو میگیره:دی)

Ram : Apacer Single 4 GiB

:|CPU : Intel Celeron 430:| 

پاور رو مطمئن نیستم فکر کنم GP1350B-OC Green باشه:|

بازی های هم در سطح بازی هایی مثل Halo با PES (مثلا نمیخوام بتلفیلد 4 رو رو الترا روی سیستم اجرا کنم:دی البته اگه بشه بد هم نیست:دی)

لینک به دیدگاه

ممنون

کل مشخصات به این شکله(سی پی یو رو حساب نکنید به زودی یه Core i7 جاشو میگیره:دی)

Ram : Apacer Single 4 GiB

:|CPU : Intel Celeron 430:| 

پاور رو مطمئن نیستم فکر کنم GP1350B-OC Green باشه :|

بازی های هم در سطح بازی هایی مثل Halo با PES (مثلا نمیخوام بتلفیلد 4 رو رو الترا روی سیستم اجرا کنم:دی البته اگه بشه بد هم نیست:دی)

خیلی پیچیدش کردی؟!!!!!!

پاور اونه!!!!(مطمعنی)

خوب اگه میخای i7 بگیری پس در اینده ارتقاع کلی داری!!و بهتر زیاد برا این سیتمت هزینه نکنی.

یک مشکل جدید هم کنار گرافیکت برا بازی ها اضافه شد اونم سی پی یوت هست!

سی پی یو رو هم بفروش و پیشنهاد میکنم تا ارتقاع کلی این کارا رو انجام بدی و هزینه زیادی نکنی.(مخصوصا بازیهای مورد نظرت قدرت ان چنانی نمیخان)

یه سی پی دست دوم که شامل مدلهای زیر بگیر که بین 40 تا 80 گیرت میاد

Pentium Dual-Core E5300

Pentium Dual-Core E5400

Pentium Dual-Core E6300

Pentium Dual-Core E6500

Core™ 2 Duo E6700

Core™ 2 Duo E7300

Core™ 2 Duo E7400

Core™ 2 Duo E8200

Core™ 2 Duo E8300

یه گرافیکم شمال مدلهای

gt630 hd6570 hd5670 hd5550

که اینام دست دومشون بین 100 تا 150 گیرت میاد

بعدشم میتونی نه تنها اون بازیها که مد نمظرته بلکه بازیهای بیشتری رو هم بازی کنی مثلا با گرافیک 630 یا 6570 میتونی بازی بتل4 رو هم با 30 تا 50 فریم(بسته به برندشون داره) رو رزولیشن معمولی بازی کنی!!البت سی پیوت هم اون چنتای اخری باشه که قوی ترن!

رمت هم برا این بازیهای کافیه

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

شرمنده اسپم میدم

گزینه دادن امتیاز مثبت برای من غیر فعاله پس همینجا ازت تشکر میکنم

ممنون واقعا دوستان

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.دمای کارت رو با استفاده از GPU-Z در حین بازی بزار  و بیکاری.

برند کارت و نام دقیق + مشخصات کامل سیستم.

http://www.techpowerup.com/gpuz/

ویرایش شده توسط evrin1941
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...