رفتن به مطلب

قاطی کردن حروف بایوس مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به اساتید محترم

به تازگی کارت گرافیکم رو از gts 250 به hd 7850 سافاییر تغییر دادم

ولی مشکلی در بایوس مادربرد (GIGA EP 43 T USB3)  بوجود امده که حروف بایوس یکی در میان هست  یعنی یک حرفش هست یکیش نیست .ویندوز رو هم عوض کردم نشد .

برای حل این مشکل چه راه حلی رو توصیه میکنید .

تشکر از اساتید محترم.

لینک به دیدگاه

خود بایوس مادربرد رو اپدیت کنید

اگر درست نشه احتمالا گرافیک مشکل داره

لینک به دیدگاه

توی دفترچه مادربرد توضیح داده که چه جوری اپدیت کنید برای گیگا  یادم نیست دقیق

لینک به دیدگاه

با یه گرافیک دیگه تست کنید ببینید باز هم این حالت پیش میباد .

با گرافیک قبلیم تست کردم درسته ولی با 7850 قاطی می کنه

ویرایش شده توسط mahdise7en
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بایوس به حالت پیش فرض در بیار ببین مشکلت حل میشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بایوس به حالت پیش فرض در بیار ببین مشکلت حل میشه

الان که با کارت gts 250  مشکلی در بایوس نیست وقتی 7850 رو نصب میکنم قاطی میکنه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با کارت گرافیک جدیدت امتحان کن (شایدم لازم باشه تنظیمات بایوس ریست کنی برای این کارباید باطری بایوس چند دقیقه برداری ودوباره باطری برگردونی سر جاش)

لینک به دیدگاه

سوییچ بین بایوس uefi و legacy داره کارت شما؟

ببینید اگه رو uefi هست تغییر بدید

لینک به دیدگاه

سوییچ بین بایوس uefi و legacy داره کارت شما؟

ببینید اگه رو uefi هست تغییر بدید

یک کلید جای کراس فایر داره منظورتون همونه

کار این سوییچ چی هست؟

از کجا باید بدونم رو کدوم حالت هستش؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با کارت گرافیک جدیدت امتحان کن (شایدم لازم باشه تنظیمات بایوس ریست کنی برای این کارباید باطری بایوس چند دقیقه برداری ودوباره باطری برگردونی سر جاش)

ممنون ولی این کار رو کرده بودم نشد

لینک به دیدگاه

درایو گرافیک تو سیتم نصب میشه؟ارور نمیده؟تصور ویندوز دچار بهم ریختگی نیست؟اگر اره!

احتمالا گرافیک شما دچار قلع مرگی شده(البت اگه درایو در سیتم نصب میشه بدون ارور و سیتم دچار بهم ریختگی تصویر نمیشه از این نیست)

لینک به دیدگاه

درایو گرافیک تو سیتم نصب میشه؟ارور نمیده؟تصور ویندوز دچار بهم ریختگی نیست؟اگر اره!

احتمالا گرافیک شما دچار قلع مرگی شده(البت اگه درایو در سیتم نصب میشه بدون ارور و سیتم دچار بهم ریختگی تصویر نمیشه از این نیست)

درایور نصب میشه .ارورم نمیده .ویندوز هم مشکلی نداره.فقط تو رنگ سیاهی یک نور سفیدی پرپر میکنه

لینک به دیدگاه

درایور نصب میشه .ارورم نمیده .ویندوز هم مشکلی نداره.فقط تو رنگ سیاهی یک نور سفیدی پرپر میکنه

خوب این هم بهم ریختگی تصویر هست(اگر تو رنگ سیاه پره پرهای سفید ظاهر میشه)

اگه پره پرهای سفید تو رنگ سیاه غیر مقوله به نظر میاد چیپ گرافیکت دچار قلع مردگی ضعیفی شده و احتمال داره با یه هیت(هیت=گرما دادن با دستگاه هیتر) برگرده.

رو یه سیتم دیگه هم بتونی گرافیکو بزاری هم خوبه (اگر باز این طور بود از گرافیکه)

بازم مطمعن شو (برا اصمینان بهتره ببری بدی دست کسی که ریبال کاره و این کاره هست)

اگه از چیپ باشه خوش یه هیت برات میگیره روش خیلی هم زیاد نمیشه هزینش

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

خوب این هم بهم ریختگی تصویر هست(اگر تو رنگ سیاه پره پرهای سفید ظاهر میشه)

اگه پره پرهای سفید تو رنگ سیاه غیر مقوله به نظر میاد چیپ گرافیکت دچار قلع مردگی ضعیفی شده و احتمال داره با یه هیت(هیت=گرما دادن با دستگاه هیتر) برگرده.

رو یه سیتم دیگه هم بتونی گرافیکو بزاری هم خوبه (اگر باز این طور بود از گرافیکه)

بازم مطمعن شو (برا اصمینان بهتره ببری بدی دست کسی که ریبال کاره و این کاره هست)

اگه از چیپ باشه خوش یه هیت برات میگیره روش خیلی هم زیاد نمیشه هزینش

خیلی ممنون .من این کارت رو کار کرده خریدم واز اون کسی که خریدم میگه مشکل از سیستمت هست که ضعیفه ایاضعیف بودن سیستم ربطی به این مشکل من داره؟

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون .من این کارت رو کار کرده خریدم واز اون کسی که خریدم میگه مشکل از سیستمت هست که ضعیفه ایاضعیف بودن سیستم ربطی به این مشکل من داره؟

کارتت قوی هست و اینکه باید پاورت توان نیاز سیستمت رو داشته باشه!

مشخصات سیتمت رو بنویس (سی پی یو رم مادر بورد پاور و اگر فن های جانبی هارد اضافی یا کارت کچر چیزی داری )تا بت بگم چه پاوری نیاز داره(پاورتم بنویس مدل و قدرت تا ببینم مناسبه یا نه)

ولی در کل این اتفاق یعنی بهم ریختگی تصور بر میگرده به چیپ گراف!!

باز شما مشخصات سیتم رو بنویس تا دقیق تر برسی کنیم و یه وقت اشتباهی هم به اوشن بد بین نشی.

لینک به دیدگاه

cpu:e 7500 intel

main:giga ep 43 t usb3

vga:7850 hd سافایر دوال فن

ram:2*2gig ddr3 1333

hdd:500gig

power:green gp 535a

'گرافیک قبلیم gts 250 zotac هست که مصرفش بیشتر از این 7850 هستش .

الان که همون gts 250 نصب کردم ایرادی نداره

یک نکته : 7850گارانتی دو ساله فیوچر داره گارانتی اصلا جوابگو هست

لینک به دیدگاه

cpu:e 7500 intel

main:giga ep 43 t usb3

vga:7850 hd سافایر دوال فن

ram:2*2gig ddr3 1333

hdd:500gig

power:green gp 535a

'گرافیک قبلیم gts 250 zotac هست که مصرفش بیشتر از این 7850 هستش .

الان که همون gts 250 نصب کردم ایرادی نداره

یک نکته : 7850گارانتی دو ساله فیوچر داره گارانتی اصلا جوابگو هست

خوب سیتم شما موردی نداره !(گرچه سی پی یو بالا تر بود بهتر بود)ولی مشکل گرافیک  ربطی به سیتم نداره و سیتم قوی هست!

در مورد گارانتی ما که قبلانا بش میگفتیم گارنتی شرکتی  !در کل پشتیبانی ضعیفی داشت(البت 2 ساله تو بازار نیستم و باشون کار نکردم)

ولی جدیدا دیدم بعضی ها بش میگن گارنتی اصلی!!!!حالا چقدر جواب گو هست باید تست کنی(اگه تونستی نتیجه رو هر  وقت و هر زمان  تو پروفایل بم اعلام کن میخام ببینم فیچور یعنی کار درست شده ایا!!)

الان که گارنتی داره بهتر جریان هیتو ایچیزا رو هم بیخیال بشی و بدی یه خدمات کامپیوتر برات تستش کنه اگه مطمعن شدی از گرافیکه بفرستش گارنتی.

پاور هم به اندازه کافی قدرت داره حتی بیشتر از نیاز(به گفته محاسبه گر گرین)

mim4q279wcjcgx9njwtd.png

لینک به دیدگاه

خوب سیتم شما موردی نداره !(گرچه سی پی یو بالا تر بود بهتر بود)ولی مشکل گرافیک  ربطی به سیتم نداره و سیتم قوی هست!

در مورد گارانتی ما که قبلانا بش میگفتیم گارنتی شرکتی  !در کل پشتیبانی ضعیفی داشت(البت 2 ساله تو بازار نیستم و باشون کار نکردم)

ولی جدیدا دیدم بعضی ها بش میگن گارنتی اصلی!!!!حالا چقدر جواب گو هست باید تست کنی(اگه تونستی نتیجه رو هر  وقت و هر زمان  تو پروفایل بم اعلام کن میخام ببینم فیچور یعنی کار درست شده ایا!!)

الان که گارنتی داره بهتر جریان هیتو ایچیزا رو هم بیخیال بشی و بدی یه خدمات کامپیوتر برات تستش کنه اگه مطمعن شدی از گرافیکه بفرستش گارنتی.

پاور هم به اندازه کافی قدرت داره حتی بیشتر از نیاز(به گفته محاسبه گر گرین)

mim4q279wcjcgx9njwtd.png

خیلی ممنون بابت کمکتون

لینک به دیدگاه

ممکنه از مانیتورم باشه؟

مدلش 2033 سامسونگه؟

نیگا اگه از مانیتور باشه ریختگی تصویر نخاهی داشت!(مانیتور دچار پکسل سوختگی میشه ولی یک یه چند نقطه خاموش یا روشن تو تمام تصاویر و تو هر گرافیکی)

و اینکه شما میگی کارت عوض میکنی این طور نیست.

اگه بتونی یه عکس از صفحه بایوس با مبایل یا دور بین بگیری واپ کنی خیلی کمک میکنه( اگه فونتهایی که نشون داده نمیشه رو هم مشخص کنی تو عکس بهتره)

و یه عکس از اون قسمتهایی که تو مانیتور رنگ سفید به صورت پره پره میشه بگیری خیلی کمک میکنه(اگه پره پره کوچکه با خطی دورش مشخصش کن)

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

نیگا اگه از مانیتور باشه ریختگی تصویر نخاهی داشت!(مانیتور دچار پکسل سوختگی میشه ولی یک یه چند نقطه خاموش یا روشن تو تمام تصاویر و تو هر گرافیکی)

و اینکه شما میگی کارت عوض میکنی این طور نیست.

اگه بتونی یه عکس از صفحه بایوس با مبایل یا دور بین بگیری واپ کنی خیلی کمک میکنه( اگه فونتهایی که نشون داده نمیشه رو هم مشخص کنی تو عکس بهتره)

و یه عکس از اون قسمتهایی که تو مانیتور رنگ سفید به صورت پره پره میشه بگیری خیلی کمک میکنه(اگه پره پره کوچکه با خطی دورش مشخصش کن)

کارت رو به یکی از دوستام دادم گفت مشکلی نداره وپرپر نمی کنه و بایوس مادربردش هم حروفش سالم بوده ومشکلی از این نظر نداشته فقط تو بازی بتل 4 تنظیمات بازی رو الترا نمی رفته

ویک چیز دیگه این که تو بازی کالاف 4و6 که 7850 رو نصب کردم وقتی تنظیمات بازی Sync Every Frame رو فعال کنم این پرپر کم میشه ممکنه از رفرش کردن فریم بازی باشه؟

تو عکس این پرپر فهمیده نمیشه.

post-16089-0-24251300-1401991227_thumb.jpg

post-16089-0-46029300-1401991532_thumb.jpg

post-16089-0-01922900-1401991663_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

کارت رو به یکی از دوستام دادم گفت مشکلی نداره وپرپر نمی کنه و بایوس مادربردش هم حروفش سالم بوده ومشکلی از این نظر نداشته فقط تو بازی بتل 4 تنظیمات بازی رو الترا نمی رفته

ویک چیز دیگه این که تو بازی کالاف 4و6 که 7850 رو نصب کردم وقتی تنظیمات بازی Sync Every Frame رو فعال کنم این پرپر کم میشه ممکنه از رفرش کردن فریم بازی باشه؟

تو عکس این پرپر فهمیده نمیشه.

اینی که من میبینم به هم ریختگی تصویر هست!(تا اونجایی که تجربه اندک من بم ثابت کرده از گرافیکه)

تازه میگین تو بازی هم پر پرهای سفید ظاهر میشه!!!

ولی دنیای الکترونیک هستو انواع اقسام اتفاقات عجیب!(چون میگین رو یه سیتم دیگه مشکل نداشته و این بحثو پیچیده و دشوار میکنه)البت اینکه رو الترا هم نمیرفته جای حرفو حدیث داره!!!

بهتر ببریش خدمات کامپیوتری وارد  یه اپ دیت بایوس برات انجام بدن شاید شاید مربوط به بایوس باشه(البت بازم نظرم رو همون گرافیکه)

در موردSync Every Frame هم که بار پردازشی گرافیک رو کم میکنه(فریم رو ثابت میکنه) و میتونه باز  شک برگرده به همون گرافیک!!!

اینم یه برنام برا تست مانیتور (اینم تست کن ببین ایا رنگها عادی هست و یک دست !رنگهای زرد ابی سبز سفید و سیاه داره که با کلید اینتر عوض میشن)

http://74.cz/en/defective-pixels/

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

اینی که من میبینم به هم ریختگی تصویر هست!(تا اونجایی که تجربه اندک من بم ثابت کرده از گرافیکه)

تازه میگین تو بازی هم پر پرهای سفید ظاهر میشه!!!

ولی دنیای الکترونیک هستو انواع اقسام اتفاقات عجیب!(چون میگین رو یه سیتم دیگه مشکل نداشته و این بحثو پیچیده و دشوار میکنه)البت اینکه رو الترا هم نمیرفته جای حرفو حدیث داره!!!

بهتر ببریش خدمات کامپیوتری وارد  یه اپ دیت بایوس برات انجام بدن شاید شاید مربوط به بایوس باشه(البت بازم نظرم رو همون گرافیکه)

در موردSync Every Frame هم که بار پردازشی گرافیک رو کم میکنه(فریم رو ثابت میکنه) و میتونه باز  شک برگرده به همون گرافیک!!!

اینم یه برنام برا تست مانیتور (اینم تست کن ببین ایا رنگها عادی هست و یک دست !رنگهای زرد ابی سبز سفید و سیاه داره که با کلید اینتر عوض میشن)

http://74.cz/en/defective-pixels/

نه تو این رنگها ایرادی نداره. یک چیز دیگه که متوجه شدم  این7850  که نصبه  برق میگیره دستمو

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...