رفتن به مطلب

سوال در مورد افتتاح مغازه

Omidzh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر همه دوستان عزیز.حقیقتش من در فکر باز کردن یک مغازه خدمات کامپیوتر و موبایل و تبلت (منظور از موبایل بیشتر خدمات اندروید و ios) و کنسول بازی و ... هستم.(مغازه را می خواهم اجاره کنم و در ضمن اصفهان هستم)سوال اصلی من این است که برای این کار به چه مجوزی نیاز دارم و کی باید برای مجوز اقدام کنم ایا می توانم همینطوری شروع کنم و صبر کنم تا بیان سراغم(بعضیها این را می گویند) و یا مغازه را باز کنم و سپس سریع برم دنبال مجوز؟بهترین مجوزی که می توانم بگیرم چیست که بیشترین قدرت مانور را داشته باشم یعنی اینکه حیطه فعالیتم تا جای ممکن وسیع باشه و ایرادی بهم گرفته نشه؟و مهتر از همه اینکه مراحل گرفتن مجوز لازم یا جواز کسب مربوطه چیه چه چیزای اصلی می خواهد و چه قدر زمان می برد؟کلا از دوستان خواهشمند هستم در این زمینه من را راهنمایی کنند و اگر نکات مهم دیگری نیز هست بفرمایند.با تشکر از همه

ویرایش شده توسط Omidzh
لینک به دیدگاه

در ضمن دوستان دو سایت پیدا کردم.

یکی به اسم سازمان نظام صنفی رایانه ای اصفهان به ادرس

www.nsresfahan.org

و دیگری به اسم سایت رسمی اتحادیه صنف خدمات رایانه اصفهان به ادرس

isfahanit.ir

تفاوت انها چیست؟کار به کدام بیشتر مربوط می شود؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...