رفتن به مطلب

راهنمایی در خرید هارد اکسترنال

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و غرض خسته نباشید.

من راهنمایی دوستان رو میخواستم برای تهیه یه هارد اکسترنال.

هرچند باید یه توضیحی در این باره بدم و اون اینکه من یکسال و نیم پیش یه هارد اکسترنال از نوع  WD MY PASSPORT  خریدم و این هارد تا یکی دو ماه پیش به خوبی کار میکرد اما یهو دچار مشکل شد و تو لود اطلاعات و همچنین نمایش اطلاعات مشکل داشت و وقتی کابل اتصال رو به USB  کامپیوتر میزدم اطلاعات گاهی نشون داده میشد و کاهی نه تا جایی که طوری شد که اصلا بالا نیومد( بر اساس نرم افزار های که من روش تست کردم از جمله HDD Regenerator مشاهده شد که هارد بد سکتور داره و حتی من 3 روز برای رفع اون وقت گذاشتم دیدم پیش روی خاصی نداره) و بردم گارانتی و بعد از سه هفته ای رفت و برگشت هارد رو با یه دونه هارد تازه و آک از همین مدل تعویض کردن .

مشکل اینجاست که الان من به دلیل تجربه بدی که با این هارد داشتم هنوز این هارد رو باز نکردم و میخوام این هارد رو بدم به یه فروشنده و به جاش هاردی با قابلیت اطمینان بالا در برا بر عوامل از جمله ضربه،شک و.. بخرم چون بیشترین و مهمترین مشکل پاک شدن 1ترابایت اطلاعات من بود هنوز که هنوزه وقتی بهش فکر میکنم مغزم سوت میکشه برا همین دنبال هاردی هستم که این مکشل رو برطرف کرده باشه دوستان اگر میتونن راهنمایی کنن.

باید این رو هم بگم که هارد اکسترنال رو من خیلی ازش استفاده میکنم به نوعی روزی 6-7 ساعت به سیستم باید وصل باشه و اطلاعاتش رو مرور و بازبینی میکنم.

با تشکر

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز من همون مدل مای پس رو دارم حدود 3 سال داره کار می کنه

اصولا شما وقتی اطلاعات رو روی هر هاردی بدون بک نگهداری کردی بهتره که با اون اطلاعات خداحافظی بکنی چون هارد یه قطعه حساس هست و هر لحظه ممکنه براش مشکل پیش بیاد

الان بهترین گزینه ای که شما داری هارد Adata HD710  هست که نسبت به بقیه هارد های توی بازار امنیت فیزیکی بالاتری داره

AData HD710 Shockproof 1TB USB3 Ext HDD

لینک به دیدگاه

بین این 4 مدل کدوم بهتره و با شرایط و موارد ذکر شده من سازگاره؟

1. Silicon Power Portable Armor A80
  2. SILICON POWER  Armor A30
  3. AData HD710 Shockproof 1TB USB3 Ext HDD
  4. Adata USB 3.0 External Hard Drive SH14

بعدش آیا این مدلی که گفتین :

همین مدله لینک زیر هست  یا با هم فرق می کنه:

http://www.digikala.com/Product/DKP-4360/Adata-DashDrive-Durable-HD710-External-Hard-Drive-1TB/%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%B3%DA%A9-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7-HD710-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA-1-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA

ممنون از راهنمایتون.

لینک به دیدگاه

بین این 4 مدل کدوم بهتره و با شرایط و موارد ذکر شده من سازگاره؟

1. Silicon Power Portable Armor A80
  2. SILICON POWER  Armor A30
  3. AData HD710 Shockproof 1TB USB3 Ext HDD
  4. Adata USB 3.0 External Hard Drive SH14

بعدش آیا این مدلی که گفتین :

همین مدله لینک زیر هست  یا با هم فرق می کنه:

http://www.digikala.com/Product/DKP-4360/Adata-DashDrive-Durable-HD710-External-Hard-Drive-1TB/%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%B3%DA%A9-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7-HD710-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA-1-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA

ممنون از راهنمایتون.

درود

بین اون 4 تا همون مدل HD710  گزینه ی خوبیه

نه فرقی نمی کنه همون مدل هست adata HD710 1TB

http://lioncomputer.ir/product/2342/AData%20HD710%20Shockproof%201TB%20USB3%20Ext%20HDD/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...