رفتن به مطلب

نسخه های نسل بعدی و PC بازی GTA V تایید شدند!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

فکر نکنم کسی تو ایران اندازه من iv رو بازی کرده باشه، از سال 2008 تا الان روی کامپیوترم نصب هست و نسل هایی از GPU و CPU رو باهاش بازی کردم :D

Q6600 + ati hd 4870

core i7 950 + GTX 580

3770k + amd hd 7970

3930k + GTX 680

4770k + GTX 780

منکه مشکل خاصی باهاش ندارم، فریمم همیشه حول هوش 50 هست با اینکه موتور بازی بهینه نیست ولی اونقدرها هم اوضاعش خراب نیست دیگه، هنوز که هنوزه روزانه هزاران نفر دارن iv آنلاین می زنن، اگر اینقدر مشکل داشت که بعد از 6 سال دیگه کسی بازی نمی کرد (*)

red dead همیشه یه بازی کنسولی بوده هیچ کدوم از نسخه هاش روی pc نیومده، دلیلش آماده نبودن موتور بازی نبوده (همون اولایل هم راک استار تایید کرد که red dead فقط برای کنسول هاست و برای پلتفرم های دیگه هیچ وقت منتشر نمیشه)

بله حق با شماست .درواقه پس از ارائه rage خودشون اعتراف کردن که rage یک شکست بود و این اشتباه رو اصلاح میکنن !!! یه جورایی اگر نکنن آبروشون میره . توی این سطح یک اشتباه فاجعه به حساب میاد دومی شرکت رو نابود میکنه ! با وجود شرکتی مثل یوبی که میخواد این سبک رو در اختیار بگیره باید خیلی حواسشون رو جمع کنن تا داشته هاشون رو حفظ کنند ! به هرحال زمان همه چیز رو مشخص میکنه !

لینک به دیدگاه

فکر نکنم کسی تو ایران اندازه من iv رو بازی کرده باشه، از سال 2008 تا الان روی کامپیوترم نصب هست و نسل هایی از GPU و CPU رو باهاش بازی کردم :D

Q6600 + ati hd 4870

core i7 950 + GTX 580

3770k + amd hd 7970

3930k + GTX 680

4770k + GTX 780

منکه مشکل خاصی باهاش ندارم، فریمم همیشه حول هوش 50 هست با اینکه موتور بازی بهینه نیست ولی اونقدرها هم اوضاعش خراب نیست دیگه، هنوز که هنوزه روزانه هزاران نفر دارن iv آنلاین می زنن، اگر اینقدر مشکل داشت که بعد از 6 سال دیگه کسی بازی نمی کرد (*)

red dead همیشه یه بازی کنسولی بوده هیچ کدوم از نسخه هاش روی pc نیومده، دلیلش آماده نبودن موتور بازی نبوده (همون اولایل هم راک استار تایید کرد که red dead فقط برای کنسول هاست و برای پلتفرم های دیگه هیچ وقت منتشر نمیشه)

ماشالا! خسته نشدی این همه بازی کردی؟  :wacko:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله حق با شماست .درواقه پس از ارائه rage خودشون اعتراف کردن که rage یک شکست بود و این اشتباه رو اصلاح میکنن !!! یه جورایی اگر نکنن آبروشون میره . توی این سطح یک اشتباه فاجعه به حساب میاد دومی شرکت رو نابود میکنه ! با وجود شرکتی مثل یوبی که میخواد این سبک رو در اختیار بگیره باید خیلی حواسشون رو جمع کنن تا داشته هاشون رو حفظ کنند ! به هرحال زمان همه چیز رو مشخص میکنه !

البته منظور ما از Rage بازیه Rage نیستا بازی Rage اصلا ربطی به شرکت راک استار نداره

منظور ما از Rage موتور بازی سازی اختصاصی راک استار هست به اسم Rockstar Advanced Game Engine که به اختضار RAGE خونده میشه

GTA IV اولین بازی بود که این موتور ساخته شد برای همین خیلی بهینه نبود برای pc و حتی روی کنسول ها هم گاهی افت فریم داشت

بعد از iv بازی rdr با همین موتور ساخته شد که خیلی بهینه تر شده بود و روی کنسول ها عالی اجرا میشد

بعدش هم MaxPayne 3 و الان هم GTA V

ماشالا! خسته نشدی این همه بازی کردی؟  :wacko:

تفریح دیگه ایی هم داریم مگه تو این مملکت؟ :D  اونم تو این گرمای 51 درجه اهواز یا سر کارم یا تو خونه گیم می زنم :)

لینک به دیدگاه

البته منظور ما از Rage بازیه Rage نیستا بازی Rage اصلا ربطی به شرکت راک استار نداره

منظور ما از Rage موتور بازی سازی اختصاصی راک استار هست به اسم Rockstar Advanced Game Engine که به اختضار RAGE خونده میشه

GTA IV اولین بازی بود که این موتور ساخته شد برای همین خیلی بهینه نبود برای pc و حتی روی کنسول ها هم گاهی افت فریم داشت

بعد از iv بازی rdr با همین موتور ساخته شد که خیلی بهینه تر شده بود و روی کنسول ها عالی اجرا میشد

بعدش هم MaxPayne 3 و الان هم GTA V

دوست گرامی بازی rage که فاجعه بود !!! یادمه وقتی اومد چهارتا دی وی دی بود و یکی از سنگین ترین بازی ها بود اما شرکت سازنده که اسمش یادم نیاد خودش قبول کرد که گند زده !!! من فقط یه کم بازی کردم و پاکش کردم کلا باحال نبود اما اونایی که تمومش کرده بودن میگفتن کاملا چرت بوده !! ولی خودم چون زیاد بازی نکردم نظری ندارم !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست گرامی بازی rage که فاجعه بود !!! یادمه وقتی اومد چهارتا دی وی دی بود و یکی از سنگین ترین بازی ها بود اما شرکت سازنده که اسمش یادم نیاد خودش قبول کرد که گند زده !!! من فقط یه کم بازی کردم و پاکش کردم کلا باحال نبود اما اونایی که تمومش کرده بودن میگفتن کاملا چرت بوده !! ولی خودم چون زیاد بازی نکردم نظری ندارم !

درود

نه  فاجعه نبود-اتفاقا بازی زیبایی بود مخصوصا محیط های اخر زمانی خیلی جالب-گرافیکش کمی باگ داشت که علتش این بود که اولین بازی توسعه داده شده با موتور Id tech 5 بود و توسط شخص  جان کارمک طراحی شده بود استودیوهم که اسمش  رو نمیدونید  بودId  که کلی بازی مهم ساخته و پیشگام سبک اول شخص در  تاریخه-

سنگین هم نبود حتی با همون نسخه بدون پچ راحت 60 فریم میداد-ضمنا بعدا با چند آپدیت اساسی و Dlc مشکلاتش حل شدن تا حد زیادی -چرت هم نبود دیگه خیلی بد میگید از بازی-- اتفاقا اون محیط ها مخصوصا اون هتل خرابه روی بلندی مشرف به گراند کانیون فراموش نشدنی بود- اول شخص شوتر و با محیط های باز دیگه باید چطور باشه؟؟اتفاقا اگر روی  RAGE بیشتر کار میشد در بعد گیم پلی شاهکاری میشد برای خودش و  فراموش نشدنی منتها تیم سازنده 3 سال از توسعه  رو روی ساخت موتور کار کردن و وقت کمی داشتند بازی  رو از بعد گیم پلی بهتر کنند-هرچند همون شوتر هم کاملا استاندارد بود-ضمنا با موتور اون بازی به تازگی ولفنستاین رو داشتیم و د روسط تابستان هم با همون موتور زیرنظر بتزدا بازی شیطان درون از استاد شیطان شناس  و شیطان مقیم کن!!! شینجی میکامی !رو داریم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

نه  فاجعه نبود-اتفاقا بازی زیبایی بود مخصوصا محیط های اخر زمانی خیلی جالب-گرافیکش کمی باگ داشت که علتش این بود که اولین بازی توسعه داده شده با موتور Id tech 5 بود و توسط شخص  جان کارمک طراحی شده بود استودیوهم که اسمش  رو نمیدونید  بودId  که کلی بازی مهم ساخته و پیشگام سبک اول شخص در  تاریخه-

سنگین هم نبود حتی با همون نسخه بدون پچ راحت 60 فریم میداد-ضمنا بعدا با چند آپدیت اساسی و Dlc مشکلاتش حل شدن تا حد زیادی -چرت هم نبود دیگه خیلی بد میگید از بازی-- اتفاقا اون محیط ها مخصوصا اون هتل خرابه روی بلندی مشرف به گراند کانیون فراموش نشدنی بود- اول شخص شوتر و با محیط های باز دیگه باید چطور باشه؟؟اتفاقا اگر روی  RAGE بیشتر کار میشد در بعد گیم پلی شاهکاری میشد برای خودش و  فراموش نشدنی منتها تیم سازنده 3 سال از توسعه  رو روی ساخت موتور کار کردن و وقت کمی داشتند بازی  رو از بعد گیم پلی بهتر کنند-هرچند همون شوتر هم کاملا استاندارد بود-ضمنا با موتور اون بازی به تازگی ولفنستاین رو داشتیم و د روسط تابستان هم با همون موتور زیرنظر بتزدا بازی شیطان درون از استاد شیطان شناس  و شیطان مقیم کن!!! شینجی میکامی !رو داریم!

:clapping: :clapping: :clapping:

از اون بازی هایی هستش که بازم دوست دارم بازی کنم :batting eyelashes: :batting eyelashes:

لینک به دیدگاه

درود

راستش بعضی از بازیها کلا به دل آدم نمیشینن . که این بازی برای من یکی از اونها بود . من گفتم اونهاییکه بازی کردن . درواقع از قول خودم چیزی نگفتم چون فقط در حد 5 دقیقه بازی کردم ! پس نمیتونم نظری داشته باشم و هیچ وقت هم دی ال سی و پچ براش نصب نکردم !!! اما اولین باریه که میبینم یه نفر از بازی خوشش اومده !!! اما میدونم که خود کمپانی اعتراف کرد که بازی دارای مشکلات زیاد بوده  !!!! . خوب وقتی کمپانی به مشکلات اشراف داشته باشه میتونه به راحتی با آپ کردن بازی به مشکلاتش پایان بده .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یک ویدئو جدید از مقایسه بازی روی 2 نسل به پست اول اضافه شد! (*) 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یک ویدئو جدید از مقایسه بازی روی 2 نسل به پست اول اضافه شد! (*)

ای خدااااااااااااااا

یعنی واقعاً همین میشه ؟؟ !!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ای خدااااااااااااااا

یعنی واقعاً همین میشه ؟؟ !!!!

راک استار همیشه تریلرهاش از محیط ingame بازی هست دقیقا همینه  (*)  بهتر ممکنه بشه ولی بدتر نه :D

حالا تازه این روی ps4 هست دیگه ببین رو pc چه شود! (*)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راک استار همیشه تریلرهاش از محیط ingame بازی هست دقیقا همینه  (*)  بهتر ممکنه بشه ولی بدتر نه :D

حالا تازه این روی ps4 هست دیگه ببین رو pc چه شود! (*)

یونس برا همین عکس ها که زده بود گفتم تاپیک بالا رفتیم PS4 گرفتیم و 3 رو هم دادیم رفت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یونس برا همین عکس ها که زده بود گفتم تاپیک بالا رفتیم PS4 گرفتیم و 3 رو هم دادیم رفت

من هم برای pc هم برای ps4 می گیرمش (*)  نسخه pc رو برای آفلاین

نسخه ps4 هم برای آنلاین زدن با دوستام، چون اکثرا ps4 دارن، انلاین gta خیلی حال میده ^_^

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

واقعا با بازی مثل این خیالمون راهته که هوسلمون سر نمیره و میتونیم تا چندین ماه ازش لذت ببریم بر خلاف بعععععععضی بازی های ubisoft

افسوس از تاخیر در انتشارش برای pc ولی ایول به خاطر این گه گرافیکش توسعه داده خواهد شد

لحظه شماری میکنم برای انتشارش

فکر کنم rockstar تاریخ انتشارش رو دقیقا همون 17 سپتامبر 2014 بذاره تا زمان اختلافش رو با کنسول های نسل قبلی به یه سال برسونه

میخوام به محض این که بازی رو نصب کردم به یاد roman توی los santos حتما trevor رو ببرم بالای بلند ترین برج و پرتش کنم پایین.

مرسسسسسسسسسسسسسسی

لینک به دیدگاه

به به ماشالا به بازی ترکونده

اوپن ورلدها تازه وارد با این همه دیر کرد تو ارائه بازی  این بار فکر کنم بازم شکست فجیعی از راک استار بخورند  :)  :clapping:

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

پرچم PC بالاست

چه شود این بازی رو PC با اون مادهای شاهکار

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...