رفتن به مطلب

فروش گرافیک GT 440 1GB DDR3 128 BIT قیمت مناسب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در پرشین تولز فروخته شد ختم تایپیک

سلام دوستان عزیز من چند روز پیش گرافیک gtx 560 ti از یکی از دوستان در همین سایت گرفتم حالا قصد فروش گرافیک خودم 440 gt رو دارم که صرفا به خاطر ارتقا هستش واسه بازی های جدید و روز...گرافیک حدود 4 ماهی هست گارانتی تمام کرده هیچ مشکلی هم نداره از هر نظر سالم و خوبه و تمیز. تعمیری هم نیست کارتن و سی دی هم موجوده... از نظر پاور بسیار کم مصرفه و معمولی ترین پاورهم جوابگو هست واسش...از نظر قدرت و عملکرد تقریبا هم رده gt 630 و gt 240 هستش...شیوه ارسال پست پیشتاز یا تیپاکس هستش بسته به انتخاب خریدار...تعویض نداریم.شیوه ارسال اول واریز سپس ارسال به آدرس خریدار...کارت اور هم نشده...بنده اهواز هستم دوستان اهوازی کارت حضوری تقدیمشون میشه...

قیمت:120 تومان

(دوستان بنده مودم وایمکس هم واسه فروش دارم به اون تایپیک هم سر بزنید)

post-16238-0-19134600-1402427714_thumb.jpg

post-16238-0-60199000-1402427737_thumb.gif

post-16238-0-04974000-1402427749_thumb.jpg

post-16238-0-38306800-1402427761_thumb.jpg

post-16238-0-09680500-1402427770_thumb.jpg

post-16238-0-82671100-1402427800_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mehdizoza
لینک به دیدگاه

سلام داداش

بابت همه چی ازت ممنونم

یه کارت خوب پیدا کردم

قسمت نشد معمله کنیم اما از مرامت خیلی خوشم اومد

ایشاا.. که خوب بفروشیش

مراقب خوبیهات باش

یاعلی

لینک به دیدگاه

سلام و درود بر همشهری گرامی داداش بنده کارت را خریدارم اما نه با این قیمت الان کارت 5750 را با وجود دی دی ار5 بودنش درهمین حدود قیمتگذاری میکند

اگه تصمیم گرفتید قیمت را اصلاح کنید لصفا پخ کنید تا حضوری مامعله کنیم

خواستم براتون لینک قرار بدم که مشاهد کنید اما گفتم خدای نکرده یه موقع به اشتباه فکرنکنید که قصدم خراب کردنه تایپیک هست اینکار را نکردم

ویرایش شده توسط mohamad_PC
لینک به دیدگاه

سلام قیمت رو بد نگفتم با توجه به سرچ و قیمتی که من تو بازار و نت کردم حرفی که زدید نلدرسته چون همه میدونن مارک ati و amd ارزون ترند چه نوع چه دست دوم و نویدیا کارت گرون تره.قیمت پیشنهادی رو واسم پخ کنید من به مشتری واقعی کمی تخفیف میدم

لینک به دیدگاه

سلام داداش

بابت همه چی ازت ممنونم

یه کارت خوب پیدا کردم

قسمت نشد معمله کنیم اما از مرامت خیلی خوشم اومد

ایشاا.. که خوب بفروشیش

مراقب خوبیهات باش

یاعلی

سلام ممنونم لطف داری انشاله که یه کارت خوب به دستت بیاد و ازش راضی باشی...

لینک به دیدگاه

سلام و درود بر همشهری گرامی داداش بنده کارت را خریدارم اما نه با این قیمت الان کارت 5750 را با وجود دی دی ار5 بودنش درهمین حدود قیمتگذاری میکند

اگه تصمیم گرفتید قیمت را اصلاح کنید لصفا پخ کنید تا حضوری مامعله کنیم

خواستم براتون لینک قرار بدم که مشاهد کنید اما گفتم خدای نکرده یه موقع به اشتباه فکرنکنید که قصدم خراب کردنه تایپیک هست اینکار را نکردم

سلام قیمت رو بد نگفتم با توجه به سرچ و قیمتی که من تو بازار و نت کردم حرفی که زدید نلدرسته چون همه میدونن مارک ati و amd ارزون ترند چه نوع چه دست دوم و نویدیا کارت گرون تره.قیمت پیشنهادی خودتون رو واسم پخ کنید من به مشتری واقعی کمی تخفیف میدم....

لینک به دیدگاه

سلام تو پرشین تولز هم پیغام گذاشتم اول ارسال بعد واریز دارید با توجه به امتیاز بازارچتون

لینک به دیدگاه

من خودم سه روز پیش 450 تومان واریز کردم به حساب دوستان و سپس واسم گرافیک ارسال کردن...بحث اعتماد و ...هم از دوستانی مثل جناب شعبانی فروشنده پاور گرین و دوستی که گرافیک گرفتم ازشون و یکی دو دوست دیگه میتونید بپرسید شرایط خرید و ارسال به این صورته من تا جایی که دیدم و همینطور شیوه خودم به این صورت بوده که اول واریز کردم بعد دوستان واسم ارسال کردن البته حق میدم شاید اعتماد کافی نباشه ولی خب گفتم دوستانی هستن که ازشون راجع به من بپرسید چون من واقعا اینجا دارم خرید و فروش میکنم و اگه کارم عیب داشته باشه راحت شما میتونی زیرسوال ببری منو شماره تماس و ...هم که هست ازم...حالا قیمت رو اول شما بفرمایید دوست خوبم....از کدام شهر هستید؟ راستی اگه بخوام اینطور نگاه کنم شما هم امتیاز بازارچه ندارید. حداقل در اینجا...ببخشید من فعلا دو تا خرید داشتم حداقل و دوستانی هستن که منو میشناسن....ببخشید اگه جسارت شد دوست عزیز منتظر نظرتون هستم

لینک به دیدگاه

سلام تو پرشین تولز هم پیغام گذاشتم اول ارسال بعد واریز دارید با توجه به امتیاز بازارچتون

سلام دوست عزیز، آقای زمان زاده تأیید میشن، از بنده گرافیک گرفتن و وجهش رو پرداخت نمودند، ایشون انسان شریفی هستند.

لینک به دیدگاه

سلام شرمنده کردی شما خودتون هم بسیار بزرگوارید....واقعا سپاس گذارم ازتون

لینک به دیدگاه

پی ام دادم خدمتتون

Sent from my iPad using Tapatalk

منم همینطور:)

لینک به دیدگاه

درود

دوستان بنده میخواستم این کارت را از همشهری عزیزم خریداری کنم اما از عجله ای که داشتم چونکه ایشون همان روز به بنده پیام نکردن و یه کارتی دیگه پیدا کردم قسمت خرید از ایشون نشود اما خوشحال میشم در اینده با ایشون مامعله داشته باشم همانطور که گفتم ایشون همشهری بنده هستند و تا جایی که از ایشون شناخت دارم کاملا مورد تایید هستند خیالتون راحت باشه

ویرایش شده توسط mohamad_PC
لینک به دیدگاه

سلام شما کدام شهر هستید؟

اگر تهران هستید من خضوری از تون می‌گیرم.

لینک به دیدگاه

درود

دوستان بنده میخواستم این کارت را از همشهری عزیزم خریداری کنم اما از عجله ای که داشتم چونکه ایشون همان روز به بنده پیام نکردن و یه کارتی دیگه پیدا کردم قسمت خرید از ایشون نشود اما خوشحال میشم در اینده با ایشون مامعله داشته باشم همانطور که گفتم ایشون همشهری بنده هستند و تا جایی که از ایشون شناخت دارم کاملا مورد تایید هستند خیالتون راحت باشه

قربان تو همشری عزیزم لطف داری به هر حال قسمت نبود انشاله در آینده ....ممنون که محبت کردی شرمنده کردی...

لینک به دیدگاه

سلام شما کدام شهر هستید؟

اگر تهران هستید من خضوری از تون می‌گیرم.

سلام بنده از اهواز هستم ولی مشکلی نیست چون وزن کارت در حد 700  گرم  شایدم کمتر هستش هزینه پست فکر نکنم بیشتر از 6 تومان بشه تیپاکس هم خواستی میفرستم پست 2 الی 3 روزه میرسه دستت تیپاکس هم که یه روزه به لحاظ کیفیت و ....هم خیالت راحت چون مغازه هم تست کرده کارتیه که نه پاور بالا میخواد نه مشکل حرارت و ....داره واسه کارای نسبتا بالا و متوسط خیلی جوابگو هستش قیمت هم واقعا مناسب زدم به هر حال خواستین من در خدمتم فقط چون دو مشتری دیکه هم هست سریع بهم بگید قیمت پیشنهادی تون رو با تشکر :)

لینک به دیدگاه

خب من تا جایی که میدونم و خودم دو سه تا جنس خریدم اول پرداخت کردم به شماره کارت فروشنده بعدش بهشون اطلاع دادم بعدش ایشون واسم ارسال کردن از نظر اعتماد و ...هم با توجه به صحبت دوستان و لطفی که داشتن و اینکه بنده به هر حال میخوام اینجا فعالیت کنم و نمیتونم جنسی خلاف صحبتم بفروشم خیالتون راحت باشه مهلت تست هم داره دوست عزیز بازم سوالی بود در خدمتم:)

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...