رفتن به مطلب

کارکرد بالای cpu بدون دلیل

Recommended Posts

با سلام 

دوستان هر وقت که  سیستم رو روشن می کنم و میرم تو ویندوز خود به خود کارکرد پردازنده 100 درصد میشه و جالبیش اینجاس که میرم تو task manager می بینم که هیچ برنامه ی به خصوصی در حال کار نیس همچین چیزی تو عمرم ندیده بودم تا حالا ! احتمال دادم که سیستم ویروسی شده 

اگگه احتمالم درسته شما چه آنتی ویروسی پیشنهاد میدین که قوی باشه و پیدا کنه ویروسو چون رو سیستم نود 32 نصب و آپدیت هس اما هیچی پیدا نمی کنه!

لینک به دیدگاه

با سلام 

دوستان هر وقت که  سیستم رو روشن می کنم و میرم تو ویندوز خود به خود کارکرد پردازنده 100 درصد میشه و جالبیش اینجاس که میرم تو task manager می بینم که هیچ برنامه ی به خصوصی در حال کار نیس همچین چیزی تو عمرم ندیده بودم تا حالا ! احتمال دادم که سیستم ویروسی شده 

اگگه احتمالم درسته شما چه آنتی ویروسی پیشنهاد میدین که قوی باشه و پیدا کنه ویروسو چون رو سیستم نود 32 نصب و آپدیت هس اما هیچی پیدا نمی کنه!

فقط کسپر اینترنت سکیوریتی.(ترجیحا اورجینال)

فقط اورجینالش یه بدی داره اونم اکتیو فقط 2 بار میشه.

من تا پارسال اورجینالش  استفاده میکردم ولی از از بعد این سیاست عجیب کسپر و رکبی که خوردم زدم تو کار پچ کردن.

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

من هم یبار این جوری شدم ویروس بود ویندوز دوباره نصب کردم و انتی ویروس ماکروسافت رو ریختم حل شد

لینک به دیدگاه

فقط کسپر اینترنت سکیوریتی.(ترجیحا اورجینال)

فقط اورجینالش یه بدی داره اونم اکتیو فقط 2 بار میشه.

من تا پارسال اورجینالش  استفاده میکردم ولی از از بعد این سیاست عجیب کسپر و رکبی که خوردم زدم تو کار پچ کردن.

اون چه فرقی با کسپراسکای داره؟

لینک به دیدگاه

من هم یبار این جوری شدم ویروس بود ویندوز دوباره نصب کردم و انتی ویروس ماکروسافت رو ریختم حل شد

این آنتی ویروس قوی هس؟ حجمش خیلی کمه

لینک به دیدگاه

درود - دوست عزیز آنتی ویروس رو سیستمتون نصبه؟

لینک به دیدگاه

درود - دوست عزیز آنتی ویروس رو سیستمتون نصبه؟

بله نود32 و آپدیت شدس اما چیزی پیدا نمیشه

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من آنتی ویروس Bootable هست لینک پایین یه مطالعه بکن لینک دانلود هم داره این آنتی ویروس تا 18 خرداد بروزه

http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=575&Title=Kaspersky-Rescue-Disk-10.0.32.17-Build-2014.06.08-%28ISO%29-+-USB

لینک به دیدگاه

این آنتی ویروس قوی هس؟ حجمش خیلی کمه

1 سال پس از اون ماجرا دارمش هنوز ویروس  نگرفتم مجانی هم هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کاسپر استفاده کن اونم 2013 که راحت ک ر ک میشه

و اپدیت افلاین هم میتونی بکنی

ناد زیاد جالب نیست بگیر نگیر داره

اگر از تسک منیجر هم یک عکس میزاشتی خوب بود

لینک به دیدگاه

اینم عکس:

http://www.xum.ir/images/2014/06/11/Untitled.png

می بینید که همه برنامه ها کارکرد 0 دارن اما cpu meter 100 نشون میده 

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من آنتی ویروس Bootable هست لینک پایین یه مطالعه بکن لینک دانلود هم داره این آنتی ویروس تا 18 خرداد بروزه

http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=575&Title=Kaspersky-Rescue-Disk-10.0.32.17-Build-2014.06.08-%28ISO%29-+-USB

داداش این خطرناکه می زنه یهو ویندوزو خراب می کنه بعدشم من که نمی تونم هی دان کنم بزنم سی دی برم بوت اسکن کنم وقت گیره !

لینک به دیدگاه

کاسپر استفاده کن اونم 2013 که راحت ک ر ک میشه

و اپدیت افلاین هم میتونی بکنی

ناد زیاد جالب نیست بگیر نگیر داره

اگر از تسک منیجر هم یک عکس میزاشتی خوب بود

می دونی کاسپر زیادی به همه چیز حساسه یهو دیدی کرک گیمو پاک کرد اما ناد زیاد گیگر نمیده واسه همین ازش استفاده می کنم منتها دیگه الان مجبورم یه اسکن دقیق بکنم 

لینک به دیدگاه

دوستان مثل این که وقتی متصل به اینترنت میشم این طوری میشه  وقتی قطع میشه اینترنت اینم درصدش میاد رو 0 !

لینک به دیدگاه

درود، آیا شما از برنامه " web  فری Yer " استفاده می کنید؟ (نمی تونستم اسمش رو کامل و پشت سر هم بگم چون خطرناکه برای فروم)

آیا برنامه های ماینینگ رو روی سیستم ریختید ؟!!! یک برنامه ای دارید که از منابع سخت افزاریتون در حالتی که به اینترنت وصل می شید استفاده می کنه . بایستی بگردی پیداش کنی :D

لینک به دیدگاه

درود، آیا شما از برنامه " web  فری Yer " استفاده می کنید؟ (نمی تونستم اسمش رو کامل و پشت سر هم بگم چون خطرناکه برای فروم)

آیا برنامه های ماینینگ رو روی سیستم ریختید ؟!!! یک برنامه ای دارید که از منابع سخت افزاریتون در حالتی که به اینترنت وصل می شید استفاده می کنه . بایستی بگردی پیداش کنی :D

والا اون وب... رو دارم منتها پاکش کردم ولی باز این مشکل وجود داره برنامه خاصی هم نصب نیس رو سیتم در کل وقتی وصل میشم به اینترنت این طوری میشه والا الان کاسپر 2014 رو نصب کردم آپدیت کردم زدم گشت دو سه تا پیدا کرد پاک کرد اما باز مشکل وجود داره به نظرتون از سیستم می تونه باشه ؟ ویندوز عوض کنم حل میشه ؟

لینک به دیدگاه

اینم عکس:

http://www.xum.ir/images/2014/06/11/Untitled.png

می بینید که همه برنامه ها کارکرد 0 دارن اما cpu meter 100 نشون میده

عجیبه. اون تیک show process for all users رو بزنین و ببینین چیزی معلوم میشه.آخه تسک منجر باید حتما نشون بده چی داره از پردازنده استفاده میکنه

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

شما ویندوزت رو عوض کن و برای آنتی ویروس هم از ماکروسافت اسنشوال استفاده کن ، حل می شه @};-

لینک به دیدگاه

سر فرصت می خوام ویندوز رو عوض کنم انشالا ببینیم چی میشه ممنون از همه 

لینک به دیدگاه

فقط از دوستان می خوام یه راهنمایی بکنن که کدوم آنتی ویروس از بقیه بهتره که من اکانتشو بخرم دیگه جدیدا نمیشه تریال استفاده کرد 

آنتی ویروسی که به کرک گیم ها گیر نده و پاکشون نکنه ولی در مورد تروجان ها و سایر کرم ها و ویروس ها حساس و قیق باشه من کسپراسکای رو به همین دلیل استفاده نمی کنم که به هر کرکی گیر میداد ممنون میشم

لینک به دیدگاه

عجیبه. اون تیک show process for all users رو بزنین و ببینین چیزی معلوم میشه.آخه تسک منجر باید حتما نشون بده چی داره از پردازنده استفاده میکنه

این کارو کردم اصلا حواسم به این تیک نبود گزینه وب فر.. رو نشون داد اما با چندین بار حذف کردنش حذف شد حذف می کردم باز هی میومد عجب چیز سمجیه این!

ولی این وب... یه چیزش خوبه که مفتی میری همه جا و هم چنین من با قند شکن ها نمی تونم فیسبوق برم  :D

لینک به دیدگاه

این کارو کردم اصلا حواسم به این تیک نبود گزینه وب فر.. رو نشون داد اما با چندین بار حذف کردنش حذف شد حذف می کردم باز هی میومد عجب چیز سمجیه این!

ولی این وب... یه چیزش خوبه که مفتی میری همه جا و هم چنین من با قند شکن ها نمی تونم فیسبوق برم :D

خب یعنی درست پاکش نکردین. نیاز به تعویض ویندوز هم ندارین. اگه نتونستین با نرم افزارهای مخصوص آن اینستال کردن، پاکش کنین، فقط باید آدرس فایلش رو پیدا کنین و کل مسیر پوشه رو پاک کنین. اگه نشد از سیف مود اقدام کنین

پیشنهاد میکنم بعدش با یه نرم افزار registry cleaner سیستم رو اسکن کنین.

برای چیزشکون هم از فری،،،گیت استفاده کنین خوبه

Bit.ly/frgate742

ویرایش شده توسط afshin b
لینک به دیدگاه

خب یعنی درست پاکش نکردین. نیاز به تعویض ویندوز هم ندارین. اگه نتونستین با نرم افزارهای مخصوص آن اینستال کردن، پاکش کنین، فقط باید آدرس فایلش رو پیدا کنین و کل مسیر پوشه رو پاک کنین. اگه نشد از سیف مود اقدام کنین

پیشنهاد میکنم بعدش با یه نرم افزار registry cleaner سیستم رو اسکن کنین.

برای چیزشکون هم از فری،،،گیت استفاده کنین خوبه

Bit.ly/frgate742

اون ...گیت خوب کار نمی کنه سرعتش افتضاحه ولی خب ممنون 

لینک به دیدگاه

فقط از دوستان می خوام یه راهنمایی بکنن که کدوم آنتی ویروس از بقیه بهتره که من اکانتشو بخرم دیگه جدیدا نمیشه تریال استفاده کرد 

آنتی ویروسی که به کرک گیم ها گیر نده و پاکشون نکنه ولی در مورد تروجان ها و سایر کرم ها و ویروس ها حساس و قیق باشه من کسپراسکای رو به همین دلیل استفاده نمی کنم که به هر کرکی گیر میداد ممنون میشم

نورتون خوبه ولی به کرک ها گیر میده . بیت دیفندر خوبه. کسپرهم بهترین نیست ولی خوبه اویرا هم شبیه کسپر هست. اگر شما می خواید اکانت بخرید بیت دیفندر از همه بهتره کمتر به کرک ها گیر میده.

راستی nod هم اصلا ارزش خرید نداره چون ویندوز دفندر هم سطحش هستش .

ویرایش شده توسط Poker_Ace
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...