رفتن به مطلب

کارکرد بالای cpu بدون دلیل

Recommended Posts

اون چه فرقی با کسپراسکای داره؟

انتی ویروس کارش نظارت بر کامپیوتر و ویروسهاست.

اینترنت سکیوریتی همون کار انتی ویروسو که انجام میده +نظارت بر اینترنت و پورتها شبکه و نظارت برخریدهای انلاین و محافظت در برابر حملات اینترنتی  و خیلی گزینهای دیگه که مربوط به نت میشه!

لینک به دیدگاه

من هم یبار این جوری شدم ویروس بود ویندوز دوباره نصب کردم و انتی ویروس ماکروسافت رو ریختم حل شد

انتی ویروس مایکرو قوی نیست بهتره یه انتی ویروس قوی استفاده کنی!

این آنتی ویروس قوی هس؟ حجمش خیلی کمه

خیر قوی نیست.

1 سال پس از اون ماجرا دارمش هنوز ویروس  نگرفتم مجانی هم هست

خوب به احتمال زیاد با ویروس چموش برخورد نکردی (یا ویروس داره و انتی ویروس هنوز نشناختتش)

بعضی ویرسها دیگه مثل قدیم کارشون تخریب ویندوز نیست و هدف های قوی تری دارن!!

خیلی اروم کارشونو تو کامپیوترت انجام میدن بدونی که صدمه به سیتمت بزنن .

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من آنتی ویروس Bootable هست لینک پایین یه مطالعه بکن لینک دانلود هم داره این آنتی ویروس تا 18 خرداد بروزه

http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=575&Title=Kaspersky-Rescue-Disk-10.0.32.17-Build-2014.06.08-%28ISO%29-+-USB

اون فقط برا مواقعی هست که سیستم ویروس داره و انتی ویرس توانایی پاک کردن اون رو نداره و برای استفاده مداوم مناسب نیست

داداش این خطرناکه می زنه یهو ویندوزو خراب می کنه بعدشم من که نمی تونم هی دان کنم بزنم سی دی برم بوت اسکن کنم وقت گیره !

اتفاقا چون احتمال وجود نرم افزا مخرب در سیستم شما هست یک اسکن از طریق بوت هم بد نیست(ولی احتمال چسبیدن ویروس به فایلهای سیستمی هست که اگه ویروس پاک شه ویندوز دیگه بالا نیاد)

می دونی کاسپر زیادی به همه چیز حساسه یهو دیدی کرک گیمو پاک کرد اما ناد زیاد گیگر نمیده واسه همین ازش استفاده می کنم منتها دیگه الان مجبورم یه اسکن دقیق بکنم 

اتفاقا من مدت هاس کسپر استفاده میکنم!خیلی کمتر از ناد 32 گیر به فایلها میده (ناد 32 که میزنه فایلهای سیستمی رو هم بعضی وقتا میترکونه و سیتمت از کار میندازه)

والا اون وب... رو دارم منتها پاکش کردم ولی باز این مشکل وجود داره برنامه خاصی هم نصب نیس رو سیتم در کل وقتی وصل میشم به اینترنت این طوری میشه والا الان کاسپر 2014 رو نصب کردم آپدیت کردم زدم گشت دو سه تا پیدا کرد پاک کرد اما باز مشکل وجود داره به نظرتون از سیستم می تونه باشه ؟ ویندوز عوض کنم حل میشه ؟

یا یه اسکن از طریق بوت انجام بده یا وین جدید(ترجیحا ویندوز جدید )

لینک به دیدگاه

نورتون خوبه ولی به کرک ها گیر میده . بیت دیفندر خوبه. کسپرهم بهترین نیست ولی خوبه اویرا هم شبیه کسپر هست. اگر شما می خواید اکانت بخرید بیت دیفندر از همه بهتره کمتر به کرک ها گیر میده.

راستی nod هم اصلا ارزش خرید نداره چون ویندوز دفندر هم سطحش هستش .

ممنون همونو می خرم شرمنده مثبتام تموم شد فردا جبران می کنم  @};-

ویرایش شده توسط Jang Yi Jin
لینک به دیدگاه

ممنون همونو می خرم رمنده مثبتام تموم شد فردا جبران می کنم  @};-

اگه منظورت پیشنهاد اخری دوستمون بیت دفندر بود چنتا نکته لازمه بت بگم.

بیت یه سری خوبیها یه سری بدیها داره.

بیت ارزون ولی هر ارزونی بی دلیل نیست.

سیستمو سنگین میکنه

بعد از مدتی هجم فایلهاش زیاد میشه(فضای زیادی از درایو c رو اشغال میکنه)

این چند سال اخیر اوردای زیادی هم اورده ولی باز نتونسته نظر کاربرای زیادی رو به خودش جلب کنه.

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میکنم از رایگان این انتی ویرسها برای مدتی استفاده کنی ببینی کدومش برات بهتر جواب میدن

قطعا کسپر نظرتو جلب میکنه!!

اونم نه انتی ویروسش فقط Kaspersky Internet Security

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

پیشنهاد میکنم از رایگان این انتی ویرسها برای مدتی استفاده کنی ببینی کدومش برات بهتر جواب میدن

قطعا کسپر نظرتو جلب میکنه!!

اونم نه انتی ویروسش فقط Kaspersky Internet Security

بابا من خودم یه مدت کسپر استفاده کردم به همه چی گیر میده به کرک به پچ به بعضی فایل های اجرایی به آتوران ها خودشم سریع پاک می کنه اجازه هم نمی گیره ! واسه یه سیستم اداری عالیه اما واسه یه کاربر عادی مث من زیادی شاخه ! خرید اکانتم والا من خودم علاقه ای به این کار ندارم منتها به غیر از نود32 بقیه یوزر پسوردشونو نمیشه پیدا کرد شما سایت خوبی سراغ داری بگو ما هم استفاده کنیم 

لینک به دیدگاه

من از نود 3 تا نسخه 6 رو استفاده کردم ! بدردنخورترین آنتی ویروس همین نوده ! البته اگر اصلیش رو نصب کنید خیلی فرق میکنه !

ولی من یکی با شید کار میکنم خوب و سبکه کسپر زیادی سنگینه . توی رنج قدرت کسپر بیت دیفندر سبکترینه !

لینک به دیدگاه

من از نود 3 تا نسخه 6 رو استفاده کردم ! بدردنخورترین آنتی ویروس همین نوده ! البته اگر اصلیش رو نصب کنید خیلی فرق میکنه !

ولی من یکی با شید کار میکنم خوب و سبکه کسپر زیادی سنگینه . توی رنج قدرت کسپر بیت دیفندر سبکترینه !

این که کسپر سنگینه شنیدی یا تست کردی؟!

قدیمیاش اره ولی نسخه 2013 کسپر بسیار سبکه!!!!!

2013 شو رو سیتم 478 پینم میشه نصب کرد و مشکلی ایجاد نمیکنه.

لینک به دیدگاه

بابا من خودم یه مدت کسپر استفاده کردم به همه چی گیر میده به کرک به پچ به بعضی فایل های اجرایی به آتوران ها خودشم سریع پاک می کنه اجازه هم نمی گیره ! واسه یه سیستم اداری عالیه اما واسه یه کاربر عادی مث من زیادی شاخه ! خرید اکانتم والا من خودم علاقه ای به این کار ندارم منتها به غیر از نود32 بقیه یوزر پسوردشونو نمیشه پیدا کرد شما سایت خوبی سراغ داری بگو ما هم استفاده کنیم 

کسپر گیر الکی نمیده!!!!

همینه الان سیستمت یوزجش شده 100 در صد!(برا اینه که به برنامه ای که داره  این کارو میکنه گیر داده نشده)در صورتی که از اول اینترنت سکیوریتی کسپر داشتی جلو این فایلو میگرفت و 100 البت شما هم از این کارش ناراحت میشدی!!

کرک و پچات مشکل داره وگرنه کسپر بشون گیر نمیده!من برنامهای نصبیم از بازی تا نرم افزار به 300 گیگ میرسه(تو یه درایو دیگر به غیر از Cنصبه)

به هیچ کدومش گیر نمیده!!!

اون اتوران مشکل داره !که کسپر سریع حذف میکنه و گرنه 100 در 100 فایل فقط مشکوک باشه به شما فقط یه اختار میده و کاری بش نداره!!

در واقع شما دنبال انتی ویروسی هستی به یه سری از فایلات گیر نده غافل از این  که همونا فایلای مخربن!!

در کل صلاح مصلاحت خیش خسروانن دانن.

لینک به دیدگاه

کرک در کل فایل غیر مجاز هس و حتی بعضا نود32 هم گیر میده ولی این دیگه گیر سپیج میده به همه چی  در مورد سنگینیش هم آره نسخه های قبل سنگین بودن ولی نسخه جدید که من دان کردم نه سبک بود خوب بود ولی همین که یه فایلی رو اجرا کردم سریعا به عنوا malware شناخت و پاکش کرد ! دوباره برداشتم نصبش کردم و اینو پاک کردم به هر حال ممنون

ویرایش شده توسط Jang Yi Jin
لینک به دیدگاه

این که کسپر سنگینه شنیدی یا تست کردی؟!

قدیمیاش اره ولی نسخه 2013 کسپر بسیار سبکه!!!!!

2013 شو رو سیتم 478 پینم میشه نصب کرد و مشکلی ایجاد نمیکنه.

شما به چی میگی سنگین !!!؟؟؟!!!

یه مقایسه بین شید و کسپر انجام بدید اون وقت حرف منرو تایید میکنید !

لینک به دیدگاه

فقط از Kaspersky Internet Security استفاده کن بقیه آنتی ویروسها یه مشکلی دارن  اگه دقت کرده باشی همه کاسپر رو پیشنهاد دادن 

اویرا که سیستم شبکه و اینترنت رو به هم میریزه  نود 32 که دورانش به سر اومد به نظرم اگه هیچ آنتی ویروسی نصب نکنی بهتر از اینه که بری نود نصب کنی

avast هم که هر چی فایل هست رو قورت میده  قدرت تفکیک سازی نداره  خدایی کاسپر تو این زمینه داره می تازه

لینک به دیدگاه

انتی ویروس مایکرو قوی نیست بهتره یه انتی ویروس قوی استفاده کنی!

خیر قوی نیست.

خوب به احتمال زیاد با ویروس چموش برخورد نکردی (یا ویروس داره و انتی ویروس هنوز نشناختتش)

بعضی ویرسها دیگه مثل قدیم کارشون تخریب ویندوز نیست و هدف های قوی تری دارن!!

خیلی اروم کارشونو تو کامپیوترت انجام میدن بدونی که صدمه به سیتمت بزنن .

اگه منظورت بد افزاره که فکر نکنم دشنمی داشته باشم :D و اگه ویروسه و کاری با من نداره ولش کن بزار زندگیش رو بکنه :D

لینک به دیدگاه

من که تصمیم گرفتم اول یه دوره کسپر اسکای اینترنت سکوریتی استفاده کنم و یه دوره بیت دفندر هر کدوم که خوب بود و زیاد به کرک ها گیر نداد همونو انتخاب می کنم ممنون همگی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...