رفتن به مطلب

خواموش شدن سیستم بعد از اورکلاک کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به همه اورکلاکر ها و غیر اورکلاکر ها  :laughing:  :x

دوستان این تاپیک قبلا در باره ی یه چیز دیگه بوده گفتم دوباره تاپیک نزنم سوال رو همین جا می پرسم 

خوب من خودم رو نتونستم نگه دارم و این bios غیر رسمی skyn3t رو برای  gtx 780 lightning دانلود کردم و کارت رو فلش کردم حالا پاور لیمیت شده 300 درصد ( قبلا 109 بود ) در ضمن بایوس  ln2 رو فلش کردم و بایوس معمولی رو دست نزدم 

خوب حالا مشکل من اینجاست برای رد شدن از کور کلاک 1320 باید ولتاژ رو از 100+ بالاتر ببرم پس از برنامه ی Rbby258 ABVoltmod استفاده کردم که لاینتیگ رو کاملا ساپورت می کنه و به راحتی ولتاژ رو زیاد می کنه 

با زیاد کردن ولتاژ به 200+ که به ولتاژ کل 1.3 می رسه می تونم کور کلاک 1340 رو بزنم اما یه مشکلی هست توی تست 3d mark 11 توی اخرین تست گرافیکی ( شماره ی 4 ) کل سیستم خواموش می شه و دوباره روشن می شه دمای کارت از 75 هم رد نمی شه پس دما مشکل ساز نیست 

پاور من 700 وات هست 

سیستم من 

cpu 4770k فرکانس 4.7 ولتاژ 1.25 

4 تا رم ( در کل 12 گیگ ) 1333 

پمپ اب 

10 عدد فن که همه روشن هست ولی 3 تاشون فقط با تمام قدرت کار می کنه 

led ها خواموش 

3 تا هارد 2 تا 2ترا یه دونه 3ترا 

gtx 780 lightning

خوب مشکل از کجا هست مشکل از پاور هست کم میاره یا نه

این کارت رو من دیدم تا کور کلاک 1500 اور کردن با ولتاژ 1.4 

ممنون  @};-

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام علی جان 

پ.خ شد 

ویرایش شده توسط Zalman1313
لینک به دیدگاه

مرسی

با سرعت دانلود 16 کیلوبایت نمی شه هیچ کاری کرد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرسی

با سرعت دانلود 16 کیلوبایت نمی شه هیچ کاری کرد

خواهش میکنم علی جان 

هر امری بود در خدمتم :)

لینک به دیدگاه

سوال جدید اضافه شد

از اون جایی که پست اول ویرایش بشه تاپیک بالا نمی اید و 12 ساعت از زمان درست کردن تاپیک گذشته مشکلی نیست که اپ بدم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

علی جان تست چهلرم کمی تست سنگینیه پاور لیمیت رو کمی اضافه کنین خیلی نه 220 کنین ولتاژ از این بالاتر نبرین بعدشم هر کارتی تا یه کورکلاکی  اوکی هست شاید این دیگه اخرش باشه ولی احتمالا پاروم ضعیفه برای اورکلاک چنین کارتی باید سری پلاتینیوم یا گلد داشته باشد 

لینک به دیدگاه

سلام 

علی جان تست چهلرم کمی تست سنگینیه پاور لیمیت رو کمی اضافه کنین خیلی نه 220 کنین ولتاژ از این بالاتر نبرین بعدشم هر کارتی تا یه کورکلاکی  اوکی هست شاید این دیگه اخرش باشه ولی احتمالا پاروم ضعیفه برای اورکلاک چنین کارتی باید سری پلاتینیوم یا گلد داشته باشد 

ممنون الان دقیقا متوجه شدم مشکل از پاور هست تمام فن ها و led و پمپ و هارد ها  ها رو از پاور کندم و به یه پاور دیگه زدم و به پاور اصلی وصل کردم الان با فرکانس 1387 با وقتاژ 1.38 تمام تست رو تمام می کنه و امتیاز هم 17800 شده  :eek:  البته کارت دماش شده بود 85 :crying:  و دیگه بیشتر از نمی شه برد چون دوباره سیستم خواموش می شه ( فرکانس 1400 رو با ولتاژ 1.4 تست کرد دما شده بود 90  و دوباره سر تست 4 خواموش شد کارت من اینجوری شده بود :crying:  :crying:  :crying:  :crying:  :mad: )

واتربلاکه بجوری ذهن من رو درگیر کرده پولش رو هم دارم ولی پاور مهم تر هست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس مشکل پاوره یه پلاتینیوم 1500 بگیرین حال کنه بدبخت اون کارت تو فشاره :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...