رفتن به مطلب

عدم زدن بوق و ندادن تصویر

sashaelit
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من این سیستم رو از فروشگاهی آنلاین خریدم و امروز رسید دستم.

الان این مین بورد 970A-g43  رو خریدم

وقتی پردازنده fx 8350 روش قرار دادم و روشن میکنم بوفق نمیزنه...بدون رم. تنها روشن میشه.

کارت هم روش نصب میکنم فقت یک ثانیه اول که روشن میشه یک دور فن میچرخه ....بعد موقع زدن دکمه خاموش پاور بازم یک دور میچرخه. یعنی اصلا تصویر نمیده...اصلا ولتاژ به گرافیک نمیده.

اصلا آیا رم وصل نباشه و فقت پردازنده روی سیستم باشه یعنی تنها مین و cpu  باید مین بوق بزنه؟ حتی هاارد وصل نباشه

جنس ها آک هستند. کلی پول دادم....کمممممممممممممممممک

لینک به دیدگاه

cmos  دیگه چیه؟؟؟

چه جوری ریسیت میشه؟؟؟؟ کمممممممممممممممک... کسی نیست؟

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

دوست عزىز بوقى که سىستم مىزنه چند نوع هستش ىکى بوق دوست داشتنى بوت شدن ىکى بوق ممتد نبود رم ( که دلاىل مختلفى داره مٽل ننشستن درست رم روى اسلاىد رم و... .اگه رم خراب باشه هم گاها بوق ممتد مىزنه ) ىکى هم بوق متوالىه نبود کارت گرافىک ( توى سىستم هاىى که گرافىک سرخود نداره ىا کارت گرافىک به طور کامل روى سىستم ننشسته ىا سوخته ) و... اکٽر مىن ها نىاز به ىک اسپىکر کوچىک دارن که اکٽر کىسها همراه خودشون دارن ! الان اىن اسپىکر کوچىک روى مىن نصبه اگه نصبه سالمه و درست نصب شده

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تاپیک زیر خاکی رو بالا نیارید

لطفا به تاریخ تاپیک دقت کنید.

لینک به دیدگاه

شرمنده با گوشى توى ساىتم به همىن خاطر صفحه ها برام درست لود نمىشن به همىن دلىل متوجه نشدم البته اىن تنها مشکلم نىست حرف ى رو وقتى بىن حروف دىگه مىارم نقطه هاش حذف مىشن !!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...