رفتن به مطلب

پاور کورسیر 1050 HX بهتره یا GREEN 1275 OC

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام

دوستان همه میدونیم که 5 سال گارانتی گرین کاملاً .. هستش و به اسم تعویض میاد و یه پاور که معلوم نیست چقدر زیر فشار بوده و خراب شده رو تعمییر میکنه، بعد با پاور خراب شما تعویض میکنه

کلاً از گرین براحتی بگذر دوست گرامی من خودم گرین دارم که دارم این حرف رو میزنم اصلاً روی 12 ولت استیبل نیستش

به نظر من اگه میخواهی برو همون کرسیر رو بگیر و اگه هم حوصله داری یه کوچولو اگه بازار رو بگردی تو تهران براحتی میتونی پاور های شرکت معظم EVGA رو توی بازار که به تازگی وارد شده و سازنده اصلی اون هم یکی از بهترین پاور سازهای دنیا هست یعنی سوپر فلاور  رو پیدا کنی، مدل 1000 وات رو حدود 1 تومن میتونی بخری و با خیال راحت استفاده کن

کالا درست میفرمایید EVGA هم پاورهای بسیار خوبی داره و دیگه نهایت کیفیت اما قیمتشون دیگه یکم میره بالا :D 

گرین همون پاورهای کارکرده رو تعمیر میکنه تمیز میکنه و تو کارتون میزارم و یه وکیوم میزنه فک کردین نو هست . کاملا این موضوع مشخصه 

لینک به دیدگاه

• ارسال 65
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

مارک زدگی عاقب همین هست به طرف می گی اصلا فلان شرکت پاور نمی سازه باز می گه ....

اطلاعات  در حد 0 هست ادعا 100 ارزش وقت بیشتر از اینها هست که اینجا بزاریم

به درود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مارک زدگی عاقب همین هست به طرف می گی اصلا فلان شرکت پاور نمی سازه باز می گه ....

اطلاعات  در حد 0 هست ادعا 100 ارزش وقت بیشتر از اینها هست که اینجا بزاریم

به درود

اقا شما درست میگین همونه که شما میگین یا حق 

حرفه اخر : 

وقتی چیزی نمیدونین نگین لطقا که فقط مارک عوض میکنن و رنگ اون جعبه ی پنیره که اینجوری ه

لینک به دیدگاه

حرفه اخر : 

وقتی چیزی نمیدونین نگین لطقا که فقط مارک عوض میکنن و رنگ اون جعبه ی پنیره که

آقا دسته مهتون درد نکنه اما من قصد نداشتم این همه بحث بشه خلاصه دستون درد نکنه تشکر

لینک به دیدگاه

بچه ها اگه من سیستممم رو بزارم کسی میتونه بگه که این پاوری که مد نظر دارم خوبه یا نه

لینک به دیدگاه

این مشخصات سیستمم هست

مادربورد X58A-UD7

رم G-SKILL RX 1866 4*4

گراف GTX 780 GIGA

CPU I7 950

هارد اینترنال WD 1 7200 64

سه عدد DVD RW

3تا فن 120 3 تا 140

البته با کمی آینده نگری و با کمک شما پاور 1050 کورسیر رو انتخاب کردم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بچه ها اگه من سیستممم رو بزارم کسی میتونه بگه که این پاوری که مد نظر دارم خوبه یا نه

خواهش میکنم 

جواب میده پاور زیادم هست:) 

موفق باشید 

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم 

جواب میده پاور زیادم هست :)

موفق باشید 

آقای ZALMAN بنظر شما گذشته از هزینه میخواد پاور کمتری بگیرم یا این انتخاب خوبه البته من با کلی تحقیق میگم دلم نمیاد این پاور رو از دست بدم چون تا اونجایی که من اطلاع دارم این پاور کم هست داخل ایران

لینک به دیدگاه

من این قدر سوال میکنم به این خاطره که میخوام فردا صبح پاور بخرم آخه پند روزیه بی سیستم هستم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقای ZALMAN بنظر شما گذشته از هزینه میخواد پاور کمتری بگیرم یا این انتخاب خوبه البته من با کلی تحقیق میگم دلم نمیاد این پاور رو از دست بدم چون تا اونجایی که من اطلاع دارم این پاور کم هست داخل ایران

احسان هستم 

بله پاورهای کورسیر به دلیل اینکه قیمتاشون کمی بالاست وارد نمیشه چون هر کسی در توانش نیست اینقد هزینه کنه . 

پاور بسیار خوبیه و برای ایبنده بنظر من اگه بخاین ارتقایی بدین کیسو خیلی خیلی خوبیه 

بنظرم همینو بخرین :)

لینک به دیدگاه

اصلا انتظار نداشتم یک بحث ساده رو به اینجا بکشونید . هیچ کس هیچ منطق و دلیلی نیاورده که کدوم بهتره .

اول به چند تا سوال من جواب بدید .

اون دوستمون که گفتن گرین پاورهای تعمیری رو به جای نو وکیوم میکنه و تحویل مشتری میده ، برای این حرفش دلیل و مدرک داره ؟ من دلیلی میارم که این کار رو نمیکنه . پاور گرین گارانتی تعویض نداره . در صورتی تعویض میشه که قابل تعمیر نباشه . یعنی اگر تعمیر بشه ، تعمیرش میکنن و تحویل مشتری میدن . پس اگر پاوری قابل تعمیر باشه ، به همون صاحبش پس میدن بعد تعمیر ، نه اینکه تعمیرش کنن و بذارن تو انبار و یک پاور نو بدن به طرف . بعد هم کی مشابه اون پاور بیاد برای گارانتی و پاور تعمیری رو به جاش بدن .

دوم دوستی که گفتن کارایی پاور بعد از مدتی افت میکنه . شما اعتقاد داری پاور های دیگه افتشون کمتره ؟ افت کارایی پاور یعنی چی ؟ یعنی نتومه اون مقدار قدرت مورد نیاز رو تامین کنه . درسته ؟ شما یک پاور 1275 وات رو با قیمت کمتر از یک پاور 1050 وات بگیری ، فرضا افتش هم کمی بیشتر باشه ، ضرر کردی ؟ چقدر این افت بیشتر محسوسه ؟ من الان بیشتر از 8 ساله یک پاور 535 گرین دارم . چرا اون افت شدیدی که شما میگید رو نمیبینم ؟ با اینکه قطعات سیستمم کم مصرف هم نیستن . افت کرده ، ولی نه اونطوری که شما میگید . شما همچین میگید افت میکنه که انگار ظرف یک سال توان تولیدی پاور نصف میشه . اگر یک پاور در طول یک سال مدام روشن باشه و در حدود 90 درصد توانش رو کار کنه ، بعد از یک سال بین 20 تا 25 درصد افت کارایی پیدا میکنه . این یک چیز طبیعیه . ولی کسی اینطوری استفاده نمیکنه از سیستم .

یکی از دوستان چند وقت پیش تاپیکی زده بود که یکی از این پاورهای وارداتی که از جمله پاورهای گرون بازار بوده ، بلافاصله بعد از وصل شدن به سیستم و روشن کردنش ، زده کل سیستم رو ناکار کرده . غیر از اینکه خودش سوخت ، چند تا قطعه دیگه رو هم خراب کرد . پس فرقی نمیکنه ، بهترین پاورها و قطعه های دنیا هم مشکل دار میشن . منتها باید کسی اینجا جوابگو باشه .  حالا که گرین هست ، شما میگید به درد نمیخوره .

شمایی که میگی پاور رو باز کنی ، توش مشخصه که فرق داره و کیفیتش بهتره ، واقعا میتونی با نگاه کردن به قطعات کیفیت اونها رو تشخیص بدی ؟ اصلا چند تا پاور رو باز کردی و قطعاتشون رو دیدی ؟ بهت قول میدم اگر همون پاوری که میگی قطعاتش بی کیفیته ، با یک جعبه پاور دیگه از برند معروف ببینی ، میگی کیفیتش عالیه . شمایی که چند تا پاور دیدید نمیتونید نظری در موردشون بدید . اگر میخواهید از کیفیت قطعات داخلی پاور ها سوال کنید ، از آقای شعبانی بپرسید . ایشون مدتهاست تو کار تعمیر و خرید و فروش پاور هستن . اکثر پاورهای بازار رو هم میشناسن . بپرسید کدوم پاور قطعات با کیفیت تری داره .

من نه از گرین حقوق میگیرم و نه نفعی میبرم از فروشش . فقط دلم میسوزه که وقتی یک شرکت برای ما احترام قائل میشه و سعی میکنه که اجناس با کیفیت رو با قیمت مناسب و خدمات خوبی به ما برسونه ، اینطوری زیر پاش رو خالی میکنیم و بهش تهمت میزنیم . نمیگم مشکل نداره ، هر شرکتی مشکل داره . ولی گرین یکی از بهترین شرکتهای ایران در زمینه سخت افزار کامپیوتره . مشکل ما بیشتره که همیشه فکر میکنیم کالایی که برند خارجی داره و گرونتره ، بهتره . باور کنید همیشه اینطوری نیست .

ضمنا اگر یک بار دیگه توهین ببینم تو این تاپیک و یا هر تاپیک دیگه ای، بدون اخطار قبلی شخص توهین کننده بن میشه . این رو به همه کاربرهای لیون میگم . اگر میخواهید بحث کنید ، محترمانه و با منطق باشه . نه با توهین و تهمت . موفق باشید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توهینی نکردیم اقا حامد فقط داریم بحث میکنیم سر قضیه پاورها ;)

هیچ دلیلی برای بن فکر نکنم وجود داشته باشه 

موفق باشید :)

به شحصه تو عمکرم یه بارم از گرین استفاده نخواهم کرد اون کیساشه اونم پاوراشه ، اون کیساشم که دو تا داشتیم از پلاستیک کهنه فک کنم دست میشه :) کولر مستر چه عظمتی داره یکم این گرین به خودشن نمیاد خب برای کسانی که قمت پایین میخان عالیه

ویرایش شده توسط Zalman1313
لینک به دیدگاه

حرفه اخر : 

وقتی چیزی نمیدونین نگین لطقا که فقط مارک عوض میکنن و رنگ اون جعبه ی پنیره که اینجوری ه

می گم اطلاعات کمه و مارک زدگی بیداد می کنه همینه....

شما دقت کن چی گفتم بعد جواب بده منظور حرف من در اون نوشته این هست که اشخصاصی مثل شما فقط مارک رم میبینن یک جنس با بدترین کیفت هم مارک فلان برند داشته باشن سریع خرید می شه چون مارک مهم شده نه کیفیت برای همین شرکت کورسیر می یاد پاور عرضه می کنه چون برند معروفی هست سفارش میده یک شرکت دیگه براش پاور می سازه برند به اسم کورسیر سانزده یک شرکت دیگه .

لینک به دیدگاه

توهینی نکردیم اقا حامد فقط داریم بحث میکنیم سر قضیه پاورها ;)

هیچ دلیلی برای بن فکر نکنم وجود داشته باشه 

موفق باشید :)

به شحصه تو عمکرم یه بارم از گرین استفاده نخواهم کرد اون کیساشه اونم پاوراشه ، اون کیساشم که دو تا داشتیم از پلاستیک کهنه فک کنم دست میشه :) کولر مستر چه عظمتی داره یکم این گرین به خودشن نمیاد خب برای کسانی که قمت پایین میخان عالیه

تعصب شما در اندازه بچه 10 ساله هست فقط تعصب بدون هیچ اطلاعات فنی .... هیچ دلیل و مدرکی

گرین در قیمت هیچ فرقی با کورسیر نداره اون به خاظر مارکش در ایران 200-300 بیشتر فروخته می شه پاور 1000 وات کورسیر 210 دلار پاور 1000 گرین 600 قیمت نزدیک هست

لینک به دیدگاه

اصلا انتظار نداشتم یک بحث ساده رو به اینجا بکشونید . هیچ کس هیچ منطق و دلیلی نیاورده که کدوم بهتره .

اول به چند تا سوال من جواب بدید .

اون دوستمون که گفتن گرین پاورهای تعمیری رو به جای نو وکیوم میکنه و تحویل مشتری میده ، برای این حرفش دلیل و مدرک داره ؟ من دلیلی میارم که این کار رو نمیکنه . پاور گرین گارانتی تعویض نداره . در صورتی تعویض میشه که قابل تعمیر نباشه . یعنی اگر تعمیر بشه ، تعمیرش میکنن و تحویل مشتری میدن . پس اگر پاوری قابل تعمیر باشه ، به همون صاحبش پس میدن بعد تعمیر ، نه اینکه تعمیرش کنن و بذارن تو انبار و یک پاور نو بدن به طرف . بعد هم کی مشابه اون پاور بیاد برای گارانتی و پاور تعمیری رو به جاش بدن .

دوم دوستی که گفتن کارایی پاور بعد از مدتی افت میکنه . شما اعتقاد داری پاور های دیگه افتشون کمتره ؟ افت کارایی پاور یعنی چی ؟ یعنی نتومه اون مقدار قدرت مورد نیاز رو تامین کنه . درسته ؟ شما یک پاور 1275 وات رو با قیمت کمتر از یک پاور 1050 وات بگیری ، فرضا افتش هم کمی بیشتر باشه ، ضرر کردی ؟ چقدر این افت بیشتر محسوسه ؟ من الان بیشتر از 8 ساله یک پاور 535 گرین دارم . چرا اون افت شدیدی که شما میگید رو نمیبینم ؟ با اینکه قطعات سیستمم کم مصرف هم نیستن . افت کرده ، ولی نه اونطوری که شما میگید . شما همچین میگید افت میکنه که انگار ظرف یک سال توان تولیدی پاور نصف میشه . اگر یک پاور در طول یک سال مدام روشن باشه و در حدود 90 درصد توانش رو کار کنه ، بعد از یک سال بین 20 تا 25 درصد افت کارایی پیدا میکنه . این یک چیز طبیعیه . ولی کسی اینطوری استفاده نمیکنه از سیستم .

یکی از دوستان چند وقت پیش تاپیکی زده بود که یکی از این پاورهای وارداتی که از جمله پاورهای گرون بازار بوده ، بلافاصله بعد از وصل شدن به سیستم و روشن کردنش ، زده کل سیستم رو ناکار کرده . غیر از اینکه خودش سوخت ، چند تا قطعه دیگه رو هم خراب کرد . پس فرقی نمیکنه ، بهترین پاورها و قطعه های دنیا هم مشکل دار میشن . منتها باید کسی اینجا جوابگو باشه .  حالا که گرین هست ، شما میگید به درد نمیخوره .

شمایی که میگی پاور رو باز کنی ، توش مشخصه که فرق داره و کیفیتش بهتره ، واقعا میتونی با نگاه کردن به قطعات کیفیت اونها رو تشخیص بدی ؟ اصلا چند تا پاور رو باز کردی و قطعاتشون رو دیدی ؟ بهت قول میدم اگر همون پاوری که میگی قطعاتش بی کیفیته ، با یک جعبه پاور دیگه از برند معروف ببینی ، میگی کیفیتش عالیه . شمایی که چند تا پاور دیدید نمیتونید نظری در موردشون بدید . اگر میخواهید از کیفیت قطعات داخلی پاور ها سوال کنید ، از آقای شعبانی بپرسید . ایشون مدتهاست تو کار تعمیر و خرید و فروش پاور هستن . اکثر پاورهای بازار رو هم میشناسن . بپرسید کدوم پاور قطعات با کیفیت تری داره .

من نه از گرین حقوق میگیرم و نه نفعی میبرم از فروشش . فقط دلم میسوزه که وقتی یک شرکت برای ما احترام قائل میشه و سعی میکنه که اجناس با کیفیت رو با قیمت مناسب و خدمات خوبی به ما برسونه ، اینطوری زیر پاش رو خالی میکنیم و بهش تهمت میزنیم . نمیگم مشکل نداره ، هر شرکتی مشکل داره . ولی گرین یکی از بهترین شرکتهای ایران در زمینه سخت افزار کامپیوتره . مشکل ما بیشتره که همیشه فکر میکنیم کالایی که برند خارجی داره و گرونتره ، بهتره . باور کنید همیشه اینطوری نیست .

ضمنا اگر یک بار دیگه توهین ببینم تو این تاپیک و یا هر تاپیک دیگه ای، بدون اخطار قبلی شخص توهین کننده بن میشه . این رو به همه کاربرهای لیون میگم . اگر میخواهید بحث کنید ، محترمانه و با منطق باشه . نه با توهین و تهمت . موفق باشید .

برادر خسته نباشی کاملا با حرف های شما موافقم البته اون قسمتی که نباید شرکتی که با کیفیت خوب یا بد حالا هرچی باشه رو داخل اینجا خراب کرد هر چند اون داخل ایران و ماله خودمون باشه

لینک به دیدگاه

تعصب شما در اندازه بچه 10 ساله هست فقط تعصب بدون هیچ اطلاعات فنی .... هیچ دلیل و مدرکی

گرین در قیمت هیچ فرقی با کورسیر نداره اون به خاظر مارکش در ایران 200-300 بیشتر فروخته می شه پاور 1000 وات کورسیر 210 دلار پاور 1000 گرین 600 قیمت نزدیک هست

BLACK آقا خسته نباشی شما درست میگید من برام فرقی نمیکنه فقط میخوام پاوری که انتخاب میکنم پاور خوبی باشه به کمک شما حالا چه گرین چه کورسیر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ما در حد اصلا بچه ی 5 ساله شما برو گرین بخر اقا جون مشکلیه ؟

من گفتم بمیرم گرین نمیخرم 

:D

چون هیچ اعتقادی بهش ندارم 

ووو  کیفیت کورسیر ، انرمکس خیلی خیلی بهتره شک نکن عزیزم و گلم 

خداحافظ پسرم

لینک به دیدگاه

بچه ها تورو خدا تعصب و این حرفا رو فراموش کنید فنی فکر کنید و نظر بدید بالاخره من چیکار کنم کاری به خارج و بیرون نداشته باشید کدوم بهتره رای با اکثریت

لینک به دیدگاه

ما در حد اصلا بچه ی 5 ساله شما برو گرین بخر اقا جون مشکلیه ؟

من گفتم بمیرم گرین نمیخرم 

:D

چون هیچ اعتقادی بهش ندارم 

ووو  کیفیت کورسیر ، انرمکس خیلی خیلی بهتره شک نکن عزیزم و گلم 

خداحافظ پسرم

دست شما درد نکنه ممنون از راهنمایی هات موفق باشی

لینک به دیدگاه

سلام و عرض ادب

شب خوش

دوست گلم شرکت اصلی و تولید کننده هم دو پاور CWT میباشد.

http://www.tomshardware.com/reviews/power-supply-oem-manufacturer,2913-5.html

و هر دو پاور با کمی تفاوت تقریبا دارای کیفیت یکسانی میباشند.

پاور گرین پلاتینوم میباشد و میشه گفت بهترین پاور و گل سر

سبد پاورهای گرین میباشد که با 62ماه گارانتی بسیار خوب گرین

یک گزینه بسیار مناسب میباشد.از طرفی از پاور کورسیر هم نمی توان به سادگی عبور کرد.

انتخاب کاملا به خودتون بر میگردد اگر بحث قیمت و گارانتی مطرح باشد به نظرم گرین انتخاب مناسبتری میباشد.

لینک به دیدگاه

دوستان این بچه بازی ها رو جمع کنید از صفعه ی 3 تا اینجا الکی منفی دادید دوست ما داره نظرش رو می گه ما ایرانی ها باید یاد بگیریم به نظر هم احترام بگذاریم 

هر دو شرکت پاور های خوبی می زنن 

از اون جایی که توی ایران 80 درصد مردم به خاطر قیمت های بسیار بالا مشکل خرید دارن ترجیح می دن جنسی بخرن که قیمت پایین در کنار عملکردی قابل قبول داشته باشه 

ولی کسایی هم هستن که از لحاظ مالی قوی هستم و اجناس لوکس می خواهند این افراد به مارک و قدرت و محبوبیت و در دست رس نبودن اهمیت می دهند و به قیمت کاری ندارن 

من خودم توی کیسم لایتنیگ دارم ولی پاورم 700 ممولکس هست که فقط برای خاورمیانه پاور می زنه توی گیم مشکل نداره ولی توی اور کلاک سنگین سیستم خواموش می شه پس پایداری لازم برای اورسنگین رو نداره ولی من از ته دل دوستش دارم چون کارم رو به خوبی راه می اندازه 

اگر می خواهید یه کالا رو با یه کالای دیگر مقایسه کنید بهترین منبع یوتوب یا سایت های ریویو کننده هستن نه مردم بهترین کانال linus tech tip از نظر من البته 

لاینس بیشتر محصولات سخت افزاری رو ریویو کرده 

این ریویو ها دارای استاندارد خاصی هستن که نشون می دن هر جسنی به چه دردی می خوره و چه کیفیتی داره و پاور های شرکت کورسیر هم ایشون ریویو کردن و نظر نهایی رو دادن نسبت به محصول که دارای کیفیت عالی هست 

اما مشکل اینجاست محصولات گیرین توسط هیچ شخص حرفه ای یا سایت یا کانل یوتوب ریویو نشده ( اگر شده من ندیده ام ) پس ادم یکم عقل داشته باشه می تونه متوجه بشه که باید محصولاتی رو انتخاب کند که توسط افراد حرفه ای زیر فشار رفته و تست شده تا ببینن اون جنس چه کیفیتی داره 

و همیشه پاور های کورسیر یا ارنمکس یا ترمینالتک ( اگه درست نوشته باشم ) دارای کیفیت بالا بوده و زیر تست های سنگین ریویو گر ها موفق بیرون امده 

پس شاید این می تونه یکی از دلایلی باشه که بعضی از دوستان محصولات خارجی رو ترجیح می دن به محصولات داخلی 

پس لطفا دست از این بچه بازی ها بردارید و کمی از عقلتون و اینترنت استفاده کنید تا به بهترین نتیجه ی ممکن برسید 

کلام اخر 

پاور های گیرین خوب هستن مخصوصا محصولات 4 یا 5 سال پیش 

معمولا شرکت های داخلی بعد از یه مدت کیفیت شون کم می شه چون پولشون زیاد می شه 

ولی شرکت های خارجی کم که نمی شه هیچ همیشه در حال پیشرفت هستن و از اشتباهات محصولات قدیمی درس می گیرن تا اون مشکل رو در محصولات جدید از بین ببرن یا کم کنن ( البته همیشه اینجوری نیست هر شرکتی مشکلات خودش رو دارید ) 

در ضمن قیمت پاور های کورسیر با قیمت محصولات گیرین خیلی فرق نداره از لحاظ دلاری ولی به لطف وارد کننده و تحریم و گمرک نامرد و ......................................................................................................................... قیمت نهایی خیلی بیشتر می شود 

به امید روزی که مملکت بتواند سخت افزار های خود رو به دنیا نشون بده و قدرت ایرانی رو نشون بده ولی اول باید از بچه بازی دست برداریم بعد  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلام اخر من : 

ایرانی ها فرهنگ ندارن همین و بس کسی که برای نظر کسی احترام قاغئل نیست و بلافاصه منفی میده اون یه بی فرهنگ بی سواده من شماها رو نمیگم هر کی اینکارا رو میکنه رو میگم یعنی هنوز فرهنگ نداره که اینکار رو میکنه من بنم میخام بشم اقا حامد حاضرم بن بشم و این فرهنگو یاد بگیرن همه که نظر همه احترام بزارن . خب اکثرا گرین دارن و طرفدار گرینن تو ایرانم جا افتاده هر کسی هر چی داره از همون طرفداری میکنه این کلا رسمه 

یا حق 

هیچ اورکلاکری از پاورهای گرین استفاده نمیکنه این کاملا مشهوده چون زیر فشار سنگین نمیتونه تاب بیاره

ویرایش شده توسط Zalman1313
لینک به دیدگاه

دوستان این بچه بازی ها رو جمع کنید از صفعه ی 3 تا اینجا الکی منفی دادید دوست ما داره نظرش رو می گه ما ایرانی ها باید یاد بگیریم به نظر هم احترام بگذاریم 

هر دو شرکت پاور های خوبی می زنن 

از اون جایی که توی ایران 80 درصد مردم به خاطر قیمت های بسیار بالا مشکل خرید دارن ترجیح می دن جنسی بخرن که قیمت پایین در کنار عملکردی قابل قبول داشته باشه 

ولی کسایی هم هستن که از لحاظ مالی قوی هستم و اجناس لوکس می خواهند این افراد به مارک و قدرت و محبوبیت و در دست رس نبودن اهمیت می دهند و به قیمت کاری ندارن 

من خودم توی کیسم لایتنیگ دارم ولی پاورم 700 ممولکس هست که فقط برای خاورمیانه پاور می زنه توی گیم مشکل نداره ولی توی اور کلاک سنگین سیستم خواموش می شه پس پایداری لازم برای اورسنگین رو نداره ولی من از ته دل دوستش دارم چون کارم رو به خوبی راه می اندازه 

اگر می خواهید یه کالا رو با یه کالای دیگر مقایسه کنید بهترین منبع یوتوب یا سایت های ریویو کننده هستن نه مردم بهترین کانال linus tech tip از نظر من البته 

لاینس بیشتر محصولات سخت افزاری رو ریویو کرده 

این ریویو ها دارای استاندارد خاصی هستن که نشون می دن هر جسنی به چه دردی می خوره و چه کیفیتی داره و پاور های شرکت کورسیر هم ایشون ریویو کردن و نظر نهایی رو دادن نسبت به محصول که دارای کیفیت عالی هست 

اما مشکل اینجاست محصولات گیرین توسط هیچ شخص حرفه ای یا سایت یا کانل یوتوب ریویو نشده ( اگر شده من ندیده ام ) پس ادم یکم عقل داشته باشه می تونه متوجه بشه که باید محصولاتی رو انتخاب کند که توسط افراد حرفه ای زیر فشار رفته و تست شده تا ببینن اون جنس چه کیفیتی داره 

و همیشه پاور های کورسیر یا ارنمکس یا ترمینالتک ( اگه درست نوشته باشم ) دارای کیفیت بالا بوده و زیر تست های سنگین ریویو گر ها موفق بیرون امده 

پس شاید این می تونه یکی از دلایلی باشه که بعضی از دوستان محصولات خارجی رو ترجیح می دن به محصولات داخلی 

پس لطفا دست از این بچه بازی ها بردارید و کمی از عقلتون و اینترنت استفاده کنید تا به بهترین نتیجه ی ممکن برسید 

کلام اخر 

پاور های گیرین خوب هستن مخصوصا محصولات 4 یا 5 سال پیش 

معمولا شرکت های داخلی بعد از یه مدت کیفیت شون کم می شه چون پولشون زیاد می شه 

ولی شرکت های خارجی کم که نمی شه هیچ همیشه در حال پیشرفت هستن و از اشتباهات محصولات قدیمی درس می گیرن تا اون مشکل رو در محصولات جدید از بین ببرن یا کم کنن ( البته همیشه اینجوری نیست هر شرکتی مشکلات خودش رو دارید ) 

در ضمن قیمت پاور های کورسیر با قیمت محصولات گیرین خیلی فرق نداره از لحاظ دلاری ولی به لطف وارد کننده و تحریم و گمرک نامرد و ......................................................................................................................... قیمت نهایی خیلی بیشتر می شود 

به امید روزی که مملکت بتواند سخت افزار های خود رو به دنیا نشون بده و قدرت ایرانی رو نشون بده ولی اول باید از بچه بازی دست برداریم بعد  @};-

زنده باد این شد جواب خوب دمت گرم ای ولا

لینک به دیدگاه

این مشخصات سیستمم هست

مادربورد X58A-UD7

رم G-SKILL RX 1866 4*4

گراف GTX 780 GIGA

CPU I7 950

هارد اینترنال WD 1 7200 64

سه عدد DVD RW

3تا فن 120 3 تا 140

این توان کافیه برای این سیتم 1050 یا این 850 با آینده نگری و ارتقا سیستم

لینک به دیدگاه

سلام و عرض ادب

شب خوش

دوست گلم شرکت اصلی و تولید کننده هم دو پاور CWT میباشد.

http://www.tomshardware.com/reviews/power-supply-oem-manufacturer,2913-5.html

و هر دو پاور با کمی تفاوت تقریبا دارای کیفیت یکسانی میباشند.

پاور گرین پلاتینوم میباشد و میشه گفت بهترین پاور و گل سر

سبد پاورهای گرین میباشد که با 62ماه گارانتی بسیار خوب گرین

یک گزینه بسیار مناسب میباشد.از طرفی از پاور کورسیر هم نمی توان به سادگی عبور کرد.

انتخاب کاملا به خودتون بر میگردد اگر بحث قیمت و گارانتی مطرح باشد به نظرم گرین انتخاب مناسبتری میباشد.

خیلی جالب بود . من این جدول رو ندیده بودم . دقیقا همین مدل کورسیر ساخت CWT هست . پاور گرین هم ساخت CWT هست . پس سازنده هر دو پاور یک شرکت هستن . اشتباه خیلی از دوستان اینه که فکر میکنن گرین تولید کننده هست . این اشتباهه . گرین برند هستش . مثل خیلی از شرکتهای دیگه . فرقش با شرکتهای بزرگ خارجی اینه که فقط تو بازار ایران فعاله . حالا وقتی یک شرکت میاد برای 2 برند پاور تولید میکنه ، به نظر شما تو تولیدش برای شرکت معروفتر کالای بهتری میزنه و برای شرکت دیگه نه ؟ استانداردهاش رو چطوری میگیره ؟ این استانداردها که تو ایران داده نمیشه .

من نگفتم پاور های کورسیر ، انرمکس و یا برندهای معروف دیگه بد هستن . گفتم با توجه به قیمت و پشتیبانی ، ارزش خرید گرین بیشتره .

بحث های خارج از موضوع انجام ندید . تو این تاپیک بحث فرهنگ نداریم . آقا احسان شما تو چند تا پستت منفی گرفتی ، تو چند تا هم منفی دادی . پس دیگه تمومش کن . این کار رو ادامه ندید . بحث منطقی کنید . مثل همین نقل قولی که کردم . آقا محمد با لینک معتبر حرف زدن . اگر شما برای حرفهاتون دلیل و مدرک دارید ، نشون بدید . خوشحال میشیم . این رو هم بگم که من طرفداری هیچ برندی رو از روی تعصب نمیکنم . همیشه سعی کردم منطقی باشم تو انتخاب برند یک کالا .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...