رفتن به مطلب

روشن شدن خود به خود سیستم و کد 40

alishark666
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من چند روزی هست که سیستمم رو جمع کردم.ولی یه مشکل دارم اونم اینه که هروقت سیستم رو خاموش میکنم . بعضی مواقع سیستم خود به خود روشن شده و مادربورد کد 40 رو میده.که برای wake up from s4 sleep state هست.خیلی گشتم توی اینترنت دلیلش رو ولی پیدا نکردم که چجوری این رو غیر فعال کنم.تو بایوس هم گشتم intel rapid start tech هم disable بود.نمیدونم ولی فقط نمیخوام خود به خود روشن بشه.مودم دیال آپ هم ندارم که خود به خود روشنش کنه.با کیبورد هم روشن نمیشه.فقط خود به خود روشن میشه.موقع خاموش کردن تو ویندوز گزینه shut down رو میزنم و گزینه sleep هم ندارم.در ضمن هر وقت shut down رو میزنم وقتی داره خاموش میشه مادربورد قبل از خاموشی کد 04 رو میده که میشه system is entering in s4 sleep state .

ممنون میشم راهنماییم کنید.با تشکر

ویرایش شده توسط alishark666
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

اول باتری مادر بورد به مدت پنج دقیقه جدا کن  البته کابل برق جدا کن-2-دوم اگه هر وسیله ای رو اسلاتهای pci جدا کن-3برو تو بایوس اونجا تو power option vaziat bezar ro stat3-اگه نشد پاورتو عوض کن مشکل حل میشه

یا بایوس اپدیت کن کن

ویرایش شده توسط s_saeed2010
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...