رفتن به مطلب

وجود نقاط عمودی و خطوط راه راه در تصویر

amirsss
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه

راستش یه کارت 3870 دارم که مشکل پیدا کرده ، گارانتی هم داره ولی چون مستقیم از کانادا تهیه کردم استفاده از گارانتیش برام یکم سخته ، میخواستم ببینم آیا تنها راهش فرستادنش به کاناداس یا میشه اینجا تعمیرش کرد تا 20 تومن هم واسه تعمیرش هزینه میکنم

و اما کل داستان ::::

من سی پی یوم e8400 هست و ولتاژ ورودیش 1.225 ولته .. من تو اینترنت دیدم ولتاژ این سی پی یو تا 1.075 ولت هم بدون اشکال کار میده ما هم ولتاژ رو کردیم 1.075 که خیلی هم خوب شد تا اینکه یه شب وسوسه شدم و گفتم شاید بشه بازم ولتاژ پایین تر بیاد برای همین دوباره رفتم به بایوس و ولتاژ سی پی یو رو کردم 0.85 که بعد از این کار سیستم دیگه بالا نمیومد

منم کلی ناراحت هر کاری که شد کردم اما سیستم بالا نمیومد تا اینکه رفتم سراغ دفترچه مین بورد و اونجا نوشته بود که چطوری میشه بصورت سخت افزاری بایوس رو ریست کرد. ما هم همین کار رو کردیم و خوشبختانه مشکل حل شد و سیستم بالا اومد

ولی از اون موقع بود که نقاط راه راه اومدن به صفحه مانیتور

پیش خودم گفتم شاید کارت گرافیکم سوخت و رفت.... دوباره در کیس رو باز کردم و اینبار درحالیکه سیستم روشن بود با کارت گرافیک ور رفتم و فهمیدم اگه یه پایه بذارم زیر کارت گرافیک مشکل حل میشه ولی تا اون پایه برداشته بشه دوباره مشکل برمیگرده .... از اینجا فهمیدم که کارت سالمه و ممکنه اشکال از اسلات pci-e مادربورد باشه ولی با یه کارت دیگه که داشتم تست کردم و مشکلی نبود از اینجا نتیجه گرفتم که گرافیکم مشکل کوچیکی پیدا کرده

ممکنه مشکلم بخاطر انتقال حرارت باشه چون وقتی گرافیک گرم بکنه این نقاط توش دیده میشن

ممکنه ایراد از خازن های کارت باشه

اما هرچی هست اینه که میدونم هسته و رم های کارتم سالمه چون با همون پایه که گذاشتم با gpu-z تست کردم و همه مشخصات مثل سرعت هسته و مقدار رم و .... درست بود ، دماش در حالت عادی 45 بود و موقع بازی به 70 میرسه.

چند وقت پیش بردمش پیش یه تعمیرکار و بم گفت که محل چیپست کارت گرافیک شل شده و هر کاری کردم نشد درستش کنم و تنها کسی که میتونه درستش کنه گارانتیه

منم تصمیم گرفتم همونطوری با گذاشتن پایه ازش استفاده کنم ، چند ساعت همه چی خوب بود تا اینکه بعد از نیم ساعت بازی دوباره نقاط تو صفحه ظاهر میشد و سیستم ریست میشد

میخواستم ببینم چطوری میتونم درستش کنم با توجه که به اینکه مشکلش شل شدن چیپست هست ، راستی اینو هم بگم که ظاهرش مشکلی نداره ( از لحاظ خرابی خازنها و ... )

کمکم کنید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من یه 8600 ایسوس داشتم که بعد از یکسال کارداخل بازیسیستم ریست شد وبعد برفکهای صورتی رنگی روی تصویر میومد وبعد چند لحظه سیستم هنگ میکرد وریست میشد که رفت گارانتی وعوض شد یعنی اینکه نتونستن تعمیر کنن البته تو صفحه بوت سیستم و معرفی مین برفکها سیاه بود وارد دستاپ که میشود اونطور میشد ولی تو اون مدت امتحان کردمدیدم اگه درایورو حذف کنم برفکها تو ستاپ نبود ولی با نصبش بر میگشت ولی تو صفحه بوت هیچ فرقی نداشت وهمون برفکهای مشکی بود

اگه مشکل شل شدن چیپست هست کاری نداره میتونی بدی تعمیرش کنن

ویرایش شده توسط koorosh kabir
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...