رفتن به مطلب

کمک در مورد انتخاب هارد گیمینگ.

Recommended Posts

بسم الله الرحمن الرحيم

سلام درود به دوستان عزیز لیون.

از دوستان حرفه ای میخوام در مورد این موضوع کمک کنن.(قراره یکی از این مدل هارد ها هم برای PC های گیم نت بسته بشه.)

در حال حاضر من یک عدد هارد Western Digital-Caviar Green-5400 RPM with 32 MB cache SATA 3.0Gb/s امروز گرفتم.(البته فعلا پولش رو ندادم)

خواستم بدونم این برا سری بازی های 4.5.6.7.8 Call Of Duty خوب جواب میده بدون افت سرعت یا دیر لود کردن.

یا این مدل بهتره Western Digital-Caviar Green-7200 RPM with 64 MB cache SATA 6.0Gb/s

واین که Caviar Green بهتره. یا Caviar-Blue_black_Red

ممنون از همه ی دوستان.

ویرایش شده توسط RoTeL1TY
لینک به دیدگاه

عزیز هارد اونقدر تاثیر نداره حالا شاید تو لودینگ مپ تاثیر بذاره اما بیشترین کارائیش تو بازی های open world هست.

شما اگه بهترین کارائی رو میخوای SSD بگیر به پیشنهاد دوستان..چون منم چندر روز پیش همین تاپیک رو زدم و نتیجه خرید SSD شد :)

لینک به دیدگاه

اگر میخوای هارد بگیری که هم قیمتش مناسب باشه و هم سرعتش ، یا سیگیت باراکودا بگیر و یا وسترن بلو . وسترن بلک سرعت بیشتری داره ، ولی قیمتش هم خیلی گرونه . وسترن رد هم برای سرور استفاده میشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان یکسری وسترن بلو 64 مگ بافر 1 ترابایت هست سرعت خوندنش بیش از 200 مگ برثانیه هست و دستیابی 12-15 میلی ثانیه.

اگر 2 ترابایت میخوای سیگیت با پارت نامبر ST2000DM001 هست که سرعت خوندنش حدود 220-230 هست و دستیابی هم 14 میلی ثانیه.

دو مدل بالا هم خوش قیمت هستند و هم کارایی مطلوبی دارند ولی در فریم ریت بازی تاثیر نمیذارند!

در لودینگ بازی SSD تاثیر محسوسی داره ولی باید خیلی هزینه کنید به نسبت.

لینک به دیدگاه

عزیز هارد اونقدر تاثیر نداره حالا شاید تو لودینگ مپ تاثیر بذاره اما بیشترین کارائیش تو بازی های open world هست.

شما اگه بهترین کارائی رو میخوای SSD بگیر به پیشنهاد دوستان..چون منم چندر روز پیش همین تاپیک رو زدم و نتیجه خرید SSD شد :)

سلام عزیز ممنون از راهنماییتون. ولی برا گیم نت گفتم چون سیستم خودم هم قراره تو گیم نت استفاده شه.

لینک به دیدگاه

الان یکسری وسترن بلو 64 مگ بافر 1 ترابایت هست سرعت خوندنش بیش از 200 مگ برثانیه هست و دستیابی 12-15 میلی ثانیه.

اگر 2 ترابایت میخوای سیگیت با پارت نامبر ST2000DM001 هست که سرعت خوندنش حدود 220-230 هست و دستیابی هم 14 میلی ثانیه.

دو مدل بالا هم خوش قیمت هستند و هم کارایی مطلوبی دارند ولی در فریم ریت بازی تاثیر نمیذارند!

در لودینگ بازی SSD تاثیر محسوسی داره ولی باید خیلی هزینه کنید به نسبت.

ممنمون از راهنمایی دقیقتون عزیز.

عزیز وسترن بلو 320 گیگ بافر 8مگ و 16مگ سرعت خوندنش چند مگ هست؟

سرعت خوندن 230 زیاده :D.100 مگ هم باشه عالیه.

خواستم 500 گیگ وسترن بلو بگیرم.ولی 300گیگش اضافه می مونه ^_^ . از طرفی هم بودجه برا خرید قاب کیس کم میاد. گفتم 320 گیگ بهترین گزینه است.

الان میخوام بدنم سرعت خوندنش چقده ؟

بازم هم از دوستان تشکر میکنم که ما رو راهنمایی میکنن و هم وقتشون رو برای ما میزارن @};- :x

لینک به دیدگاه

ممنمون از راهنمایی دقیقتون عزیز.

عزیز وسترن بلو 320 گیگ بافر 8مگ و 16مگ سرعت خوندنش چند مگ هست؟

سرعت خوندن 230 زیاده :D.100 مگ هم باشه عالیه.

خواستم 500 گیگ وسترن بلو بگیرم.ولی 300گیگش اضافه می مونه ^_^ . از طرفی هم بودجه برا خرید قاب کیس کم میاد. گفتم 320 گیگ بهترین گزینه است.

الان میخوام بدنم سرعت خوندنش چقده ؟

بازم هم از دوستان تشکر میکنم که ما رو راهنمایی میکنن و هم وقتشون رو برای ما میزارن @};- :x

320 گیگ تو بازار مگه هست  ؟مدت زیادیه که گیر نمیاد . اگر هم باشه تفاوت قیمتش در حد 15-20 تومانه . سرعت خوندن هاردهای 7200 حداقل 100 مگ هست .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان تفاوت قیمت 500 با 1 ترابایت به نحوی هست که خرید 1 ترابایت خیلی منطقی تره !500 گیگ حدود 165 تومان و 1 ترابایت حدود 190.

320 از کجا اومده !اگر هم گیر اوردید خرید نکنید که پشیمون میشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...