رفتن به مطلب

کمک فوری! شکستن پره ی CPU Cooler

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه ی دوستان لیونی عزیز :x

امروز در حال بررسی جریان هوای عبوری توی کیس بودم که یهو دستم گرفت به CPU Cooler که داشت با 1700 دور میچرخید و . . . یکی از پره هاش شکست! ~x( و رادیاتورش چنان شروع به لرزش کرد که مجبور شدم فن رو ازش جدا کنم. *dry#

حالا کولر داره به صورت Passive عمل میکنه و دما به طور وحشتناکی بالا رفته. :(

از یه طرف کلیپس ها مختص فن خود کولر هستن و امکان تعویض فن نیست و از طرف دیگه همین کولر حدود 70 هزار تومن برام آب خورده و اصلاً دوست ندارم به تعویضش فکر کنم. :crying:

ممنون میشم یه راهنمایی بکنید که چه جوری میتونم پره ی شکسته رو بچسبونم و اینکه کولر دوباره مثل قبل میشه؟؟؟؟ :confused:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود عزیز

فکر نکنم امکان چسپوندن باشه چون کاره دسته و مسلما خطا داره و همین خطا نویز و ... ایجاد می کنه

من تو یه سایتی دیدم که دو تا فن رو با هم زده بود به کولر برای محکم کردنشونم از جفتیشون استفاده کرده بود یعنی هر 4 تا قسمت پیچ یکی رو به 4 تا قسمت اون یکی که در طرف دیگه کولر بود زده بود.  :)

فکر کنم با سیم بشه حالا من کولر شما رو از نزدیک ندیدم! 

موفق باشی  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

كاريش نميشه كرد عزيز. سايز فن و كولر غير استاندارده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست گرامی ،

میتونید بچسبونیدش ، فقط یک مقداری دقت و حوصله میخواد .

بهتره با چسب هل یا دوقلو بچسبونیدش ، اگه چسب های فوری (یک دو سه) تا حالا کار کردید با اون هم میتونید بچسبونید اگه نه چسب دوقلو چون دیر سفت میشه بهتره .

قبل از اینکه بچسبونید تیکه شکسته شده رو چند باری جفت کنید و تراز کنید تا خوب دستتون بیاد باید چطوری قرار بگیره .

در مجموع نگران نباشید خوب چسب بزنید مثل روز اول میشه .

ویرایش شده توسط Mahyar_Curious
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دو راه دارید.

1-پره شکسته رو با 1.2.3 بچسبودنید.

2-با خلاقیت و راههای مختلف سعی کنید یه فن دیگه بخرید و بذارید روی کولر.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

post-9420-0-10911000-1403429757_thumb.jpg

ایم جاهایی که مشخص کردم + اون طرفش رو با چسب حرارتی(تفنگی) بچسبون ، فکر نکنم بعد از این کار و بدون یک پره بازم بلرزه و اذیت کنه! :-?

خلاصه راهش ابتکار و خلاقیت و سلیقه هستش. :-B

لینک به دیدگاه

درود عزیز

فکر نکنم امکان چسپوندن باشه چون کاره دسته و مسلما خطا داره و همین خطا نویز و ... ایجاد می کنه

من تو یه سایتی دیدم که دو تا فن رو با هم زده بود به کولر برای محکم کردنشونم از جفتیشون استفاده کرده بود یعنی هر 4 تا قسمت پیچ یکی رو به 4 تا قسمت اون یکی که در طرف دیگه کولر بود زده بود.  :)

فکر کنم با سیم بشه حالا من کولر شما رو از نزدیک ندیدم! 

موفق باشی  @};-  @};-  @};-

برای من رفع لرزش و کاهش دما در اولویت اول و سایلنت بودن سیستم در اولویت دومه. هزینه ی خرید دو تا فن خوب هم تقریباً برابر با خرید یه کولر نوئه! پس اول سعی میکنم بچسبونمش. :D

كاريش نميشه كرد عزيز. سايز فن و كولر غير استاندارده.

کلیپس ها به فن 92mm میخورن، ولی خوب کاهش پرفورمنس قابل توجهی به وجود میاد. *dry#

درود دوست گرامی ،

میتونید بچسبونیدش ، فقط یک مقداری دقت و حوصله میخواد .

بهتره با چسب هل یا دوقلو بچسبونیدش ، اگه چسب های فوری (یک دو سه) تا حالا کار کردید با اون هم میتونید بچسبونید اگه نه چسب دوقلو چون دیر سفت میشه بهتره .

قبل از اینکه بچسبونید تیکه شکسته شده رو چند باری جفت کنید و تراز کنید تا خوب دستتون بیاد باید چطوری قرار بگیره .

در مجموع نگران نباشید خوب چسب بزنید مثل روز اول میشه .

ممنون از راهکاری که دادین، سعی میکنم با چسب فوری بچسبونمش. ^_^

درود

دو راه دارید.

1-پره شکسته رو با 1.2.3 بچسبودنید.

2-با خلاقیت و راههای مختلف سعی کنید یه فن دیگه بخرید و بذارید روی کولر.

اول سعی میکنم بچسبونمش. اگه نشد دنبال یه فن 92mm خوب میخرم، چون کلیپس هاش بهش میخوره. :-?

attachicon.gif161251-2.jpg

ایم جاهایی که مشخص کردم + اون طرفش رو با چسب حرارتی(تفنگی) بچسبون ، فکر نکنم بعد از این کار و بدون یک پره بازم بلرزه و اذیت کنه! :-?

خلاصه راهش ابتکار و خلاقیت و سلیقه هستش. :-B

ممنون از راهکارتون دوست عزیز، ولی اون لرزشی که من دیدم، رادیاتور و هیت پایپ ها و مادربرد و . . . خلاصه همه چی رو تکون میداد! :eek: اگه کیسم Green X1 Basic Gaming نبود، بی برو برگرد کیس سرنگون میشد! :laughing:

تازه مادربردم یه خورده تاب مادر زاد هم داره! :clapping: اگه یه خورده دیگه بلرزه کلاً از بین میره، راحت میشم از دستش! :-j

لینک به دیدگاه

ممنون از همه ی دوستانی که هم فکری کردن. @};- @};- @};-

سعی میکنم با چسب فوری بچسونمش و امیدوارم مثل اولش بشه. :)

در ضمن مثبت های امروزم تموم شده :( فردا مثبت بقیه ی دوستان رو هم میدم. ^_^

لینک به دیدگاه

باز هم ممنون از همه ی دوستانی که کمک کردن. @};- @};- @};-

پره ی شکسته رو با چسب فوری چسبوندم؛ مثل روز اولش شد. ^_^ الان نه دیگه لرزش داره، نه نویز و نه افت دور. :)

همون طور که گفتم، بقیه ی مثبت ها رو فردا میدم. ;)

ختم تاپیک! :clapping:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب خداروشکر.

یه توصیه دوستانه به شما و سایر دوستان هیچ وقت دور فن رو با دست تست نکنید :دی

خدایی نکرده دستتون اسیب می بینه یا دوباره پره فنتون میشکنه !

لینک به دیدگاه

خوب خداروشکر.

یه توصیه دوستانه به شما و سایر دوستان هیچ وقت دور فن رو با دست تست نکنید :دی

خدایی نکرده دستتون اسیب می بینه یا دوباره پره فنتون میشکنه !

من داشتم سعی میکردم کابل یکی از فن های سقف کیس رو از قسمت کناری کولر رد کنم که یه وقت نکشتش تو خودش و گیر کنه؛ ولی آخر دست خودم طعمه ی کولر شد! :-j

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من داشتم سعی میکردم کابل یکی از فن های سقف کیس رو از کنار کولر رد کنم که یه وقت نکشتش تو خودش و گیر کنه؛ ولی دست خودم رفت توش! :-j

اونوقت سیستم روشن !؟

این هم یک نکته هست !

لینک به دیدگاه

اونوقت سیستم روشن !؟

;) :) :D

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

با یه میله داغ سوراخش کن بعدش با سیم باریک به هم وصلش کن بعدشم چسب یک دو سه بزن مشکل حل میشه فقط یه کم صدا میده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...