رفتن به مطلب

خریدار فن اصلی amd

hamidfa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

دنبال یه فن برای سی پی یو 965 بلک ادیشن هستم که am3 هست سوکتش و شکلش مثل اینه 

amd_phenom_ii_processor_heatsink_fan_for

ممنون می شم دوستانی که دارند یه اطلاعی بدن

لینک به دیدگاه

سلام داداش، یدونه دارم قیمت 45 تومن که خودم طرفا 80 گرفتمش.. برای سی پی های گرم طراحی شده مثل 8350 و به تمام پایه ها میخوره.. از این مدلی که عکسش گذاشتی فنش بزرگتره.. 4 پین هم هستش

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز .

اگه دقیقا دنبال این مدلی که هیچ ولی اگر کارایی و خنکی برات مهمه یه مدل OCZ دارم که از کولر استوکش هم خنک تر هست و هم کم صدا تر .

خواستید میتونید در این تاپیک اقدام به خرید کنید :

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=30319#entry341699

ویرایش شده توسط Omid_Boy
لینک به دیدگاه

سلام داداش، یدونه دارم قیمت 45 تومن که خودم طرفا 80 گرفتمش.. برای سی پی های گرم طراحی شده مثل 8350 و به تمام پایه ها میخوره.. از این مدلی که عکسش گذاشتی فنش بزرگتره.. 4 پین هم هستش

سلام راستش اگه این قیمتا باشه پس یه دونه بوفالو بخره فکر کنم کارایی بیشتری داشته باشه درسته ؟ من فکر می کردم باید ارزونتر باشه

لینک به دیدگاه

البته فن آکبند هست فک کنم بچه ها 15 تومن هم داشته باشن.. ولی فن بستگی داره به میزان دور فن، میزان حجم هوایی که میتونه عبور بده، چقدر داخل از لبه های آلومینیومی استفاده شده، چقدر داخل از مس استفاده شده، چقدر داخلش از لوله های مسی و بلاک مسی استفاده شده که این تقریبا مهمترین مزیتشه.. ههت سیسنکی رو که میگم تقریبا 2 برابر اندازه سی پی یو اندازشه که کاملا از مس پولیش خورده استفاده شده.. البته فنی هم که جناب امید پیشنهاد دادن فن عالی هستش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان

دنبال یه فن برای سی پی یو 965 بلک ادیشن هستم که am3 هست سوکتش 

ممنون می شم دوستانی که دارند یه اطلاعی بدن

سلام

یدونه اصلی برای سی پی یو fx6350 بوده دارم و اصلا استفاده نشده

میدم 35

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

البته فن آکبند هست فک کنم بچه ها 15 تومن هم داشته باشن.. ولی فن بستگی داره به میزان دور فن، میزان حجم هوایی که میتونه عبور بده، چقدر داخل از لبه های آلومینیومی استفاده شده، چقدر داخل از مس استفاده شده، چقدر داخلش از لوله های مسی و بلاک مسی استفاده شده که این تقریبا مهمترین مزیتشه.. ههت سیسنکی رو که میگم تقریبا 2 برابر اندازه سی پی یو اندازشه که کاملا از مس پولیش خورده استفاده شده.. البته فنی هم که جناب امید پیشنهاد دادن فن عالی هستش

کاملا درست می فرمایید من متوجه هستم ولی واسه کسی می خوام و همون فن معمولی هم باشه کارشو راه می اندازه ولی به هر حال ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

یدونه اصلی برای سی پی یو fx6350 بوده دارم و اصلا استفاده نشده

میدم 35

پ خ دادم خدمتتون

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

فن 970 دارم اصلی که فکر نکنم با 965 اصلا فرقی کنه.بیا همدان بهت حضوری بدمش!خمیر سیلیکونش خشک شده فقط باید دوباره جدید بزنی.اگه به کارت میاد بگو

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...