رفتن به مطلب

راهنمایی فوری در مورد ماینینگ و عمر گرافیک......

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 12 دقیقه قبل، افشین رضایی گفته است :

فقط خواهشا کارت را به سبک گیمرهای ماینر، کباب نکنید که بعدش همه بگن کارت ماین شده بدرد نمی خوره 

راستش من خودم از حدود شش هفت سال پیش کارت گرافیکهام رو دست دوم خریدم و با انواع و اقسامشون کار کردم. بنابراین میدونم وقتی میگید گیمرهای ماینر منظورتون چیه ?
اگر دقت کنید شهری که بنده هستم هم یه شهر سردسیر حساب میشه و اکثر دوستان ماینری که دارم با استفاده از همین مزیت، کارتهایی دارن که همین الانش رو 47 درجه با فن 40درصد کار می کنه. اما آشنایی هم داشتم که از یه جایی که نمی تونم بگم اون موقعی که تب ماین همه رو گرفته بود 580 خریده بود و کلی هم تو حساب و کتاب کلک زده بودن بهش، یه اتفاقی می افته نمی دونم چرا اینا رو برای گارانتی میبرن همونجایی که خرید زدن. طرف با اینکه می بینه اینا حرفه ای نیستن کارتهاشون رو به اسم گارانتی می گیره و بعد از یک هفته بایواستار آشغال 470 رو بهشون تحویل میده و میگه اینم که دادیم بهتون برین خداتون رو شکر کنید!!! حالا همون آدم در عرض شش ماه که از این قضیه گذشته حتی دو ماه سرجمع ماین نکرده با کارتهاش، پاور 1200 گرینش رو هم سوزونده و یکی از کارتها رو هم نابود کرده که هیچ، الان هم افتاده به فروش کارتها و وسایلش که دیگه نمی خوام و ضرر کردم و غیره... همچین آدمی رو اگر یک گیمر ببینه و وسایل مورد استفاده برای ماینش رو نگاهی بکنه از دنیای کامپیوتر زده میشه و حالش از گرافیک به هم می خوره و بعد از اون هم حالش سرجاش نمیاد. اما ماینرهای زیادی هستن که مثل دسته ی گل با گرافیکها و وسایلشون برخورد می کنن و وقتی کارت رو دستت می گیری یا تو گیم استفاده می کنی انگار نه انگار که این کارت 24 ساعت و هفت روز هفته ماین شده. 
در حالت کلی این ما و نحوه ی استفاده ی ما هستیم که کارکرد و کیفیت یک کالایی رو بعد از مدتی استفاده تعیین می کنیم. یکی پراید می خره  هی بهش میرسه هم موتورش رو سالم نگر میداره و هم ظاهرش رو. یکی هم یه ماشین خارجی می خره و مثل یه حیوون دوپا ازش استفاده می کنه و نابودش می کنه. دست آخر بعد از یک سال شاید اون پراید رو به ماشین خارجی هم ترجیح بدی. دیدم این قضیه رو. تو قطعات کامپیوتر مخصوصا ماین هم اینطوریه. کسی که کارت رو مورد استفاده قرار میده و شرایط نگهداری خیییلی مهمه.از نحوه مود بایوس و آندرولت و سیم کشی درست پاور گرفته تا کارهایی مثل گردگیری های چند ماه یکبار و دما و جریان هوا و غیره.
بازم ممنون از شما که اطلاعات در مورد کاربران قرار میدین. ?

لینک به دیدگاه

سلام

ممنونم از دوستان عزیز آقای رضایی و   Negrasombra   

واقعا مساله قیمت این کارتها خودش داستانی شده .   یکسال طول میکشه که تازه پول خودش برگرده . 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، hamed-pc گفته است :

یکسال طول میکشه که تازه پول خودش برگرده .

کمتر کاری هست یکساله بازگشت سرمایه کنه، بخاطر همین ماینیگ با اقبال مواجه شده

لینک به دیدگاه

مگه هنوزم ماین با کارت گرافیک بصرفه هست؟!

هنوزم ملت با کارت ماین میکنن؟!!

گفتیم دستگاه مخصوصش تو ایرانم اومده از شرشون خلاص شدیم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Naughty boy گفته است :

گفتیم دستگاه مخصوصش تو ایرانم اومده از شرشون خلاص شدیم

اتفاقا الان سبب خیر شده، وجود این همه قطعه تو بازار باعث حفظ قیمت شده

ویرایش شده توسط افشین رضایی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...