رفتن به مطلب

فروش q9550

moriseif
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام یک سی پی یو مدل 9550 که  چهار هسته ای واقعی هست و سوگت 775 هست و 12 مگ کش داره موجود است.

پچ نامبر مناسب هست که در بالاترین دماش به 65 درجه می رسد که عالی است و با یک فن معمولی خنک می شه.

قیمت : 270000 می باشد.

post-16335-0-33987000-1403605413_thumb.j

post-16335-0-54076500-1403605463_thumb.j

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست بزرگوار اگر جسارت نشه میتونید اول ارسال بفرمایین ؟

لینک به دیدگاه

درود

دوست بزرگوار اگر جسارت نشه میتونید اول ارسال بفرمایین ؟

سلام عزیز

خیر متاسفانه ابتدا پول رو دریافت می کنم و البته دو سه روز فرصت تست دارید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیز

خیر متاسفانه ابتدا پول رو دریافت می کنم و البته دو سه روز فرصت تست دارید.

اونوقت اگر کسی در مورد اعتمادسازی ازتون سوال کرد ؟ چه جوابی میدین ؟ 

لینک به دیدگاه

خوب الان اینجا هر کی می فروشه وثیقه می زاره؟ :)

برادر من جسارتا خود شما از همون اول داشتی کار می کردی تو این انجمن همه شما رو می شناختن؟ بیخیال دنبال چی می گردی با این نظرات تو دو تا پست من؟ بگو شاید به هدفت رسیدی !!!

لینک به دیدگاه

برادر من جسارتا خود شما از همون اول داشتی کار می کردی تو این انجمن همه شما رو می شناختن؟ بیخیال دنبال چی می گردی با این نظرات تو دو تا پست من؟ بگو شاید به هدفت رسیدی !!!

دوست عزیز لطفا نزاکت رو رعایت کن.ایشون حرف بدی نزدن.منظور ایشون اینه شما تازه عضو شدی چجوری میخوای اعتماد دوستان واسه خرید اول ارسال واریز انجام بدی؟شما نه سابقه ای داری نه امتیاز بازارچه.پس یا باید شخصی که این خصوصیات رو داره شمارو تضمین کنه یاحضوری معامله کنید.

لینک به دیدگاه

بنده تو حوزه نرم افزار کسی هستم که منو می شناسن و تو ایران ستاپ فعالیت دارم و تو بزرگترین فوروم نرم افزاری دنیا VIP هستم ولی اینجا رو نه. جمله بدی هم نگفتم که شما می گی نزاکت رو رعایت کن !!! به هر حال شرایط رو عرض کردم.

لینک به دیدگاه

بابا iransetup 

ببین دوست من، این مستر عطا بیشتر از اونچه شما نرم افزار کار کردی، سخت افزار کار کردن، شما هزینه ی پست رو هم از جیبت بدی بفرستی براش مشکلی پیش نمیاد، جنست رو فروخته شده فرض کن.

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ضمن تشکر از دوستان عزیزم 

دوست گرانقدرم بنده هم از همون اول ریسکش رو کردم و با کاربرای قدیمی و امتیاز بالا همین جوری که عزض کردم معامله کردم و خدارو شکر مشکلی هم نداشتم

شما هم باید با توجه به سوابق کاربران قلبتونو بازتر کنید مطمئن باشین مشکلی پیش نخواهد امد چون با احتیاط عمل میکنید / این امتیازات هم که من و بقیه دوستان 

به دست اوردن حاصل همین تلاشهاست و قطره قطره جمع شده و این افتخار هم حاصل شده که مورد تایید دوستان عزیز باشم 

به هر حال انشاالله به بهترین قیمت بفروشین

لینک به دیدگاه

بابا iransetup 

ببین دوست من، این مستر عطا بیشتر از اونچه شما نرم افزار کار کردی، سخت افزار کار کردن، شما هزینه ی پست رو هم از جیبت بدی بفرستی براش مشکلی پیش نمیاد، جنست رو فروخته شده فرض کن.

اینطوری که پست می زاری عموما معمول هست تو فوروم های ایرانی و چیز جدیدی نیست : " بابا Iransetup "  یا اینکه می گی اون بیشتر از من تو سخت افزار بوده !!! شما مگه می دونی من چقدر تو نرم افزار بودم؟  بیخیال یکمی فکر کن عزیز دل بعد پاسخ بدی بهتره.

@ATA_SE7EN

جملات آخرت و عکس آواتارت رو دوست دارم و می دونم چی می گی ولی نحوه صحبتت یجورایی  بود که حس بدی بهم دست داد. به هر حال بنده هم آرزوی موفقیت می کنم برای شما.

ویرایش شده توسط moriseif
لینک به دیدگاه

قصد خراب کردن تاپیک شما رو ندارم، اما بگذار بنده هم یه نکته بگم، اینجور که پست میگذاری و عنوان میکنی  iransetup کار کردم، توی بسیاری از فروم های ایرانی رایجه، حداقل امتیاز خرید و فروش کاربرها نشان دهنده ی اعتبارشونه و نه صرف اینکه عنوان کنند iransetup کار کردم و سایر کاربران هم باید به یه جمله ی پست شده اعتبار ببخشند.

لینک به دیدگاه

بنده قصد افزایش اعتبار نداشتم و فقط خواستم عرض کنم تخصص بنده در نرم افزار هست نه سخت افزار. به همین دلیل تو این محیط ها کسی من را نمی شناسد. وگرنه در انتها می گفتم برید جستجو کنید نه اینکه بگم آرزوی موفقیت برای شما می کنم. بنده کارم کرک نویسی هست تو فوروم های خارجی و با (Box ) کار می کنم.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بدون اعتماد سازی که نمیشه

شما کدوم شهر هستین؟

تحویل حضوری دارین؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...