رفتن به مطلب

مشکل با DVD Rom Sony

Erfan0028
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی

این دیویدی رام رو دارم که حدود سه سال پیش خریدمش

یه چند وقتیه که DVD ها رو درست نمیخونه

مثلا وقتی که کامپیوتر رو روشن میکنم و DVD رو توش میذارم اولش میخونتش ولی بعد از یه مدت دیگه که DVD بعدی رو میذارم از خودش صدا ایجاد میکنه موقع خوندنش ولی dvd رو نمیخونه

الانم که دیگه اصلا نمیخونه و همون صدا رو ایجاد میکنه.

ممنون میشم کمکم کنین

لینک به دیدگاه

دوست عزیز، لنز یا همون اپتیک این دیوایس ها، یه عمر محدودی دارند، اصولاً وقتی عمرشون به پایان میرسه همینطوری میشن، بهترین کار اینه که عوضش کنی.

لینک به دیدگاه

یه دست دوش رو اگه بخوام اینجا از کجا گیر بیارم؟

لینک به دیدگاه

یه دست دوش رو اگه بخوام اینجا از کجا گیر بیارم؟

لینک به دیدگاه

عرفان جان این رایترها یه پیچ تنظیمی دارند که درب رایتر باید باز بشه تا بهش بتونی دسترسی پیداکنی.درشو باز کن بعد با یه پیچ گوشتی ریز یا کارد خ کم بسمت عقربه های ساعت بپیچون.بعد تستش کن اگه درست نشد.همونقدر برگردون+ یکم دیگه.چون رایتر نو خریدی وهمش پیش خودت بوده وکسی اینکار باهاش نکرده احتمال درست شدنش بسیار زیاده ضمن اینکه من با تعویض لنز اصلا موافق نیستم چون  خرجش درحد یه رایتر دست دوم درمیاد .رایتر فروشی هم زیاد دیدم تو بازارچه.یه سرچ بزن قسمت

خریدو فروش چند قطعه کامپیوتر با هم
لینک به دیدگاه

سلام به همگی

این دیویدی رام رو دارم که حدود سه سال پیش خریدمش

یه چند وقتیه که DVD ها رو درست نمیخونه

مثلا وقتی که کامپیوتر رو روشن میکنم و DVD رو توش میذارم اولش میخونتش ولی بعد از یه مدت دیگه که DVD بعدی رو میذارم از خودش صدا ایجاد میکنه موقع خوندنش ولی dvd رو نمیخونه

الانم که دیگه اصلا نمیخونه و همون صدا رو ایجاد میکنه.

ممنون میشم کمکم کنین

اگه تونستی بازش  کن کنار لنز دی وی دی یه پیچ تنظیم هست اونو عکس حرکت عقربه ساعت البته میلیمتری بچرخون احتمالن مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...