رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

من با یه مشکل در لپتاپ Asus k45vj مواجه شدم

میواستم ویندوزم رو عوض کنم برای بوت کردن کلید F2 رو زدم بعد secure boot  و fast boot رو disable کردم و  lunch CHM رو enable کردم بعد  ریست کردم و ESC رو زدم و از dvd بوت کردم و در نهایت ویندوز رو  عوض کردم.

اما  بعد از اتمام وقتی روباره همه ی تنظیمات رو به حالت اولیه برگردوندم دیگه ویندوز مستقیم بالا نمیومد و به صفحه بایوس میرفت و در اونجا هم هیچ گزینه ای برای بوت از هارد نداشت!!!

حالا از شما خواهش میکنم کمکم کنید که یا یک boot option  برای هاردم درست کنم یا  اینکه با enable کردن fast boot مستقیم به ویندوز برم.

منتظر راهنمایی های خوب شما هستم. ممنمون

لینک به دیدگاه

موقع bcdboot  پارتیشینی که به عنوان source تعیین کردین  پارتیشین d شاید هست، مشکل اینجاست  که در حالت غیرفعال بودن fast boot , secure boot خود odd به عنوان پارتیشین c ثبت میشه و وقتی اون دومورد فعال میشن ، odd  شناسایی نمیشه و پارتیشین سورس assign میشد به c، نتیجه اینکه d با محتوای پوشه windows پیدا نمیشه
bcdboot ابزاری هست برروی boot media windows که برای دوباره سازی boot/bcdboot درصورت آسیب دیدن استفاده میشه

لینک به دیدگاه

ممنون

میشه رهنماییم کنید که چطوری پارتیشن c رو به عنوان source انتخواب کنم؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...